Σάββατο, 14 Ιουνίου 2014

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ

Είκοσι μέρες μετά τις ευρωεκλογές η ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής προσπαθεί να ξαναβγάλει τα τάγματα εφόδου της στους δρόμους καλώντας σε συγκέντρωση στην πλατεία Δυρραχίου. Την ώρα που απολύονται οι εργαζόμενοι από την Χαλυβουργία, τα ΑΕΙ και τα σχολεία, και τα ΜΑΤ χτυπάνε τις ηρωικές καθαρίστριες, οι ναζιστές οργανώνουν συγκέντρωση προς τιμή του …Μ. Αλεξάνδρου. Δεν θα τους αφήσουμε! Το εργατικό κίνημα και η νεολαία έχουν κάθε λόγο να συντρίψουν πολιτικά, ιδεολογικά και οργανωτικά τους πολιτικούς κληρονόμους του Χίτλερ με τη μαζική κινηματική δράση. Είναι πλέον γνωστοί οι δεσμοί της οργάνωσης των δολοφόνων του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάντ Λουκμάν με τον υπόκοσμο και κάθε είδους μηχανισμό που έχει πρόσβαση σε όπλα, από την αστυνομία μέχρι τα κυκλώματα των εφοπλιστών τύπου Πάλλη.

Συνάντηση Καρανάσιου με τον Ν. Ταγαρά για το θέμα των δασικών εκτάσεων.

Συνεργασία με τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος Ενάργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Νίκο Ταγαρά, είχε ο βουλευτής Χαλκιδικής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευθύμης Καρανάσιος. Στη συνάντηση κυριάρχησε το δασικό θέμα των Βραστάμων και του Μεταγκιτσίου. 
Ο Υπουργός άκουσε τα επιχειρήματα και τις θέσεις του βουλευτή σχετικά με τα αιτήματα των ιδιοκτητών αγροτικών εκτάσεων που εμφανίζονται δασικές στους χάρτες και την αξίωση για μείωση της τιμής εξαγοράς τους από το δημόσιο. 
Ο κ. Ταγαράς, ενημέρωσε τον κ. Καρανάσιο, ότι το ζήτημα θα συζητηθεί διεξοδικά στο Δασικό Νομοσχέδιο που θα κατατεθεί τον Ιούνιο.

Το ύπουλο χτύπημα στην καθαρίστρια

Τα του Αδώνιδος τω Άδωνι

Θανάσης Καρτερός - ΑΥΓΗ
Μέγας μεταρρυθμιστής και άξιος υπουργός ο Άδωνις, αν πιστέψουμε βέβαια τον καθ' ύλην αρμόδιο πρωθυπουργό του. Ο οποίος τον ξήλωσε από το υπουργείο Υγείας, αναλύθηκε όμως σε ύμνους για τον ξηλωμένο μετά το ξήλωμα. Με αποτέλεσμα να αναρωτιέται ο δεξιός νοικοκύρης: Βρε παιδιά, αφού ήταν τόσο καλός υπουργός ο Άδωνις, γιατί σ' αυτόν μεν ο Σαμαράς έδωσε τα παπούτσια στο χέρι, στον Βορίδη δε το υπουργικό φράκο;
Άγνωσται αι βουλαί του Μαξίμου, θα πείτε. Αλλά γνωστό το κέρδος της Βουλής των Ελλήνων από τον διορισμό του Αδώνιδος ως κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Ν.Δ. Διότι ο Άδωνις έχει δώσει από καιρό διαπιστευτήρια μαχητικότητας και ρητορικής δεινότητας. Ου μην και διαπιστευτήρια του ήθους που είναι απαραίτητο για τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου. Μόνο ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής τον ξεπερνάει στο δύσκολο και υπονομευμένο αυτό πεδίο.