Τετάρτη, 14 Μαΐου 2014

Ομιλίες υπ. Δημάρχου Ν. Προποντίδας, Δημήτρη Τσούφη, σε Ν. Καλλικράτεια και Ν. Μουδανιά


Προεκλογική δραστηριότητα υπ. Δημάρχου Ν. Προποντίδας, Μαρίας Σαρίδου

Συνάντηση με γιατρούς, υπαλλήλους και ασθενείς είχε σήμερα η υποψήφια δήμαρχος Ν. Προποντίδας στο Κέντρο Υγείας των Ν. Μουδανιών, όπου ενημερώθηκε για τα προβλήματα στο χώρο της υγείας. 
Επίσκεψη επίσης, πραγματοποίησε στο υποκατάστημα του ΟΑΕΔ όπου και συναντήθηκε με τους υπαλλήλους και τον προϊστάμενό του αλλά και στο ΚΑΠΗ Ν. Μουδανιών όπου και άκουσε τις απόψεις των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας.

Συνέντευξη του Αργύρη Τσακνή , Υπ. Δημοτικού Συμβούλου Αριστοτέλη με το συνδυασμό "ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ"

Ο Αργύρης Τσακνής, Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Αριστοτέλη με το συνδυασμό ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, μιλάει στην εκπομπή Λακωνίζειν με το Γιώργο Παπαδόπουλο στο XTV.

ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΠΑΙΔΙΑ

Του Βασίλη Τσούγκαρη
Ή σαν να λέμε, ανάπηροι «μαύροι και άσπροι», η ακόμα, και, ανάπηροι που ΔΕΝ τους γέννησε μάνα.
Πριν συνεχίσω, να πω πως με μεγάλη μου χαρά πληροφορήθηκα ότι οι αναφορές μου στην αναπηρία και σε αναπήρους, έχουν ενοχλήσει πολλούς σε κάποια γραφεία.
Τους χάλασα την ησυχία τους, και την κοροϊδία, και τις ψευτιές που σερβίρουν στους ανθρώπους με αναπηρίες.
Σε εκείνους, που βάλθηκαν οι «κύριοι» αυτοί να τους ξεκάνουν όσο γίνεται πιο γρήγορα, για να μην τους πληρώνουν.

Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.: "Όποια Δημοτική αρχή κι αν εκλεγεί, αποτελεί για μας θεσμικό συνεργάτη... "

"...Οι προγραμματισμένες προσλήψεις ... θα υλοποιηθούν μετά τις εκλογές"

Εκλογικό σποτ Ανταρσία στην Κεντρική Μακεδονία

Μάγδα Συρδάρη, Υπ. Περιφερειακή Σύμβουλος Χαλκιδικής


Το spot της Αλληλεγγύης με τον Απόστολο Τζιτζικώστα

Δέσποινα Χαραλαμπίδου: 4 μέρες πριν την κάλπη : Υποχρεώθηκαν να προσέλθουν σε διάλογο

«Χρειάστηκε να περάσουν 30 μέρες από τις 14 Απριλίου που καλέσαμε τους υποψηφίους Περιφερειάρχες Κεντρικής Μακεδονίας σε ζωντανό διάλογο, ξεκινώντας κύκλο τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών συζητήσεων από την ΕΡΤ3.
Χρειάστηκε να εκφράσουμε δεκάδες φορές τη διαμαρτυρία μας και να υποχρεωθούμε να εκδίδουμε καθημερινά ανακοινώσεις με τις οποίες καλούσαμε τους κ. Ιωαννίδη και Τζιτζικώστα να βγουν από την κρυψώνα τους και να έρθουν να συζητήσουν για τα προβλήματα που δημιούργησε η κυβέρνησή τους και η διοίκησή τους στην Περιφέρεια στους πολίτες.

Πανιώρας Ιωάννης, υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αριστοτέλη


Συνέντευξη υπ. Δημοτικού Συμβούλου Πολυγύρου Γρ. ΣτιβαχτάρηΠΑΜΕ ΠΑΡΑΛΙΑ...;


Ν. Τρίγλια, Ομιλία υπ. Δημάρχου Ν. Προποντίδας Δημήτρη Τσούφη


Αστ. Ζωγράφος, υπ. Δήμαρχος Πολυγύρου, Ανοιχτή ομιλία στην Ορμύλια


Καραμίτσιος Νικόλαος, Υποψήφιος Περιφ. Σύμβουλος Χαλκιδικής

Ανορθόδοξες προεκλογικές προσεγγίσεις

Χαίρετε, κατοικώ στην περιοχή της Καλλικράτειας. Οι υποψήφιοι της περιοχής έχουν έναν ιδιότυπο τρόπο να προσεγγίζουν ψηφοφόρους, που ίσως θα άξιζε να ερευνήσετε. 
Δύο πρόσφατες περιπτώσεις:
Σήμερα με πήραν στο σταθερό από το 23990 2...5 το γκούγκλαρα, ανήκει εδώ:
Χ Γ...... ΚΑΙ ΣΙΑ Ε Ε Διακριτικός Τίτλος: ΑΦΜ: 99852....  Δραστηριότητα: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙ.......ΓΙΑ Κωδικός Δραστηριότητας: 7220.... Τηλέφωνο: 239902...5 Fax: Διεύθυνση: Ν.ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ, 63080 Ν ΚΑΛ/ΚΡΑΤΕΙΑ ΔΟΥ: ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ (ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ, ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ) Κωδικός ΔΟΥ: 4..3 Ημ.Έναρξης: 04/01/201. Ημ.Διακοπής: 27/12/201.
Ήταν μια γυναίκα

Εμπειρία Δημοκρατίας και Μήνυμα Ενότητας από τον κ. Μίχο στο Στρατώνι και στο Στανό

Μια πρωτοφανή εμπειρία δημοκρατίας έζησαν οι κάτοικοι του Στανού και του Στρατωνίου, όταν μετά το τέλος της ομιλίας του Υπ. Δημάρχου  κ. Γιάννη Μίχου, κάτοικοι και των 2 αυτών χωριών,  έθεσαν στον κ. Μίχο ερωτήματα πάνω σε συγκεκριμένα θέματα όπως νέες θέσεις εργασίας, επέκταση μεταλλευτικής δραστηριότητας, διχασμός  και απονομή δικαιοσύνης. Ο  κ. Μίχος όχι μόνο δεν απέφυγε τις ερωτήσεις, αλλά δεν έφυγε από το βήμα μέχρι να απαντηθούν όλα τα ερωτήματα, θέλοντας να αποσαφηνίσει πλήρως την κάθε απορία των παρευρισκομένων.

Συνέντευξη τύπου των υποψηφίων Ευρωβουλευτών του Σχεδίου Β στα Ν. Μουδανιά

Αύριο Πέμπτη 15/5, στις 11.00 το πρωί, οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές του Σχεδίου Β θα παραχωρήσουν συνέντευξη τύπου στο Πνευματικό Κέντρο Ν. Μουδανιών προκειμένου να ενημερώσουν για τους στόχους και το πρόγραμμα του συνδυασμού.

Σχέδιο Β - Ευρωεκλογές 2014 (Σποτ)

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΤΑΣΙΟΥ ΣΕ ΣΕΡΡΕΣ, ΔΡΑΜΑ, ΚΑΒΑΛΑ

Οι επιτυχίες δεν πέφτουν από τον ουρανό, είναι πάντα καρπός δουλειάς
Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία κ. Γρηγόρης Τάσιος πραγματοποίησε περιοδεία στους νομούς Σερρών, Δράμας και Καβάλας. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του ο κ. Τάσιος είχε συναντήσεις εργασίας με εκπροσώπους τοπικών αρχών και παραγωγικών φορέων. Στο επίκεντρο των συζητήσεων ήταν θέματα όπως ο αθέμιτος ανταγωνισμός από τις αγορές της Βουλγαρίας, η ανάγκη μεγαλύτερης εξωστρέφειας για τοπικά ποιοτικά προϊόντα καθώς και η ενδυνάμωση του τουριστικού ρεύματος.

TO ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ

Αστέριος Ν. Κατσαμούρης, Καθηγητής Αγγειοχειρουργικής AΠΘ, Υπ. Ευρωβουλευτής της ΔΗΜΑΡ
 Πολλές χώρες της Ε.Ε. έχουν πληγεί οικονομικά. Εμείς όμως περισσότερο από όλες γιατί:
1. Η οικονομική κρίση στην Ελλάδα είχε μια χειρότερη αφετηρία από ότι σε άλλες χώρες. Σας ενημερώνω ότι το 2009 που ξεκίνησε η οικονομική κρίση, η Ελλάδα είχε μεγάλο Δημόσιο-οικονομικό έλλειμμα (>15% του ΑΕΠ), το χειρότερο έλλειμμα στο ισοζύγιο πληρωμών (15%), τεράστιο Δημόσιο χρέος (130% του ΑΕΠ) και μεγάλη θεσμική ανεπάρκεια, η οποία σε συνδυασμό με την μεγάλη μείωση της παραγωγικής βάσης έκανε τα πράγματα να πάνε στον πάτο.

Πολιτική εκδήλωση υπ. Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Στ. Βαλιάνου, Πολύγυρος & Αρναία


ΕΝΟΧΛΕΙΣ...!


Επισκέψεις της Τρίτης 13/05 του υποψηφίου Δημάρχου Νέας Προποντίδας και επικεφαλής του συνδυασμού "Νέα Γενιά - Νέα Πορεία" Δημήτρη Τσούφη

Σημαντικές συναντήσεις είχε χθες, Τρίτη 13 Μαΐου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Προποντίδας Δημήτρης Τσούφης.
Το πρωί επισκέφθηκε το Αμαξοστάσιο Νέας Καλλικράτειας, καθώς και το Δημαρχείο Νέας Καλλικράτειας, όπου συναντήθηκε με εργαζομένους του Δήμου Νέας Προποντίδας. Στη συνέχεια μετέβη στη Λαϊκή Αγορά, όπου είχε συναντήσεις με πολίτες και παραγωγούς που εξέφραζαν την πίστη τους για αλλαγή στο Δήμο. Ακολούθως επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας της πόλης και συνομίλησε με νοσηλευτές, γιατρούς και ασθενείς, ενώ αργότερα πήγε σε εμπορικά καταστήματα και στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Καλλικράτειας.

Προεκλογική Εκδήλωση Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας


Δημήτριος Μάντσιος, υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Σιθωνίας


Nτιμπέιτ των υποψήφιων Δημάρχων Πολυγύρου

Σε λίγο, (11:30 π.μ.) σήμερα 14/5/2014, ντιμπέιτ μεταξύ των υποψηφίων Δημάρχων του Δήμου Πολυγύρου στην TV100 της Θεσσαλονίκης.

Πολύγυρος - "Θίασος Ένεπε Μούσα 2014"

"Ένα Κερί για τον Καβάφη" ίσως το τελευταίο στο "Μικρό θέατρο Πολυγύρου" (αίθουσα "χώρος Τεχνών" Εμμ. Παπά& Ρ. Φεραίου έναντι Εθνικής Τράπεζας,) το Σάββατο 17 Μαΐου στις 9 το βράδυ.
Έρευνα - Θεατρικό δρώμενο : Κατερίνα Ι. Κοσμά
Σενάριο - σκηνοθεσία : Μ. Π. Μαρέτας
Μουσική : Αντώνης Κωνσταντινίδης
Επιμέλεια κουστουμιών : 'Μέλπω"
Παρουσιάζουν : "Θίασος Ένεπε Μούσα 2014" : Κατερίνα Κοσμά, Αγγελική Χλιάπα, Μελπομένη Χριστολιάκου, Αθανάσιος Βορδός, Ιρένε Κοσάνοβιτς, Αξάνα Κουρίλοβα , Α. Βορδός, Α. Κωνσταντινίδης , Μ.Π. Μαρέτας

Συνέντευξη του υπ. Περιφερειακού Συμβούλου Χαλκιδικής της "Ανταρσία στην Κ. Μακεδονία" Σάββα Τσελεπίδη

Η κοινωνία τον απέρριψε...

...δυστυχώς η Δημοκρατία τον ανέχεται!

Τραγωδία σε ορυχείο της Τουρκίας


Μαλανδρής Χρήστος, υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Πολυγύρου


Σποτ, "Ενωτική Κίνηση για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ στον Πολύγυρο"

Ενωτική Κίνηση για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ στον Πολύγυρο: Ανοιχτή ομιλία στα Δουμπιά


ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΕΣ

Του Βασίλη Τσούγκαρη
Οι εξελίξεις στην υγεία καθημερινά, αντί να πάνε προς το καλύτερο, πάνε προς το χειρότερο.
Μιλάμε για υγεία, τη στιγμή που κάτι τέτοιο στη χωρά μας ΔΕΝ υπάρχει, η αν υπάρχει, είναι πλέον για τους «λίγους», για εκείνους που έχουν την οικονομική δυνατότητα να στραφούν στον ιδιωτικό τομέα μπας και σώσουν τη ζωή τους…
Εδώ και χρόνια, τα διάφορα παιχνίδια που παίχτηκαν (και παίζονται ακόμα) στο χώρο της υγείας και των ασφαλιστικών ταμείων γενικότερα, μας έφεραν σε αυτή την κατάντια.
Οι ΕΝΟΧΟΙ, πολλοί και ατιμώρητοι.

Επίσκεψη Τάσου Κανταρά στα μεταλλεία Γερακινής

Κλιμάκιο της Ενωτικής Κίνησης για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ στον Δήμο Πολυγύρου με επικεφαλή τον υπ. Δήμαρχο Τάσο Κανταρά επισκέφθηκε χθές τα μεταλλεία Γερακινής και είχε συνάντηση με τον Γενικό Διευθυντή κ. Τσακωνίτη Δημήτριο και το προεδρείο του Σωματείου εργαζομένων.
Κατά την συνάντηση έγινε λεπτομερής ενημέρωση από τον Γενικό Διευθυντή για την κατάσταση της εταιρείας, τα παραγόμενα προϊόντα, τις εξαγωγικές δραστηριότητες της, το εργατικό δυναμικό, τις αμοιβές των εργαζομένων και την θέση της εταιρείας στο οικονομικό γίγνεσθαι της περιοχής.

Παπανικολάου - Μποζίνη Ευτυχία, υπ. Δημοτική Σύμβουλος Πολυγύρου