Τετάρτη, 16 Ιουλίου 2014

Με νέο λογότυπο η ΝΙΚΗ Πολυγύρου (!!!)

Ο νέος λογότυπος της ΝΙΚΗΣ...

ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ "ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΙΡΑΝΑ"

Ανακοινώνεται ότι η για αύριο Πέμπτη 17 Ιουλίου θεατρική παράσταση «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» αναβάλλεται λόγω των άστατων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή. Από τους οργανωτές του Φεστιβάλ Πολυγύρου και τους παραγωγούς της παράστασης αναζητείται νέα ημερομηνία η οποία θα ανακοινωθεί εγκαίρως.

Όσοι προμηθεύτηκαν εισιτήρια μπορούν να τα εξαργυρώνουν στο ισόγειο του Δημαρχείου Πολυγύρου (γραφείο 15) τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Ζητούμε συγνώμη για την ταλαιπωρία.
Από το Δήμο Πολυγύρου

ΦΟΡΟΕΛΑΦΡΥΝΣΕΙΣ...


Λειτουργία του Έργου της «Μονάδας Φίλτρανσης νερού στην Τοπική Κοινότητα Στανού»

===Σε πλήρη λειτουργία το Έργο της «Μονάδας Φίλτρανσης νερού στην Τοπική Κοινότητα Στανού»
===Αξιοποιείται η νέα γεώτρηση στη θέση «Ρήγα Λιβάδια»
Σε πλήρη λειτουργία βρίσκεται το έργο της «Μονάδας Φίλτρανσης νερού στην Τοπική Κοινότητα Στανού» του Δήμου Αριστοτέλη. 
Το έργο το οποίο χρηματοδοτήθηκε με το ποσό των 590.243,46 € αφορά στην προμήθεια, εγκατάσταση και λειτουργία συστήματος επεξεργασίας νερού και την εκτέλεση των απαραίτητων εργασιών. 

Συνάντηση Ε. Καρανάσιου με τον πρόεδρο των εμπόρων Ν. Μουδανιών.

Τα γενικότερα ζητήματα που απασχολούν τον Εμπορικό Σύλλογο των Ν. Μουδανιών συζήτησαν ο βουλευτής κ. Ευθύμης Καρανάσιος και ο πρόεδρος των εμπόρων κ. Γιώργος Λίβανος, στη συνάντηση που είχαν σήμερα (16-7-14) στα Ν. Μουδανιά.
Ο βουλευτής ενημερώθηκε για την πορεία του συλλόγου, για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος της περιοχής εξαιτίας της γενικευμένης οικονομικής κρίσης, αλλά και για τις προτεραιότητες που έχουν θέσει τα μέλη της διοίκησης του συλλόγου.

Αναταραχή για τις παράτυπες προσλήψεις στην Εθνική Τράπεζα

«Φωτιές» έχει ανάψει στο τραπεζικό και συνδικαλιστικό τοπίο η αποκάλυψη για παράτυπες προσλήψεις στην Εθνική Τράπεζα, στις οποίες εμπλέκονται και συνδικαλιστές.
Με δήλωσή του ο Ζώης Πεπές, μέλος της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, (στο παρελθόν στέλεχος της ομοσπονδίας των τραπεζοϋπαλλήλων - ΟΤΟΕ), αλλά και της εκτελεστικής επιτροπής της ΓΣΕΕ, τονίζει ότι: "Ηθικό πλήγμα, εγκληματικό για το συνδικαλισμό η συνδιαλλαγή για προσλήψεις παιδιών συνδικαλιστών. Πολιτικό και ηθικό σκάνδαλο η ενέργεια της Διοίκησης και της κυβέρνησης και όσων εμπλέκονται σε συναλλαγές και συνεχίζουν προσλήψεις από το παράθυρο στην ΕΤΕ, όταν μάλιστα υπάρχει δημόσιος διαγωνισμός, που θα συμμετέχουν χιλιάδες άνεργοι νέοι μόνο για λίγες εκατοντάδες θέσεις εργασίας.

Ακάνθιος Τέττιξ 2014: Θερινό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικών Θιάσων στην Ιερισσό


Η Αρναία από τον τρούλο του Καμπαναριού του Αγίου Στεφάνου