Τρίτη, 3 Ιουνίου 2014

Ζούνε για να συνεργαστούνε

Μα όλοι μπορούν να πάνε με όλους τελικά!!!
ΝΔ και ΠΑΣΟΚ συγκυβερνούν και μαζί τους έχουν συμπράξει ΛΑ.Ο.Σ. και ΔΗΜΑΡ.
Στο κόμμα του Κουβέλη κάποιοι λοξοκοιτούν τον ΣΥΡΙΖΑ και άλλοι φεύγουν προς ΠΑΣΟΚ/ΕΛΙΑ.
Γιώργος Παπανδρέου και Κώστας 
Σκανδαλίδης σέρνουν το χορό προς τον ΣΥΡΙΖΑ.
Η Κουμουνδούρου δεν έχει πρόβλημα να συνεργαστεί με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, όπως μαρτυρούν τα λεγόμενα του Τσίπρα και του Γλέζου, περί αλλαγής ηγεσίας και πολιτικής.

Τι κρύβει νέο Ρυθμιστικό Θεσσαλονίκης 

Σε ναρκοθέτηση της αναγκαίας παραγωγικής ανασυγκρότησης της Θεσσαλονίκης και των γύρω περιοχών (Χαλκιδική, Κιλκίς, Πέλλα) που ζουν τις συνέπειες των μνημονιακών πολιτικών, προχωρά η κυβέρνηση με το σχέδιο νόμου για το νέο Ρυθμιστικό Θεσσαλονίκης.
Τη Δευτέρα 2 Ιουνίου και ενόψει της κατάθεση του επίμαχου νομοσχεδίου στη Βουλή την επόμενη εβδομάδα, αντιπροσωπεία της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας με επικεφαλής τη Δέσποινα Χαραλαμπίδου, βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα από τον οποίο ζήτησε την άμεση σύγκλιση του περιφερειακού συμβουλίου σε έκτακτη συνεδρίαση, με αποκλειστικό θέμα το σχέδιο νόμου για το Ρυθμιστικό Θεσσαλονίκης. Ο κ. Τζιτζικώστας δεσμεύτηκε για την πραγματοποίηση της ειδικής συνεδρίασης του περιφερειακού συμβουλίου την Πέμπτη 5 Ιουνίου.

Σε απολογία καλούνται 14 κάτοικοι για την υπόθεση των Σκουριών

Σε απολογία καλούνται την Παρασκευή 6 Ιουνίου, 14 άτομα που κατηγορούνται για την υπόθεση του εργοταξίου στις Σκουριές.
Να υπενθυμίσουμε ότι αρχικά για την υπόθεση αυτή διώκονταν 20 άτομα εκ των οποίων οι 2 είχαν προφυλακιστεί στις 14 Απριλίου του 2013 και αποφυλακίστηκαν στις 14 Οκτωβρίου επισης του 2013. Τον Ιούλιο του 2013 μετά την απολογία τους προφυλακίστηκαν άλλοι δύο κατηγορούμενοι για την υπόθεση οι οποίοι αποφυλακίστηκαν στις 6 Νοεμβρίου μετά την θετική γνωμοδότηση ανακρίτριας και εισαγγελέα.

ΝΑ ΄ΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ...


Κ. Ιγγλέζη για το νέο ρυθμιστικό σχέδιο Θεσσαλονίκης

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής κατέθεσε προ ημερών το ν/σ για το Νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο Θεσσαλονίκης.
Κατά τη συζήτησή του ν/σ στη Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου, η βουλευτίνα Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Ιγγλέζη επισήμανε ότι, σε ότι αφορά τη Χαλκιδική, το ΡΣΘ δε λαμβάνει υπόψη τις πραγματικές ανάγκες περιοχών με διαφορετικά γεωγραφικά, περιβαλλοντικά και οικονομικά χαρακτηριστικά. Η νοτιοδυτική Χαλκιδική αντιμετωπίζεται από το ΡΣΘ κυρίως ως παραθεριστικός τόπος και όχι ως τόπος μόνιμης κατοικίας και η βορειοανατολική Χαλκιδική αντιμετωπίζεται ως χώρος μεταλλευτικών δραστηριοτήτων και εκμεταλλεύσεων. Ο διαχωρισμός αυτός της Χαλκιδικής σε δύο χωρικές υποενότητες προκαλεί εύλογα ερωτήματα.

Εκδήλωση λήξης του προγράμματος των Ακαδημιών του Α.Ο.Πολυγύρου


ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ- Η νέα Δημοτική Αρχή του Δ. Αριστοτέλη

Παράνοια... Έχει το DNA των Ντάλτον!


Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2014

Του Βασίλη Τσούγκαρη
Πέρασαν και οι εκλογές, τελείωσε (για την ώρα) το πανηγύρι των εκατομμυρίων του προεκλογικού αγώνα, του «αγώνα» της καρέκλας και της κουτάλας, και η χώρα επέστρεψε στην καθημερινότητα της, με τα ΝΕΑ κάθε είδους χαράτσια, που καλούμαστε να πληρώσουμε.
Η αφαίμαξη του κόσμου συνεχίζεται ΚΑΝΟΝΙΚΑ, αλλά αυτές τις λεπτομέρειες θα τις συζητήσουμε σε άλλο άρθρο.
Πάμε τώρα σε ένα πολύ σοβαρό θέμα, στο οποίο δυστυχώς, ΚΑΝΕΙΣ δεν δίνει σημασία.

Ο Απόλλωνας Αρναίας την επόμενη περίοδο στην Football League 2