Τρίτη, 29 Ιουλίου 2014

Η κλειδαρότρυπα της μοχθηρίας

Ανάμεσα στις ειδήσεις πολέμου και θανατικού από τη Μέση Ανατολή και τα αεροπορικά δυστυχήματα, μια μικρή είδηση από τη Μυτιλήνη πρόσθεσε το δικό μας κατιτίς στον παραλογισμό των ημερών. Ανδρες του Λιμενικού συνέλαβαν νεαρή φοιτήτρια με μικροποσότητα κάνναβης, ενώ ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί στο πλοίο της γραμμής. Μα είναι είδηση; Εκατοντάδες τέτοιες συλλήψεις συμβαίνουν και κανείς δεν τις μαθαίνει. Και γιατί να τις μάθει; Οι συλλαμβανόμενοι για κατοχή και χρήση, ιδίως αν είναι νέοι, συχνά δεν φτάνουν σε δίκη, κι αν φτάσουν η όλη διαδικασία δεν εγγράφεται καν στο ποινικό τους μητρώο.

Η μικρούλα η ΔΕΗ... και οι δρόμοι του Πολύγυρου

Καθημερινή συσκότιση στους δρόμους της Πρωτεύουσας στη Χαλκιδική, τον Πολύγυρο !!!
-Άλλο και τούτο πάλι! 
-Μήπως περιμένουμε ...βομβαρδισμούς!!!

Είδες η ΔΕΗ;

-Για ποιους δουλεύει η υπό δωρεάν παραχώρηση ΔΕΗ;
-Σίγουρα όχι για μένα που, με τις απανωτές στιγμιαίες διακοπές, χθες και σήμερα, με υποχρέωσε να δεχθώ επίσκεψη του ψυκτικού στο σπίτι και μ' ανάγκασε, επίσης, να στείλω το PC για επισκευή (και πιθανά όχι μόνο επισκευή)!

Ο δικός μας (Πολυγυρινός) ζωγράφος Νίκος Κόκκαλης διδάσκοντας τέχνες στη Γερμανία

Ο ζωγράφος Νίκος Κόκκαλης στο GHS Overath
Η GHS Overath είχε την περασμένη εβδομάδα, με πρωτοβουλία των εκπαιδευτών Gunhild Welter και Birte Lund Münnich, επίσκεψη από τον καλλιτέχνη  κο Νίκο Κόκκαλη από την Ελλάδα. Ο ζωγράφος παρακολούθησε και συμμετείχε ενεργά στις ομάδες τέχνης στους βαθμούς 9 και 10 και παρήγαγε έναν κύκλο τεχνικής του κολάζ.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...


Στείλτε μήνυμα στους κυβερνητικούς βουλευτές

Ζητείστε από τους βουλευτές της κυβέρνησης να καταψηφίσουν το νομοσχέδιο του ΥΠΕΚΑ για τα δάση και την πολεοδόμηση, που περιέχει φωτογραφικές διατάξεις που νομιμοποιούν τις παρανομίες της Eldorado Gold. Αντιγράψτε το παρακάτω κείμενο και στείλτε το στις διευθύνσεις των βουλευτών που θα βρείτε στο τέλος του κειμένου.
Θέμα: Καταψηφίστε το ν/σ του ΥΠΕΚΑ
κ. Βουλευτή,
Το ν/σ του ΥΠΕΚΑ, που καλείστε να ψηφίσετε, καταστρατηγεί το σύνταγμα, χαρίζει σε ιδιώτες το δάσος, και αναιρεί το καθεστώς προστασίας των δασικών οικοσυστημάτων.

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΚΑΤΣΑΜΟΥΡΗ

Επίσημη έρευνα για τις ρηγματώσεις στη Στρατονίκη

«Υψίστης προτεραιότητας» το πρόβλημα στη Στρατονίκη Χαλκιδικής από τις εξορύξεις, λένε οι επιθεωρητές Περιβάλλοντος και ζητούν άμεση εντατικοποίηση των ελέγχων! Η ύπαρξη σχετικού εγγράφου, που φαίνεται να εκδόθηκε στα τέλη Ιουνίου, αποκαλύφθηκε χθες στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, ύστερα από ερώτηση της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» που πρόσκειται στο ΚΚΕ.
Στην ουσία, το Σώμα Επιθεωρητών Περιβάλλοντος ζητά να εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι στον οικισμό της Στρατονίκης, ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος και να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα, για να μην υπάρξουν επιπτώσεις στα κτίρια από τις υπόγειες εκρήξεις.

...στις κάβες της Γερακινής


TIVERIUS στον Πολύγυρο


Επιταγή εισόδου για νέους ηλικίας από 25 έως 29 ετών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας