Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2014

Οι εκλογές θα γίνουν το πολύ Οκτώβριο και θα 'ναι... μέρα μεσημέρι

Η εικόνα της κυβέρνησης είναι η αναμενόμενη. Χάος, αντικρουόμενα συμφέροντα, διαφορετικές πολιτικές, εμφύλιος που με το ζόρι καλύπτεται, βιασύνη για παραγραφές και σβήσιμο ιχνών μαζί με υποσχέσεις στους δανειστές (που κράτησαν προεκλογικά ζωντανό το ...success story) ότι δεν έκαναν λάθος που τους στήριξαν. 
Τι τους κρατάει; Μα αποκλειστικά ο σχεδιασμός για απόκτηση με κάθε μέσο των 180 απαραίτητων ψήφων για εκλογή ΠτΔ από αυτήν την βουλή και παράταση δυο χρόνων ακόμη για την συγκυβέρνηση. 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΙΕΚ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ


Ελληνικός Χρυσός: Εμπλοκή με χρηματοδοτήσεις και χορηγίες.

Τις τελευταίες μέρες παρατηρείται μια σπουδή στα αθλητικά δρώμενα - και όχι μόνο - σχετικά με την εμπλοκή της Ελληνικός Χρυσός σε χρηματοδότηση, χορηγία ή ό,τι άλλο προς αθλητικά σωματεία της Θεσσαλονίκης.
Διακινούνται μάλιστα ποσά, προτάσεις, διαπραγματεύσεις, διαφωνούντες, νικητές, ηττημένοι και ό,τι άλλο συνθέτει πλασματικές εικόνες σαν αυτές που χρησιμοποιούνται χρόνια τώρα εναντίον της εταιρείας.

Ορμύλια: Έκθεση φωτογραφίας


ΣΥΡΙΖΑ: Όσο πιο δεξιά, τόσο μεγαλύτερη ανάγκη για κάλυψη των νώτων στα αριστερά

Τι θα περίμενε κανείς να διαβάσει σε ένα κεφάλαιο της εισήγησης της Πολιτικής Γραμματείας προς την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ , το οποίο τιτλοφορείται ως ‘’Το Πρόγραμμα’’;
Λογικά, θα περίμενε να δει τους κύριους άξονες ενός προγράμματος που θα απαντούσαν στο τι και πως θα αλλάξει στην κοινωνία, με στήριγμα ποιών κοινωνικών δυνάμεων και με ποια μέσα.
Μέσα σε όλες τις εύλογες ακροβασίες, τα παραπάνω στοιχεία δεν υπάρχουν ή είναι εντελώς δυσδιάκριτα στο εν λόγω κείμενο.
Πρόκειται επομένως για τη διατύπωση μιας πρότασης ασαφούς; Κάθε άλλο. Ας δούμε τις συντεταγμένες της.

Ο Απόστολος Πάνας για τη γέφυρα Μελισσουργού- Στανού

Από της 20 Μαρτίου 2012 με Θέμα "Πρόβλημα οδικής σύνδεσης Στανού και Μελισσουργού" με επιστολή μου στον τότε Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης και νυν Περιφερειάρχη άλλα και σε όλους τους αρμοδίους φορείς είχα επισημάνει τα προβλήματα αναφορικά με την κατάσταση που έχει προκύψει στη δυσκολία της οδικής σύνδεσης μεταξύ Στανού και Μελισσουργού.
Έχει περάσει ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και δυστυχώς δεν έχει προχωρήσει τίποτα η γέφυρα στέκει εκεί κατεστραμμένη έτσι ακριβώς όπως έγινε μετά από την μεγάλη πλημμύρα του 2010, Πολλοί κάτοικοι του Στανού μετακινούνται καθημερινά από την συγκεκριμένη περιοχή ώστε να μεταβούν στις δουλειές τους και βιώνουν μια ανεπανάληπτη ταλαιπωρία. 

Ορμύλια: Πανηγύρι Αγίων Αποστόλων