Τετάρτη, 7 Μαΐου 2014

Επίσκεψη του υπ. Δημάρχου Πολυγύρου Τάσου Κανταρά στην Όλυνθο

Την Παρασκευή 9 Μαΐου 2014 στις
 20.00 μ.μ. 
θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στην Όλυνθο
 του ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ 
 ΤΑΣΟΥ ΚΑΝΤΑΡΑ

Αγωγή και μήνυση της Κωνσταντοπούλου κατά Κασσή και Δριβελέγκα

Στη Δικαιοσύνη αποφάσισε να προσφύγει η Ζωή Κωνσταντοπούλου, καταθέτοντας μηνύσεις κατά των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Κασσή και Γιάννη Δριβελέγκα.
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε προχθές επεισόδιο στη Βουλή με τους δυο βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, και έκρινε σκόπιμο να προσφύγει στη Δικαιοσύνη, θεωρώντας υποτιμητική και προσβλητική τη συμπεριφορά τους απέναντί της.
«Προσφεύγω στη Δικαιοσύνη, η οποία είναι αρμόδια για όσα διέπραξαν οι κκ. Κασσής και Δριβελέγκας, σε επίπεδο αστικό και ποινικό» κατά των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Κασσή και Γιάννη Δριβελέγκα, επισημαίνει σε δήλωσή της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η νέα γεώτρηση στα Βράσταμα λύνει το υδρευτικό πρόβλημα της περιοχής

Νερό εξαιρετικής ποιότητας, που θα καλύψει τις αυξημένες ανάγκες ύδρευσης της Τοπικής Κοινότητας Βραστάμων εκτιμάται ότι θα προκύψει από τη νέα γεώτρηση στην περιοχή. Πρόκειται για τη μία από τις έξι συνολικά γεωτρήσεις, που εντάχθηκαν στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Μακεδονία-Θράκη», στον Άξονα Προτεραιότητας 07 «Αειφόρος ανάπτυξη και ποιότητα ζωής στην ΠΚΜ», με προϋπολογισμό 1.299.166,30 ευρώ.

Περιοδεία Τάσου Κανταρά στη Γερακινή

Την Παρασκευή 9 Μαΐου στις 18.00 μ μ
θα πραγματοποιηθεί περιοδεία 
στην Γερακινή του 
ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 
ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ 
ΤΑΣΟΥ ΚΑΝΤΑΡΑ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ , ΤΑΣΟΥ ΚΑΝΤΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ''ΑΝΑΤΡΟΠΗ'' ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

Οι γριές ξαναχτυπάνε

Πολύγυρος, "ΙΣΧΥΡΟΣ ΔΗΜΟΣ": Μουσική Συνάντηση


Σποτ του ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές

Απόσπασμα από τη συμμετοχή του Υπ. Ευρωβουλευτή της ΔΗΜΑΡ Αστέριου Ν. Κατσαμούρη στην εκπομπή της Δημοτικής Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης

Συνάντηση Πάχτα με τους ετεροδημότες της Θεσσαλονίκης

Την Τρίτη το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στον Κινηματογράφο  “Αριστοτέλειο”,  στη Θεσσαλονίκη, η  προεκλογική ομιλία  του υποψήφιου Δημάρχου Χρήστου Πάχτα στους ετεροδημότες του Δήμου Αριστοτέλη.
Ο νυν Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος για τον Δήμο Αριστοτέλη, ξεκίνησε την ομιλία του υποσχόμενος πως, όπως και όλα τα προηγούμενα χρόνια, θα βρίσκεται πάντα δίπλα στα 16 χωριά του Δήμου Αριστοτέλη.

Η SELFIE ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΥ...


Ανακοίνωση του συνδυασμού "ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΗΜΟΣ"

Μέσα από μία σωρεία "συμπτώσεων" και νομικών ακροβασιών,  ο υποψήφιος της Ν.Δ. για το Δήμο Ν. Προποντίδας και κουμπάρος του πρωθυπουργού, πέτυχε τη συμμετοχή του συνδυασμού του και στην εκλογική περιφέρεια Μουδανιών, από την οποία είχε αρχικά και σύμφωνα με το νόμο αποκλειστεί.
Πέραν των νομικών ενεργειών στις οποίες θα προβούμε εν καιρώ, όπως δικαιούμαστε, βάσει του Ν. 3852/2010, θέλουμε από την πλευρά μας να καλέσουμε

Δέσποινα Χαραλαμπίδου: 11 μέρες πριν την κάλπη συνεχίζουν να αρνούνται τον διάλογο

«Έχουν ήδη περάσει 23 μέρες από τις 14 Απριλίου που καλέσαμε τους υποψηφίους Περιφερειάρχες Κεντρικής Μακεδονίας σε ζωντανό διάλογο. Σήμερα μόλις 11 μέρες πριν από τις εκλογές της 18ης Μαΐου, οι κύριοι Τζιτζικώστας και Ιωαννίδης συνεχίζουν να αποφεύγουν την ζωντανή αντιπαράθεση θέσεων, κρυπτόμενοι πίσω από εκπομπές με συνεντεύξεις πορτραίτα.
Τους καλούμε έστω και τώρα, να ανταποκριθούν στην πρόσκληση για διάλογο με όλους τους υποψηφίους εκτός από τους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής.» 

TIVERIUS στον Πολύγυρο


Προεκλογική δραστηριότητα Δημήτρη Τσούφη

Στον Άγιο Παντελεήμονα και τη Νέα Τένεδο πραγματοποίησε χθες τις κεντρικές ομιλίες του ο υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Προποντίδας και επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Γένια – Νέα Πορεία» Δημήτρης Τσούφης.
Μιλώντας σε ένα θερμό και δυναμικό ακροατήριο, ο κ. Τσούφης ανέπτυξε το όραμά του για μια ισχυρή Νέα Προποντίδα που θα πρωτοπορεί και θα κάνει τους δημότες της περήφανους.
Τόνισε, επίσης, πως η ανάγκη για αλλαγή στο Δήμο είναι αδήριτη.

Προεκλογικό πρόγραμμα του Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Ιωάννη Γιώργου

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής και εκ νέου υποψήφιος Ιωάννης Γιώργος με το συνδυασμό "Αλληλεγγύη" επισκέφθηκε χθες το απόγευμα τον Άγιο Μάμα και παρευρέθηκε στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψήφιου Δημάρχου κ. Γεωργίου Γκιλή στα Νέα Μουδανιά.
Σήμερα Τετάρτη 7 Μαΐου στις 12:30 θα επισκεφθεί την Ορμύλια και το απόγευμα στις 18:00 την Μαραθούσα, στις 19:00 τα Σανά και στις 20:00 τα Δουμπιά.

Μαριάνθη Τσίρτου - Μυλωνά, υπ. Tοπική Σύμβουλος Πολυγύρου


"Σιθωνία – Πολιτών Κοινωνία", πρόγραμμα δράσεων και ομιλιών

"Σιθωνία – Πολιτών Κοινωνία"
Το προεκλογικό πρόγραμμα των δράσεων και των ομιλιών του επικεφαλής Ληστή Σωτήρη και των μελών του συνδυασμού

"Λύστε το σκύλο, δέστε τον κύριο"


Συνέντευξη Κουτσούμπα στον ΑΝΤ1

Το ψηφοδέλτιο της "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ"

Το "Κίνημα Ανάπτυξης" καλεί τον Χ. Πάχτα να δώσει στοιχεία σχετικά με την καταγγελία "βιαιοπραγίας" σε βάρος υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου

ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ & ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ
Με έκπληξη μας διαβάσαμε την ανακοίνωση του Συνδυασμού «Όραμα Πολιτών» περί βιαιοπραγίας υποψηφίου η οποία προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις με γενικές αναφορές και υπονοούμενα. Καλούμε τον καταγγέλλοντα να αναφερθεί λεπτομερώς σε πρόσωπα, γεγονότα, και στοιχεία, και όχι σε αόριστες καταγγελίες που δεν βοηθούν σε καμία περίπτωση, ούτε το διάλογο ούτε την ομαλή πορεία της προεκλογικής περιόδου.

Η ΑΛΙΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

Του Βασίλη Τσούγκαρη
Στην εποχή της κρίσης, και όλων όσων γίνονται στη χώρα μας, υπάρχει ένας κλάδος , στον οποίο η κρίση ήρθε πολλά χρόνια νωρίτερα.
Ο κλάδος αυτός είναι οι αλιείς, και θα μιλήσω για τους αλιείς «μέσης» αλιείας, τα γρι γρι και τις μηχανότρατες.
Αυτή η κατηγορία, είναι το «γήπεδο» στο οποίο παίζοντα ατέλειωτα παιχνίδια κερδοσκοπίας σε βάρος των ψαράδων.
Έχω συγγενείς και φίλους πλοιοκτήτες γρι γρι και μηχανότρατων, και τους ακούω τόσο αυτούς, όσο και όλους τους υπόλοιπους στις συγκεντρώσεις που κάνουν να μιλούν για «πράματα και θάματα» που σε κάνουν να φρίξεις.

Το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Αριστοτέλη

ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ
ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 18/5/2014
ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ
ΤΡΙΚΑΛΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Υποψήφιος Δήμαρχος

Ξανθίππη Τσίτσαρη- Κυργιαφίνη, υπ. Δημοτική Σύμβουλος Πολυγύρου


ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΣΙΘΩΝΙΑ- ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Κλιμάκιο του συνδυασμού "ΣΙΘΩΝΙΑ- ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ" με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Σιθωνίας Ληστή Σωτήρη, επισκέφθηκε το κέντρο υγείας του Αγ. Νικολάου τη Δευτέρα 5/5/2014. Ενημερώθηκε για την κατάσταση στο χώρο της υγείας στην περιοχή ευθύνης του κέντρου υγείας  που είναι πολύ μεγαλύτερη από το Δήμο Σιθωνίας.
  Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό καλύπτουν με αυταπάρνηση τις ανάγκες , μόλις και μετά βίας, γιατί δεν γίνονται νέες προσλήψεις για αναπλήρωση των κενών που δημιουργούνται λόγω συνταξιοδοτήσεων κ.λ.π.  Χαρακτηριστικό είναι ότι στο πολυδύναμο ιατρείο Συκιάς υπάρχει ένας γιατρός αντί για τρείς που προβλέπονται.

Πρόγραμμα επισκέψεων Στ. Βαλιάνου

Σειρά επισκέψεων έχει προγραμματίσει για την Τετάρτη 7 Μαϊου ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Στυλιανός Θ. Βαλιάνος.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα ο κ. Βαλιάνος θα βρίσκεται στις 10.30 στην Καλλιθέα, 11.30 Κρυοπηγή, 12.30 Χανιώτη, 13.30 στο Πολύχρονο, στις 16.30 στη Ν. Τρίγλια, 18.00 στον Άγιο Παύλο, στις 19.00 στη Ν. Τένεδο και στις 20.00 στη Ν. Τρίγλια.

Φυλαχτός Χρήστος, υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Πολυγύρου


Σ.Α. Στρατωνίου – Νίκη Βόλου 104-66 (Β΄ Εθνική)