Πέμπτη, 31 Ιουλίου 2014

Φόλες σε σκυλιά - φύλακες !

Στην περιοχή "Καρβουνιάρης", στον Πολύγυρο, τον τελευταίο καιρό παραβιάστηκαν και κλάπηκαν διάφορα αντικείμενα και εργαλεία απ' όλα τα αγροκτήματα της περιοχής εκτός από ένα!
Στο αγρόκτημα αυτό δεν "μπήκαν" οι κλέφτες γιατί διέθετε σκυλιά-φύλακες. Προχθές όμως κάποιοι έριξαν φόλες στα σκυλιά και τα σκότωσαν! Προφανώς η σκέψη όλων πάει στους κλέφτες των υπόλοιπων αγροκτημάτων!
Ο ιδιοκτήτης των σκυλιών, αγανακτισμένος από το γεγονός, είναι διατεθειμένος να πληρώσει για να μάθει τους "λεβέντες-φολαδόρους"!

2η ημέρα του Κυπέλλου Βορείου Αιγαίου στο Porto Carras Grand Resort (Βίντεο)

Με άνεμο 3-4 beaufort η κλάση ORC-Sport εκκίνησε πρώτη στα ανοιχτά της μοναδικής ομορφιάς μαρίνας του Porto Carras Resort, που φιλοξενεί για δεύτερη συνεχή χρονιά την ετήσια διοργάνωση του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης. Στην θεαματική και τεχνική ιστιοδρομία, που περιλάμβανε περίπλου της νησίδας Κελύφου, στροφή μπροστά από το λιμάνι του Ν. Μαρμαρά και τερματισμό στην Μαρίνα Porto Carras, αναδείχθηκε νικητής το σκάφος «ΚΟΥΡΣΑΡΟΣ» από τον Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης με κυβερνήτη τον Γιάννη Λαμπριανίδη.

Ψήφισμα Λαϊκής Συνέλευσης των πολιτών του Δήμου Αριστοτέλη Χαλκιδικής

Το ν/σ του ΥΠΕΚΑ, “Περιβαλλοντική αναβάθμιση και ιδιωτική πολεοδόμηση - Βιώσιμη ανάπτυξη οικισμών - Ρυθμίσεις δασικής νομοθεσίας”, που πάει για ψήφιση, παραβιάζει επιταγές του Συντάγματος, χαρίζει δημόσιες δασικές εκτάσεις σε ιδιωτικά συμφέροντα και υποβαθμίζει το καθεστώς προστασίας των δασών.

Ταυτόχρονα, στο εν λόγω νομοσχέδιο, υπάρχουν φωτογραφικές διατάξεις, που αίρουν κάθε νομικό εμπόδιο για την καναδική Eldorado Gold και το εξορυκτικό της σχέδιο στη Χαλκιδική, και νομιμοποιούν τις παρανομίες και αυθαιρεσίες της. Πιο συγκεκριμένα αναφερόμαστε στο άρθρο 6 παρ. β του αρχικού ν/σ και στο άρθρο 8 παρ. α, β, γ και δ της τροπολογίας.
Θεωρούμε ότι οι παραπάνω διατάξεις και τροπολογίες που εισάγονται από το ΥΠΕΚΑ:

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού

Της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ...


Διαμαρτυρίες...

-Κακώς σκοτώθηκε το σκυλί στην Εύβοια!
-Πόσοι από τους διαμαρτυρόμενους, για το συμπαθητικό σκυλί,  θα διαμαρτυρηθούν μπροστά από την Ισραηλινή Πρεσβεία για τις δολοφονίες στη Γάζα;

Ο ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΟΥ-Πώς τα καταφέραμε πάλι; 
-Αποσύρθηκε το νομοσχέδιο στο οποίο είχαν γίνει αποδεκτές οι προτάσεις του Δήμου Αριστοτέλη!!! (ακούστε το στο βίντεο)
-Ποιος φταίει; Γιατί;

Η Swing band Speakeasies στο 6ο Φεστιβάλ Πολυγύρου


Σε φαρμακεία του Δήμου Πολυγύρου: Συγκέντρωση φαρμάκων για την Παλαιστίνη

Από σήμερα σε όλα τα φαρμακεία του Πολυγύρου, της Ορμύλιας, του Ταξιάρχη και της Μεταμόρφωσης υπάρχει κουτί συλλογής φαρμάκων για την Παλαιστίνη. Διατίθεται λίστα με προτεινόμενα φάρμακα. Όλα όσα συγκεντρωθούν θα δοθούν απευθείας στην Παλαιστινιακή Κοινότητα της Αθήνας για να προωθηθούν μαζί με άλλο ανθρωπιστικό και φαρμακευτικό υλικό προς τη Γάζα.
Τα φαρμακεία στα οποία γίνεται η συλλογή των φαρμάκων είναι:

Watersports Beach Party στα Λιμανάκια του Porto Carras Grand Resort!

Στο μοναδικό θέρετρο Porto Carras Grand Resort, το Σάββατο 2 Αυγούστου 2014 και ώρα 12:00, θα πραγματοποιηθεί το πιο περιπετειώδες Watersports Beach Party του καλοκαιριού! 
Στις δύο private παραλίες στα λιμανάκια του Porto Carras με τα καταπράσινα νερά, επτά δυναμικά watersports, dj-sets πάνω στην άμμο, δροσερά cocktails και άφθονο νερό συνιστούν την κορυφαία επιλογή του καλοκαιριού για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ και της περιπέτειας!