Τρίτη, 1 Ιουλίου 2014

Ο Μανώλης Γλέζος στα έδρανα του Ευρωκοινοβουλίου

Το παρόν στην πρώτη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο έδωσε το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, Μανώλης Γλέζος.
Σήμερα συνεδρίαζε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για να εκλέξει το νέο πρόεδρο, με τον Μ. Σούλτς να επανεκλέγεται.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρώτος σε σταυρούς των ευρωεκλογών Μ. Γλέζος έφτασε στο Στρασβούργο με αυτοκίνητο μετά από ταξίδι πέντε ημερών, καθώς οι γιατροί του έχουν απαγορεύσει να ταξιδεύει με αεροπλάνο.

Ψηφίστε εμάς για να κυβερνήσει συνετά ο ΣΥΡΙΖΑ!...

Στην Ελλάδα διαθέτουμε πλέον μια δήθεν ακομπλεξάριστη, και ψευδο-πλουραλιστική δημοκρατία, σύμφωνα με την οποία ψηφίζοντας κάτι από ΝΔ ή κάτι από ΠΑΣΟΚ θα έχεις μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στα μέτρα της διαπλοκής και της «σύνεσης»!
Οι πολιτικάντηδες με τους καλπονοθευτικούς εκλογικούς νόμους και τους προεκλογικούς εκβιασμούς, που κατάντησαν τον δημοκρατικό πλουραλισμό κρύο ανέκδοτο, δεν ομιλούν πλέον για σύγκληση στο κέντρο, ούτε λένε ρητά

ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ...


Μουσική κάτω από τα αστέρια

Πεμπτη 3 Ιουλιου ξεκιναμε τις βραδιες που τοσο αγαπησαμε.. τις καλοκαιρινες μουσικες βραδιες, ποτε κατω απο τα αστερια και ποτε κατω απο την πανσεληνο, στον υπεροχο κηπο μας στις "Εξι Βρυσες".
Αυτη την Πεμπτη θα αναλαβουν να μας χαλαρωσουν και να μας διασκεδασουν, η Αθηνα-Ραφαελα Μηλουση με την υπεροχη φωνη της και ο Κωστας Τσαγγαριδης συνοδεια στο πιανο και στα φωνητικα, με Ελληνικες και ξενες επιτυχιες, οπως και δικα τους τραγουδια!
Τιμες ποτων : 6 ευρω απλο και 7 το σπεσιαλ
Μπυρα βαρελισια 0,25 ml 3,00 ευρω και 0,50 ml 3,50
Αμστελ, Μυθος, Φιξ 0,50 ml 3,50 ευρω
Χαινεκεν, Φισερ, Καιζερ 0,50 ml 4,00 ευρω
Ποτ.Κρασι 3,00 ευρω 1/2 κιλο κρασι 5,οο ευρω & κιλο κρασι 10 ευρω
Οι τιμες των υπολοιπων ειδων παραμενουν ως εχουν!

Διεθνής Συνάντηση Ρίψεων «τα Σιθώνεια 2014»

1. Την 11η Ιουλίου 2014, ημέρα Παρασκευή, απο 16:00 έως 21.00, στο δημοτικό Γήπεδο Νικήτης Χαλκιδικής,, θα διεξαχθεί η διεθνής σινάντηση ρίψεων, «τα Σιθώνεια» . Με βάσει τις μέχρι τώρα εγκριθείσες χορηγίες ( Περιφέρεια κ. Μακεδονίας, Δήμος Σιθωνίας, ΣΕΓΑΣ, εν αναμονή απαντήσεων της ΓΓΑ), θα διεξαχθούν τα αγωνίσματα (κύρια): Σφυροβολία ανδρών- γυναικών, Σφαιροβολία ανδρών-γυναικών, και Δισκοβολία ανδρών-γυναικών. Για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά τα Σιθώνεια διεξάγονται στη μνήμη του Αθλητή, Προπονητή, παράγοντα Κώστα Σπανίδη, ο οποίος στήριξε στην προσπάθειά μας να καθιερωθούν τα Σιθώνεια.

Παρουσίαση μελέτης για Πρόγραμμα Τουριστικής, Πολιτισμικής, Τεχνολογικής Ανάπτυξης & Χωρικής Οργάνωσης της Β.Α. Χαλκιδικής

Το Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής θα παρουσιάσει την Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014  στο ξενοδοχείο ALEXANDROS PALACE, στα Νέα Ρόδα Χαλκιδικής τη μελέτη για το:

Πρόγραμμα Τουριστικής, Πολιτισμικής, Τεχνολογικής Ανάπτυξης & Χωρικής Οργάνωσης της Β.Α. Χαλκιδικής.

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

Δήμος Νέας Προποντίδας, πρώην Νέων Μουδανιών, έτος 2014.
Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, στην πόλη των Μουδανιών αλλά και στην γύρω περιοχή γίνονται διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις.
Τα Μουδανιά, έχουν μια εκδήλωση ΘΕΣΜΟ που ξεκίνησε στα τέλη της δεκαετίας του 70’ την ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΣΑΡΔΕΛΑΣ.
Μια εκδήλωση, που από τα πρώτα χρόνια του ξεκινήματος της, έγινε ΞΑΚΟΥΣΤΗ σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό, προβάλλοντας παράλληλα και την πόλη στους ΧΙΛΙΑΔΕΣ επισκέπτες εκείνης ειδικά τη ημέρας, που με την προσέλευση τους στην κυριολεξία «ΒΟΥΛΙΑΖΑΝ» τα Μουδανιά.