Σάββατο, 5 Ιουλίου 2014

Γκαζόλαμπα Ταμήλος!

"Μαρέλια" στον Πολύγυρο: Έκπτωση 20% για κάθε εισιτήριο του 6ου Φεστιβάλ Πολυγύρου


Θράσος κυβερνητικών βουλευτών που προκαλεί

Του Δημήτρη Τσιμούρα
Εκεί που προσπαθείς να ηρεμήσεις και έστω για λίγο να ξεχαστείς, να ξεχαστείς από τα απανωτά προβλήματα που η πολιτική αυτών που την ασκούν συσσωρεύει, εκεί που έστω και για λίγο ξεχνάς το μακρύ χέρι της Εφορίας, το δάνειο που σου στερούν τη δυνατότητα αποπληρωμής του, τα απανωτά χαράτσια, τα χρέη προς το δημόσιο που προκύπτουν με το «αποφασίζομεν και διατάσσομεν», τον πλειστηριασμό που, όπου να είναι έρχεται, το χαρτζιλίκι που δεν έχεις να δώσεις στα άνεργα παιδιά σου, τα οποία μάλιστα πρέπει και να δικαιολογήσουν το πώς ζουν, εκεί που προσπαθείς να ξεχάσεις τη ληστεία που έκαναν στα ταμεία, που εσύ πλήρωνες μια ζωή,

Χαλκιδική 2014

6ο Φεστιβάλ Πολυγύρου - Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Αμφιθέατρο Πολυγύρου, στις 9.15 το βράδυ

Ανοιχτή Πρόσκληση


Είμαστε όλοι κατηγορούμενοι

Τόσα χρόνια το κίνημα της Χαλκιδικής δείχνει σε κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο ότι το δίκιο κερδίζεται με αγώνα. Οι συνειδήσεις δε χτίζονται από τα κανάλια και τα καφενεία αλλά στον δρόμο, στο βουνό, έξω από τα τμήματα, έξω από τα δικαστήρια. 
Όποιος έχει συμμετάσχει στον αγώνα αυτό, ξέρει ότι δημιουργούνται δεσμοί ισχυροί, ειλικρινείς και παντοτινοί. Άνθρωποι άγνωστοι μέχρι χτες, έχουν ενωθεί για να προστατεύσουν τον τόπο τους και την ζωή τους. Αν μπορούσαμε να περιγράψουμε όσα έχουμε ζήσει με μία λέξη αυτή δεν θα ήταν άλλη από την αλληλεγγύη!