Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2014

Επίσκεψη του προέδρου του ΕΛΓΑ στη Ν. Τένεδο

Τη Ν.Τένεδο, σήμερα ημέρα Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014, επισκέφτηκε ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ κ. Βασίλειος Έξαρχος, συνοδευόμενος από τον προϊστάμενο του υποκαταστήματος ΕΛΓΑ Κεντρικής Μακεδονίας κ. Φώτη Καρύδη, όπου και πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους εκπροσώπους του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ν. Τενέδου και παραγωγών φυστικιών και ελιάς.

Από την ορκωμοσία του Περιφερειακού Συμβουλίου Κ. Μακεδονίας

Επαναλαμβάνουμε την ερώτηση προς τον Διοικητή της Τροχαίας Πολυγύρου:

...Και θα γίνεται μέχρι να λυθεί το πρόβλημα ή να πάρουμε μια λογική απάντηση!!!
Κύριε Διοικητά, ποιος νόμος και ποια λογική επιτρέπουν σε πολυκατάστημα να κλείνει τον κεντρικότερο δρόμο της Πόλης του Πολυγύρου, και μάλιστα σε ώρες αιχμής, με απαγορευτική κορδέλα ή κώνους για την φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων;
Κύριε Διοικητά, απ' όσο γνωρίζουμε το αφεντικό στην Πόλη, για τέτοια ζητήματα, είστε εσείς! 
Μεταφέροντας τον προβληματισμό δεκάδων Συμπολιτών μας περιμένουμε απάντηση και λύση του προβλήματος !

ΡΙΖ.ΑΡ.ΕΝ. : "Αγώνας σε όλα τα μέτωπα της περιφέρειας"

Η αρχή της θητείας του νέου περιφερειακού συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, συμπίπτει με μία ακόμη κυβερνητική επιδρομή στους εργαζόμενους, άνεργους, συνταξιούχους, επαγγελματοβιοτέχνες και αγρότες.
Βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη καμπή, όπου η συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου, εκτελώντας πιστά τις εντολές της τρόικας, επιχειρεί την τελική έφοδο στη δημόσια περιουσία, τα δικαιώματα των εργαζόμενων, τα εισοδήματα του ελληνικού λαού.

Ανακοίνωση της επιτροπής αγώνα των κατοίκων του Αγίου Νικολάου

ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 8 μ.μ
Αγαπητοί συμπολίτες στις 17 Σεπτεμβρίου δικάζεται στον Πολύγυρο η υπόθεση που μας ταλαιπωρεί 40 χρόνια τώρα το λεγόμενο «θέμα Βαρδινογιάννη». Οι αποφάσεις που θα παρθούν σε αυτό το δικαστήριο θα καθορίσουν το κατά πόσο θα έχουμε δικαίωμα στις ιδιοκτησίες μας και κατά πόσο το δάσος θα παραμείνει δημόσιο. Δηλαδή κινδυνεύει η ύπαρξη του χωριού μας και ο ζωτικός του χώρος.
Σ’ αυτές τις σοβαρές στιγμές πρέπει όλοι μαζί να δώσουμε το παρόν στην ΛαΪκή Συνέλευση της 31ης Αυγούστου που έχει σκοπό να προετοιμάσει τις αντιδράσεις μας ενόψει του δικαστηρίου της 17ης Σεπτεμβρίου.

Φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας


Στην ΥΨΗΛΗ κατηγορία κινδύνου πυρκαγιάς η Χαλκιδική, για τις 28/8/2014