Δευτέρα, 1 Σεπτεμβρίου 2014

Ορκωμοσία νέου Δημάρχου, Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων του Δήμου Αριστοτέλη

Μέσα σε ένα πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες 31.08.14 στο Κέντρο Πολιτισμού Ιερισσού, η ορκωμοσία του νέου Δημάρχου, του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και των Συμβούλων των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Αριστοτέλη. Ο Μητροπολίτης Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου Θεόκλητος χοροστάτησε της τελετής, ενώ πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί έξω από το Κέντρο Πολιτισμού προκειμένου να ευχηθεί στη νέα Δημοτική Αρχή καλή θητεία, παρακολουθώντας και την παραδοσιακή χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου «Κλειγένης».

"ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ" για τις δηλώσεις Πάχτα σχετικά με την τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου Αριστοτέλη

Με ιδιαίτερη έκπληξη πληροφορηθήκαμε το δελτίου τύπου του κ. Πάχτα, ο οποίος προσπαθεί να δικαιολογήσει την προειλημμένη, όπως αποδείχθηκε, απόφασή του να μην παραστεί στην ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής αρνούμενος να αποδεχθεί τη λαϊκή ετυμηγορία. Οι ισχυρισμοί του είναι υποκριτικοί και η στάση του διχαστική και «κενή» πολιτικού περιεχομένου. Η δε αναφορά του «στις αξίες της ελεύθερης έκφρασης, του αλληλοσεβασμού και της δημοκρατίας» και η επίκληση της σύνεσης και της ομόνοιας δεν συνάδει με την μέχρι τώρα πρακτική του που έχει να καταδείξει μηνύσεις προς συνδημότες μας και προεκλογικές κινδυνολογίες για χωριά που θα καούν σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος της παράταξής του.

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ

Τα καθήκοντά της ανέλαβε σήμερα , Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου 2014 η νέα δημοτική Αρχή Κασσάνδρας, με Δήμαρχο τον Βασίλη Κυρίτση. Με την ευκαιρία ανάληψης των καθηκόντων του, ο Δήμαρχος Κασσάνδρας έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Αναλαμβάνουμε σήμερα τα καθήκοντά μας έχοντας πλήρη συνείδηση της ευθύνης μας απέναντι στους συνδημότες μας, τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την εμπιστοσύνη τους και την τιμή που μας επεφύλαξαν.
Παράλληλα, είμαστε σίγουροι για την αγαστή συνεργασία που θα αναπτύξουμε με τους υπαλλήλους και τους συνεργάτες του Δήμου Κασσάνδρας , καθώς το μέλημα είναι κοινό και δεν είναι άλλο από την εύρυθμη λειτουργία των Υπηρεσιών του Δήμου μας , για την ευχερή εξυπηρέτηση του πολίτη.

Ουκρανία και Αριστερά: Εγκληματικό λάθος οι ίσες αποστάσεις

Τα πρόσφατα διπλωματικά και στρατιωτικά επεισόδια, οι οικονομικές κυρώσεις και το εμπάργκο ΗΠΑ-ΕΕ στη Ρωσία είναι καθρέφτες των έντονων πολιτικών και οικονομικών εξελίξεων στον πόλεμο της ενέργειας, των σφαιρών επιρροής, της διείσδυσης κεφαλαίων, της γεωπολιτικής στρατηγικής αντιπαράθεσης που σηματοδοτούν την ένταση των ενδο- ϊμπεριαλιστικών ανταγωνισμών, οι οποίοι θα οξυνθούν ακόμη περισσότερο λόγω της συνεχιζόμενης κρίσης του καπιταλισμού και της αδυναμίας του μέχρι σήμερα να προσφέρει προοπτική ανάπτυξης.

SUCCESS STORY...!


Tiverious 4/9/2014, Πολύγυρος


Έναρξη μαθημάτων των τμημάτων Πολιτισμού στα Μουδανιά και Καλλικράτεια

Ο Οργανισμός Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Νέας Προποντίδας ανακοινώνει την έναρξη των μαθημάτων των τμημάτων Πολιτισμού στις Δημοτικές Ενότητες Μουδανιών και Καλλικράτειας για την σχολική χρονιά 2014-2015. 

Τα τμήματα που θα λειτουργήσουν την νέα χρονιά είναι:
==Δημοτικό Ωδείο Ν.Προποντίδας με έδρα τα Ν.Μουδανιά και 
==Δημοτικό Ωδείο Ν.Προποντίδας – παράρτημα Ν.Καλλικράτειας. 
Εγγραφές γίνονται καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή 8 π.μ.- 3 μ.μ.
Τηλ. για πληροφορίες: 2373350106-7.