Τρίτη, 27 Μαΐου 2014

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσσαλονίκης για την επίθεση χρυσαυγιτών εναντίον του υπ. Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής

Καταγγέλλουμε την μαφιόζικου τύπου επίθεση που δέχθηκε ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής με την Ανταρσία στην Κεντρική Μακεδονία, Φραγκίσκος Ρηγόπουλος, από μέλη της Χρυσής Αυγής λίγες μέρες πριν από την πρώτη Κυριακή των εκλογών. Η επιλογή του χρόνου δεν υπήρξε τυχαία.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ


ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

του Μιχάλη Βασιλάκη, γραμματέα του Εργατικού Αντιιμπεριαλιστικού Μετώπου
Το ΑΝΤΙΣΥΡΙΖΑ ΤΟΞΟ ΠΟΥ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΕΚΤΙΖΕ η ιθύνουσα τάξη και το εξουσιαστικό πολιτικό σύστημα όπως το εκπροσωπούνε το σύμπλεγμα Σαμαρά-Μπαλτάκου-Βενιζέλου αποκρούστηκε σταθερά και αποφασιστικά από το λαό και την αποκλεισμένη κοινωνία του νεοφιλελευθερισμού.
ΟΥΤΕ το όργιο της ωμής χυδαίας πολιτικής τρομοκρατίας, ΟΥΤΕ η επιστράτευση κάθε είδους κοινωνικής και πολιτικής εφεδρείας, ΟΥΤΕ η ωμή ανάμειξη του ξένου παράγοντα κατάφεραν να αποτρέψουν το μοιραίο για το σύστημα της υποτέλειας, της διαφθοράς και του φασισμού.

Το Porto Carras Grand Resort συμμετέχει στην εκστρατεία «Καθαρίστε τη Μεσόγειο»

Το Porto Carras Grand Resort, το οποίο αποτελεί πρότυπο τουριστικό και οικολογικό προορισμό θα συμμετέχει στις 23 Ιουνίου 2014 στην εκστρατεία «ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ» του περιβαλλοντικού δικτύου ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS, το οποίο αφορά στην περιβαλλοντική διαχείριση ακτών σε όλη την Ελλάδα.
Στην εκστρατεία αυτή υπολογίζεται να συμμετέχουν πάνω από 150 άτομα, μεταξύ των οποίων εργαζόμενοι του συγκροτήματος αλλά και η τοπική κοινότητα της περιοχής του Νέου Μαρμαρά και των γύρω περιοχών.

Δήλωση Μάρκου Μπόλαρη με αφορμή τα σενάρια για ένταξη στην ΚΟ ΠΑΣΟΚ-Ελιά

"Στην πολιτική μου διαδρομή λειτουργώ κι επιλέγω με κριτήρια πολιτικά.
Η απόστασή μου από το υπόλοιπο του ΠΑΣΟΚ, δεν υπαγορεύτηκε από προσωπικές αντιθέσεις, αλλά από τη μετάλλαξή του και την προς τα δεξιά ολίσθηση. Όταν ένα λάθος επαναλαμβάνεται συνεχώς τότε δεν είναι λάθος αλλά συνιστά αλλαγή πολιτικής και μετατόπιση.
Ήμουν και παραμένω βουλευτής της δημοκρατικής παράταξης και των μικρομεσαίων Ελλήνων.

Οι δεσμεύσεις Τζιτζικώστα - Γιώργου στην Ιερισσό.

Πολύγυρος, Κλειστή αύριο Τετάρτη 28 Μαΐου η Ασκληπιού από τη Χ. Τρικούπη έως την Αριστείδου λόγω έργων

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν αύριο Τετάρτη 28 Μαΐου 2014 επί της οδού Ασκληπιού, στον Πολύγυρο. 
Λόγω των έργων ύδρευσης κλειστό θα παραμείνει από τις 7.30 π.μ. έως το μεσημέρι το οδικό τμήμα επί της Ασκληπιού από τη συμβολή της με τη Χαριλάου Τρικούπη έως τη συμβολή της με την οδό Αριστείδου. Η διέλευση των οχημάτων θα διεξάγεται από την 22ας Απριλίου και σύμφωνα με τη σχετική σήμανση.

Διακοπή νερού στον Πολύγυρο

Από την Υπηρεσία Ύδρευσης του Δήμου Πολυγύρου ανακοινώνεται ότι αύριο Τετάρτη 28 Μαΐου 2014 θα πραγματοποιηθεί διακοπή νερού στο βόρειο τμήμα του Πολυγύρου από τις 8.00 π.μ. έως τις 2.00 μ.μ. λόγω εργασιών σύνδεσης με το νέο δίκτυο.

ΑΥΤΑ...


Εκδήλωση στην Παλαιόχωρα


Δημήτρης Τσούφης μετά το εκλογικό αποτέλεσμα στο Δήμο Ν. Προποντίδας

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Προποντίδας Δημήτριος Τσούφης και τα μέλη του συνδυασμού «ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» ευχαριστούν από καρδιάς όλους τους συνδημότες για τη στήριξη και την αμέριστη βοήθεια που κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου προσέφεραν σε έναν αγώνα δύσκολο και απαιτητικό, που μπορεί να μη δικαίωσε τις προσπάθειές μας, αλλά ανέδειξε νέες δυνάμεις και νέους ενεργούς πολίτες που αποτελούν τη νέα παρακαταθήκη για το μέλλον του Δήμου Προποντίδας.

Δράσεις για τη στήριξη των μελισσοκόμων

Το Κέντρο Μελισσοκομίας Χαλκιδικής ανακοινώνει πως ξεκίνησαν οι αιτήσεις ένταξης των μελισσοκόμων στις δράσεις «Εξοπλισμός για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων» και «Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας» για το έτος 2014.
Καταληκτική ημερομηνία για την παραλαβή των αιτήσεων είναι η 27/6/2014.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο Μελισσοκομίας Χαλκιδικής, στον Αγροτικό Μελισσοκομικό Συνεταιρισμό Νικήτης και στο τηλέφωνο 2375020113.