Δευτέρα, 4 Αυγούστου 2014

Βομβαρδισμοί...

ΣΤΑ ΚΕΠΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ

Μπήκε και ο Αύγουστος στην Ελλάδα, στη χώρα της «ανάπτυξης» και των «αγορών» (όπου ξεπουλιούνται ΟΛΑ ακόμη και οι κάτοικοι της χώρας), οι Έλληνες, όσοι μπορούν, κάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, τα… «μπάνια του λαού» που λένε, και προσπαθούν να το ρίξουν λίγο έξω, εν μέσω ΕΝΦΙΑ, και διαφόρων άλλων χαρατσιών που η «ψυχοπονιάρα» κυβέρνηση μας φιλοδωρεί εκτελώντας πιστά τις εντολές των αφεντικών της, προκειμένου όσο γίνεται πιο σύντομα να μην μείνει ΤΙΠΟΤΑ σε κανέναν.
Αυτή είναι η Ελληνική καθημερινότητα σε πολύ γενικές γραμμές, καθημερινότητα που βρίσκει τους Έλληνες «μουδιασμένους», ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ να αντιδράσουν σε οτιδήποτε.

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του περιοδικού "Πολύγυρος"

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος (77ο, Μάιος - Ιούνιος 2014) του περιοδικού "Πολύγυρος" .
Το περιοδικό μπορείτε να προμηθευτείτε (δωρεάν) στα γνωστά σημεία διανομής:
Υποδήματα Καστρέτσιου, εφημερίδες Στεφανίδη, βιβλιοπωλείο Χατζηχρήστου, Ραδιοφωνικός Σταθμός Πολυγύρου, καφέ- ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ.

Στανός: Εγκαίνια της Μονάδας φίλτρανσης νερού Τοπικής Κοινότητας Στανού

Διπλή βράβευση του Porto Carras Grand Resort στα World Travel Awards!

Στο υψηλότερο βάθρο των ηγετικών ξενοδοχείων το Porto Carras Grand Resort στα World Travel Awards!
To Porto Carras Grand Resort βραβεύτηκε στις κατηγορίες «Greece's Leading Family Resort» και «Greece’s Leading Resort» ως το κορυφαίο ελληνικό οικογενειακό ξενοδοχείο από τον παγκόσμιο τουριστικό θεσμό βραβείων «World Travel Awards».
Επίσης, μεγάλη επιτυχία αποτελεί η επιλογή της Βίλας Γαλήνης, στη κατηγορία «Europe’s Leading Boutique Hotel» ανάμεσα στα 13 συνολικά Boutique Hotels της Ευρώπης.

"Μαρέλια" στον Πολύγυρο


TIVERIOUS στον Πολύγυρο


ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ...


Γυναίκες αλυσοδέθηκαν στην πύλη του εργοταξίου των Σκουριών

Σήμερα το πρωί, δώδεκα γυναίκες βρίσκονται στην είσοδο του εργοταξίου της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ / ΕΛΝΤΟΡΑΝΤΟ στις Σκουριές σε μια ειρηνική συμβολική διαμαρτυρία ενάντια στην τροπολογία που –αν ψηφιστεί αύριο στη Βουλή- νομιμοποιεί τις μέχρι σήμερα αυθαίρετες οικοδομικές εργασίες των εγκαταστάσεων του εργοστασίου εμπλουτισμού στις Σκουριές.
Τέσσερις γυναίκες έχουνε αλυσοδεθεί στην πύλη, ενώ στο σημείο υπάρχει περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. Όπως ενημέρωσε τις διαμαρτυρόμενες η ΕΛ.ΑΣ., θα προχωρήσουν σε συλλήψεις στην περίπτωση που χρειαστεί να ανοίξει η πύλη για να περάσει όχημα της εταιρίας.
Οι γυναίκες καλούν κόσμο να τους συμπαρασταθεί.

4th STANOS REGGAE FESTIVAL 2014


2ος αγώνας ορεινού τρεξίματος 25,3 χλμ. στα μονοπάτια του Όρους Κάκκαβος στη Μεγ.Παναγία Χαλκιδικής

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος και ο Σύλλογος Γυναικών Μεγάλης Παναγίας, προκηρύσσουν τον 2ο αγώνα ορεινού τρεξίματος μήκους 25,3 χλμ. με την ονομασία
«Ξε Σκουριά Ζω»  στο Όρος Κάκκαβος στη Μεγάλη Παναγία Χαλκιδικής, με σκοπό την προώθηση του αθλητισμού, την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς της περιοχής, αλλά και την ανάδειξη της σοβαρής απειλής που υφίσταται το βουνό από την καταστροφική εκμετάλλευση, που προωθούν στο βωμό του κέρδους ελαχίστων, απαξιώνοντάς το ως πηγή ζωής και χαράς για όλους και για πάντα.

Προσκλητήριο Αθλητών-τριών στίβου που κατάγονται από την Χαλκιδική

Ο Γυμναστικός σύλλογος "η Σιθωνία" παρακαλεί όλους τους αθλητές-τριες στίβου που κατάγονται απο την Χαλκιδική (Εν ενεργεία και μή )και ανήκουν ή ανήκαν σε επίσημο σύλλογο του ΣΕΓΑΣ, να το δηλώσουν στο E-mail, nipapadi@yahoo.com H στο τηλέφωνο 6942-812871. Ζητούμενα στοιχεία: Ονοματεπώνυμο,- τοπος καταγωγής,- Σύλλογος,- αγώνισμα,-τηλεφωνο επικονωνίας. ΠΧ Παπαδημητρίου Αντώνιος, Ορμύλια, Αρης, κλπ.Μετά την συγγέντρωση όλων των στοιχείων (αθλητών-τριών) προγραμματίζει ανάλογη συγγέντρωση στην Νικήτη Χαλκιδικής, με παράλληλη ημερίδα στίβου, με νέα παιδιά απο την Χαλκιδική.