Σάββατο, 17 Μαΐου 2014

Πολύγυρος 17-5-14 - Εκδηλώσεις Επανάστασης Χαλκιδικής 1821 (βίντεο)

Με αφορμή την επέτειο της κήρυξης της επανάστασης του 1821 στη Χαλκιδική και την Μακεδονία, η οργανωτική επιτροπή των επετειακών εκδηλώσεων, διοργάνωσε και φέτος Σάββατο 17 Μαΐου τις ακόλουθες εκδηλώσεις στην περιοχή Λεύκο, στο εξωκκλήσι του Αγίου Δημητρίου του Πολυγύρου.
==Θεία λειτουργία και επιμνημόσυνη δέηση
==Ποδηλατικός αγώνας και αγώνας δρόμου 12 χιλ. από το ηρώο του Πολυγύρου και τερματισμό στο εξωκκλήσι του Αγ. Δημητρίου

Οι μεγαλύτερες και πιο εντυπωσιακές προεκλογικές συγκεντρώσεις ...

...απ' αυτές που έγιναν στη Χαλκιδική, αυτοδιοικητικών εκλογών ή ευρωεκλογών (2014), αναμφισβήτητα έγιναν στο Δήμο Αριστοτέλη με το "Κίνημα Ανάπτυξης" και τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Μίχο!
Αποκορύφωση των μεγάλων συγκεντρώσεων του Γιάννη Μίχου ήταν αυτή της Ιερισσού, χθες, και μάλιστα υπό βροχή!!!.
Εκτιμούμε ότι θα περάσουν πολλά χρόνια για να ξαναδούμε τέτοια συγκέντρωση στη Χαλκιδική, είτε αυτοδιοικητική, είτε κομματική.

Μαγδάλης Εμμανουήλ του Γεωργίου, υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Πολυγύρου

Θα μιλήσω απλά. Mέχρι σήμερα δεν είχα εμπλακεί ενεργά με την δημόσια ζωή του τόπου μου. Ήμουν ένας παρατηρητής και, ειλικρινά, μετανοιώνω γι αυτό. Είμαι απλά ένας νέος από τους χιλιάδες, που αρνείται να δει το μέλλον του ζοφερό. Πώς ακριβώς όμως έχουν βοηθήσει για το καλύτερο αυτού του τόπου οι εκάστοτε προηγούμενοι; Συναλλαγές και πελατειακές σχέσεις σε όλο τους το μεγαλείο καθώς οι περισσότεροι επιδίωκαν συγκεκριμένο δήμαρχο για να "βοηθηθούν" από τη Χαλκιδική και όχι να βοηθήσουν... Ίσως όχι παράνομες, αλλά σίγουρα όχι ηθικές. Βλέπετε, η νομοθεσία έχει παραθυράκια, ενώ η ηθική όχι!!!

Κίνημα ανάπτυξης, στιγμιότυπα από την συγκέντρωση της Ιερισσού (16-05-2014) (φωτο και βίντεο)

Το 10λεπτο σποτ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για τις ευρωεκλογές

Δήμος Αριστοτέλη, Κίνημα Ανάπτυξης

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ...


ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ...


ΤΟΥΡΚΙΑ...


Στο δρόμο για την κάλπη

Ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Νέας Προποντίδας και επικεφαλής του συνδυασμού "Νέα Γενιά - Νέα Πορεία" Δημήτρη Τσούφη στα Νέα Μουδανιά.

Μήνυμα νίκης έστειλαν χθες, Παρασκευή 16 Μαΐου, οι δημότες της Νέας Προποντίδας στην κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου και επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Γενιά – Νέα Πορεία», Δημήτρη Τσούφη, στα Νέα Μουδανιά.
Η συμμετοχή του κόσμου ήταν πρωτοφανής και πραγματικά ιστορική για όλο το Δήμο. Σε μία χειμαρρώδη ομιλία, ο κ. Τσούφης καυτηρίασε όλα αυτά που έφτασαν τη Νέα Προποντίδα σε τέλμα, λέγοντας αλήθειες που σπάνια ακούγονται στην πολιτική ζωή του τόπου.

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ Ι. ΤΖΙΤΖΙΟΥ ΣΤΗ ΝΙΚΗΤΗ

Ο ενθουσιασμός, ο παλμός και η συμμετοχή του κόσμου στην τελευταία προεκλογική ομιλία του Δημάρχου Σιθωνίας Ιωάννη Τζίτζιου στη Νικήτη έδωσε το στίγμα του τελικού νικηφόρου αποτελέσματος των εκλογών της Κυριακής.
Ο κ. Τζίτιζος μιλώντας στους συγχωριανούς του αναφέρθηκε επί μακρόν στο έργο που επιτελέστηκε επί της δημαρχίας του, τονίζοντας ότι με την ίδια όρεξη και με μεγαλύτερη εμπειρία θα δώσει τη μάχη μαζί με τους συνεργάτες του και την επόμενη δημοτική περίοδο.

Λελεγιάννη Μαρία, υπ. Περιφερειακή Σύμβουλος Χαλκιδικής

ΣΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ
ΣΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ
ΟΥΤΕ ΑΠΑΘΕΙΑ, ΟΥΤΕΑΔΙΑΦΟΡΙΑ, ΟΥΤΕ ΑΠΟΧΗ
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ
ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ!!!

Δήμος Πολυγύρου: Τα 49 εκλογικά τμήματα, δείτε σε ποιο εκλογικό τμήμα ψηφίζετε και πού βρίσκεται αυτό.

Επίσκεψη του Καθηγητή κ. Αστερίου Κατσαμούρη στην Πόλη του Κιλκίς

Χτες, 15-5-2014, ο υπ. Ευρωβουλευτής της ΔΗΜΑΡ-ΠΡΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ κ. Α. Κατσαμούρης μαζί με τη Βουλευτή Θεσσαλονίκης της ΔΗΜΑΡ κα Ασημίνα Ξυροτήρη επισκέφτηκαν την πόλη του Κιλκίς. 
 Αρχικά, έδωσαν συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό "MAΧΑΗΤΗΣ (φωτογραφία μαζί με το Γραμματέα της ΔΗΜΑΡ Κεντρικής Μακεδονίας κ. Χρήστο Σπίγκο) και στον γνωστό δημοσιογράφο κ.Περπερίδη.