Παρασκευή, 18 Ιουλίου 2014

Ορμύλια 27/7/2014: STAVENTO & ΜΕΛΙSSES LIVE


Πολύγυρος: 1ο πανηγύρι Τέχνης


Α.Μ.Ε.Α ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.

Στην «Ελλάς του 2014», στην Ελλάδα της Ευρώπης, της προόδου, και όλων των σχετικών τίτλων που της έχουν δοθεί από πολλούς και διάφορους, ειδικούς και μπουρδολόγους στην πλειοψηφία πολιτικούς, στην Ελλάδα του ευρώ, της πρόνοιας, των αγορών, της τροχιάς ανάπτυξης και των λοιπών εμετικών τίτλων, την Ελλάδα που πέρα από τους όποιους τίτλους είναι εκείνη της σκληρής πραγματικότητας, δηλαδή της ΦΤΩΧΕΙΑΣ, της ΑΝΕΡΓΙΑΣ, της ΑΝΕΧΕΙΑΣ, του ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ όχι μόνο γης, αλλά και ανθρώπων (η απόγνωση κάνει πολλά, μέχρι και ανθρώπους να πουλούν κομμάτια από ζωτικά τους όργανα για να …. ζήσουν), μια ξεχωριστή κατηγορία ανθρώπων, Άτομα με Ειδικές Ανάγκες τους βάφτισαν προωθώντας έτσι έναν τίτλο «ρατσισμού», είναι οι «απόκληροι» του συστήματος, το «βάρος» για τους πολιτικούς και τις όποιες κυβερνήσεις.

Γιάννης Δριβελέγκας για τα κονδύλια υλοτόμησης δασικών όγκων.

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Χαλκιδικής Γιάννης Δριβελέγκας κατέθεσε ερώτηση προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής που αφορά το θέμα των κονδυλίων για την υλοτόμηση δασικών όγκων.
Το πλήρες κείμενο της ερώτησης:

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ...


Γ. Γεράκης: "Αν θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ και η Ν.Ε. να είναι χρήσιμοι στον τόπο θα πρέπει να γνωρίζουν τα προβλήματα και να τα αξιολογούν ανάλογα"

Το κείμενο που ακολουθεί είναι σχόλιο που γράφτηκε σε ανάρτησή μας (ΕΔΩ) σχετική με τη σημερινή επίσκεψη της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Νάντιας Βαλαβάνη στη Χαλκιδική.
Τα λέει όλα! 
Επειδή η βουλευτής Νάντια Βαλαβάνη το πιο πιθανό είναι να μη το διαβάσει, ούτε να της το μεταφέρουν οι της Ν.Ε. τουλάχιστον ας το έχουν υπόψη τους, θα τους είναι χρήσιμο!
Τέλος να θυμίσουμε ότι ο υπογράφων το σχόλιο, Γεράκης Γιώργος, ήταν υποψήφιος βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ στη Χαλκιδική.
Ακολουθεί το σχόλιο με δικές μας τις επισημάνσεις: