Τετάρτη, 30 Ιουλίου 2014

Τροπολογία για την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας των Δήμων

ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ...


Tiverious στον Πολύγυρο: Biou Biou Bam Bam


Μεγάλη η ταλαιπωρία των πολιτών στα ΕΛΤΑ Αρναίας.


  Μεγάλη ταλαιπωρία υφίστανται οι πολίτες που συναλλάσσονται καθημερινά με τα ΕΛΤΑ Αρναίας, από τη έλλειψη προσωπικού. Στο συγκεκριμένο ταχυδρομικό κατάστημα υπηρετεί μόνο ένας μόνιμος υπάλληλος, που εκτελεί χρέη Προϊσταμένου, Λογιστή και Ταμία, με αποτέλεσμα να είναι ανθρωπίνως ακατόρθωτο να εξυπηρετηθούν οι πολίτες. 
Να σημειωθεί ότι από τα ΕΛΤΑ Αρναίας εξυπηρετούνται οι πολίτες Αρναίας, Στανού, Παλαιοχωρίου, Νεοχωρίου, Βαρβάρας, Μ. Παναγίας, Γοματίου, Σταγείρων, Στρατονίκης.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ Κ. ΙΓΓΛΕΖΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ Ν/Σ ΤΟΥ ΥΠΕΚΑ

Τοποθέτηση της Κατερίνας Ιγγλέζη (εισηγήτριας του ΣΥΡΙΖΑ για το ν/σ για πολεοδόμηση και δάση), στη δημόσια διαβούλευση – εκδήλωση της Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ/ ΕΕΚΕ ΥΠΕΚΑ και του Τμήματος Οικολογίας – Περιβάλλοντος – Χωρικού σχεδιασμού, που έγινε χθες Τρίτη 29 Ιουλίου με την παρουσία εκπροσώπων κομμάτων, πολιτικών κινήσεων, ΜΚΟ, επιστημονικών και συνδικαλιστικών φορέων.
 Το θέμα των χρήσεων γης και της διαχείρισης των φυσικών οικοσυστημάτων είναι καίριας σημασίας, ακόμη και σε καιρούς βαθιάς οικονομικής και κοινωνικής κρίσης. Οφείλουμε να το αντιμετωπίσουμε με σωστό σχεδιασμό, με επιστημονικά εργαλεία και με ειλικρινή διαβούλευση με τους αρμόδιους φορείς και την κοινωνία.

Τοποθέτηση Κατερίνας Ιγγλέζη στη β' ανάγνωση, του ν/σ του ΥΠΕΚΑ για πολεοδόμηση και δάση, στην επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου

Κύριοι συνάδελφοι κύριε Υπουργέ, το νομοσχέδιο που συζητάμε σήμερα στην ουσία είναι τρία νομοσχέδια σε ένα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι όλο προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, όπως και το σύνολο των νομοσχεδίων που ψηφίστηκαν ή αναμένονται να κατατεθούν σε αυτά τα θερινά τμήματα. Και η κατεύθυνση αυτή, είναι το ξεπούλημα του δημοσίου πλούτου και των δημοσίων υποδομών. Ενέργεια, νερό, δάση, ακτές ότι μέχρι χθες αδιαπραγμάτευτα θεωρούνταν κοινωνικά αγαθά και περιουσία του ελληνικού λαού, σήμερα γίνονται εμπόρευμα προς πώληση, στα παζάρια της νεοφιλελεύθερης αγοράς.

Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς για αύριο ΠΕΜΠΤΗ 31-07-2014


ΟΙΚΟ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑ ΨΑΚΟΥΔΙΑ


Καλή κοιλάδα