Δευτέρα, 11 Αυγούστου 2014

ΚΟΠΙΑΣΤΕ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

Ο Αύγουστος προχωρά στη χώρα της φτώχειας, της ανεργίας, της εξαθλίωσης και της ΚΛΕΨΙΑΣ. Οι ΚΛΕΦΤΕΣ, είναι γνωστοί σε όλους, δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, απλά, για το «φρεσκάρισμα» της μνήμης ορισμένων να πούμε πως η «συμμορία» ακούει στο ψευδώνυμο κυβέρνηση.
Τα λέγαμε από μήνες πριν, πως έρχονται και άλλες κατραπακιές για τον κοσμάκη, και πολλοί φανατικοί υποστηρικτές του «θεάρεστου έργου» της …. κυβέρνησης, γαύγιζαν σα λυσσασμένα σκυλιά μη τυχόν και θίξουμε τη πολυαγαπημένη τους «κυβέρνηση» που μας έβγαλε στις αγορές και μπλα μπλα μπλα (όλα όσα είχαν πει θριαμβευτικά ο πρωθυπουργός και οι άλλοι).

Η Συνέντευξη Τύπου του Διεθνούς Φόρουμ Θεσσαλονίκης του Ευρωκοινοβουλίου Νέων

Συνέντευξη τύπου παρέθεσαν οι διοργανωτές του 5ου Thessaloniki International Forum στην αίθουσα «Νερού» του δημαρχείου Θεσσαλονίκης αναφέροντας μεταξύ άλλων τους στόχους και τους σκοπούς που έχουν οι συνδιασκέψεις της Ευρωπαϊκής Νεολαίας παραμένοντας ανεξάρτητη από πολιτικά και θρησκευτικά συμφέροντα.
Φέτος το 5ο Διεθνές Φόρουμ θα διεξαχθεί από 10 έως 18 Αυγούστου και θα φιλοξενηθεί σε διαφορετικά σημεία μεταξύ των οποίων είναι η Δημοτική Κατασκήνωση στην Μεταμόρφωση Χαλκιδικής όπου θα γίνει το «Team Building» με στόχο την ανάπτυξη ομαδικού πνεύματος και συνεργασίας μεταξύ των μελών των επιτροπών που θα σχηματιστούν. 

Εγκαινιάστηκε το Σάββατο 9 Αυγούστου 2014 η Μονάδα φίλτρανσης νερού Τ.Κ. Στανού.

Ένα έργο ζωής για τις επόμενες γενιές παραδόθηκε στους κατοίκους του Στανού.
Το Σάββατο 9 Αυγούστου 2014, ώρα 20:00 μ.μ., πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του έργου της Μονάδας φίλτρανσης νερού Τοπικής Κοινότητας Στανού του Δήμου Αριστοτέλη από τον Δήμαρχο Αριστοτέλη κ. Χρήστο Πάχτα.
Το αγιασμό του έργου τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ.κ. Θεόκλητος, οποίος αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα του συγκεκριμένου έργου.

Εκδήλωση στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ 
ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ 
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΑ 2014 – ΑΡΧΑΙΑ ΣΤΑΓΕΙΡΑ – "ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ"
ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 20.00
ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΣΤΑΓΕΙΡΩΝ.
ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ : 

Ορκωμοσία Δημοτικής Αρχής Αριστοτέλη

Η τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου Αριστοτέλη και του Δημοτικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Αυγούστου 2014 και ώρα 19:00, στο Πνευματικό Κέντρο Ιερισσού.

Ορκωμοσία Δημοτικής Αρχής Κασσάνδρας

Η τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου Κασσάνδρας και του Δημοτικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014 και ώρα 11.00, στο Δημαρχείο Κασσάνδρας.

Καναδάς: Tριγμοί στη μεταλλευτική βιομηχανία από την καταστροφή στο μεταλλείο χαλκού-χρυσού

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, η καταστροφή που προκλήθηκε από την κατάρρευση του φράγματος στο μεταλλείο χαλκού-χρυσού Mount Polley στον Καναδά ήταν η μεγαλύτερη αυτού του είδους που έχει συμβεί οπουδήποτε στον κόσμο (δείτε εδώ μια τρομακτική λίστα). Ευτυχώς ήταν χωρίς θύματα και ευτυχώς σχετικά χαμηλής τοξικότητας (δεν περιείχε π.χ. κυάνιο). Σε επόμενη ανάρτηση θα πούμε περισσότερα για το τι είναι αυτά τα φράγματα, τι συγκρατούν και γιατί, ξανά και ξανά, «αστοχούν» κα καταρρέουν με καταστροφικές συνέπειες. Εδώ, μερικά σχόλια για τις παράπλευρες επιπτώσεις αυτής της καταστροφής.

ΣΩΤΗΡΑΣ...


Maori Beach Bar (Γομάτι)