Τετάρτη, 2 Ιουλίου 2014

Τσίπρας: Δημοψήφισμα για τη μικρή ΔΕΗ

Ο Ταμήλος είναι ηλίθιος ή όχι ;

Δείτε και το βίντεο, στη συνέχεια, ... πριν αποφανθείτε...

Θερινοί Εθνοπατέρες

45 θέσεις στην κατασκήνωση της Μεταμόρφωσης

Η Παιδική Εξοχή Μεταμόρφωσης του Δήμου Πολυγύρου προκηρύσσει 45 θέσεις διαφόρων κλάδων και κατηγοριών, διάρκειας από 05/07/2014 έως 15/09/2014 για την κάλυψη εποχιακών αναγκών της Π.Ε. Μεταμόρφωσης.

Πρόσληψη 3 ατόμων με οκτάμηνες συμβάσεις στο Δήμο Πολυγύρου

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών (3) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Δημοτικών Ενοτήτων Ανθεμούντα, Ορμύλιας και Πολυγύρου ανακοινώνει ο Δήμος Πολυγύρου.
Κατεβάστε την ανακοίνωση σύμβασης εργασίας εδώ.

ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ...


Έξι Βρύσες (Πολύγυρος)

6ο Φεστιβάλ Πολυγύρου: 15 € η προπώληση εισιτηρίων

Με 15 € (αντί για 18 €) συνεχίζεται η προπώληση εισιτηρίων στο ισόγειο του δημαρχείου Πολυγύρου, για την πρώτη παράσταση του φετινού, 6ου Φεστιβάλ Πολυγύρου. Πρόκειται για την παράσταση Παντρολογήματα του Νικολάι Γκόγκολ με τον Γιάννη Μπέζο και τη Ναταλία Τσαλίκη, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Ιουλίου 2014, στο αμφιθέατρο Πολυγύρου, στις 9.15 το βράδυ.
  Ένας αναποφάσιστος, νωθρός και άτολμος εργένης σκέφτεται επιτέλους να παντρευτεί.

Επερώτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας για Ρωγμές σε σπίτια, στους δρόμους και σε χώρους μαζικής συνάθροισης της Στρατονίκης

ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ
Θέμα: Ρωγμές σε σπίτια, στους δρόμους και σε χώρους μαζικής συνάθροισης της Στρατονίκης στην ΠΕ Χαλκιδικής
Η δραστηριότητα της «Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.» στην ΒΑ Χαλκιδική έχει ως συνέπεια να εμφανιστούν ξανά, μετά το 2002 που τότε την εξόρυξη έκανε η TVX, τα ανησυχητικά φαινόμενα στους δρόμους και στα σπίτια της Στρατονίκης.
Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια επιτόπιας επίσκεψης μας, στις 25.6.2014, διαπιστώσαμε τα εξής, ως αποτέλεσμα των τριών εκρήξεων που γίνονται καθημερινά από την εταιρεία στις στοές κάτω από τον οικισμό:

Στην υψηλή κατηγορία κινδύνου πυρκαγιάς, Πέμπτη 3/7, Κασσάνδρα - Σιθωνία