Κυριακή, 10 Αυγούστου 2014

H ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής Πολυγύρου

Η τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Πολυγύρου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Αυγούστου 2014, στις 7.00 μ.μ., στο Δημαρχείο Πολυγύρου.

Υπολόγισε εύκολα τον ΕΝΦΙΑ σου


ΕΥΧΕΛΑΙΟ...


ΔΕΞΙΟΣ & ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ο Σαμαράς μιλάει με τον Θεό, ενώ ο Τσίπρας προτιμά ως πιο “υλιστής”, τους εγκόσμιους εκπροσώπους του. Για αυτό και επισκέφτηκε το Άγιο Όρος, σε μια προσπάθεια να εντρυφήσει στην μοναστική θεώρηση της ζωής, από τους πιο “γνήσιους”, εκφραστές της. Το ζήτημα ωστόσο δεν είναι καθόλου διασκεδαστικό, αν αναλογισθεί κανείς το εύρος του πολιτικού αμοραλισμού μιας αριστεράς, που επιλέγει την πιο ακραία εκφορά θρησκευτικού σκοταδισμού ως συνομιλητή της, σε μια απόπειρα διείσδυσης, στο συντηρητικό εκλογικό ακροατήριο. 

Επιτυχής η 3η έκθεση «Χαλκιδική 2014» στα Ν. Μουδανιά.

Στα εγκαίνια της 3ης έκθεσης ¨ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ 2014¨, που έγιναν στα Ν. Μουδανιά, την Παρασκευή 8-8-14 συμμετείχε ο κ. Ευθύμης Καρανάσιος, βουλευτής Χαλκιδικής της Νέας Δημοκρατίας.
Ο βουλευτής, περιηγήθηκε τα περίπτερα των ογδόντα επιχειρήσεων που παρουσιάζουν Υγραεριοκίνηση – Ενεργειακές Εφαρμογές – Ανακαίνιση – Είδη Σπιτιού – Βιβλία – Παραδοσιακά Προϊόντα, αντάλλαξε απόψεις με τους εκθέτες για το 3ο εγχείρημα του Επιμελητηρίου και συνομίλησε με τους πολυάριθμους επισκέπτες.