Τρίτη, 6 Μαΐου 2014

ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ...


Να καταγγελθούν βιαιοπραγίες! Ποιες όμως;

Σύμφωνα με σημερινό δελτίο τύπου του υπ. Δημάρχου Δήμου Αριστοτέλη Χρήστου Πάχτα (ΕΔΩ),  καταγγέλλεται ότι "συμπολίτης μας σήμερα υπήρξε θύμα βιαιοπραγίας" και αναφέρεται "επίθεση στην υποψήφια σύμβουλό μας"!
Αν όλα αυτά έχουν συμβεί πρέπει να καταδικαστούν, σίγουρα, απ' όλους! Αλλά...
-Μήπως πρέπει να αναφερθούν πρόσωπα, τόπος, χρόνος του γεγονότος;  Έτσι αόριστα αν θέλουμε πιστεύουμε και ότι θέλουμε βάζουμε στο μυαλό μας!

Κασσής - Κωνσταντοπούλου και στη μέση ...ο Δριβελέγκας!!!

Δημήτρης Τσούφης: "Αποκαταστάθηκε δικαστικά πλήρως το τυπικό πρόβλημα που παρουσιάσθηκε εκ παραδρομής στη σύνθεση του ψηφοδελτίου."

Σε απάντηση των όσων θλιβερών ανακοινώσεων και σχολίων είδαν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με το ατυχές συμβάν της μερικής ακύρωσης του ψηφοδελτίου του συνδυασμού "Νέα Γενιά -Νέα Πορεία" του οποίου ηγείται ο υποψήφιος Δήμαρχος Ν. Προποντίδας κος Δημήτριος Τσούφης από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Χαλκιδικής και προς αποκατάσταση της αλήθειας οφείλουμε να ενημερώσουμε τους συνδημότες μας ότι σήμερα 6-5-2014 εκδόθηκε η με αριθμό 16/2014 απόφαση του ιδίου Δικαστηρίου με την οποία αποκαταστάθηκε δικαστικά πλήρως το τυπικό πρόβλημα που παρουσιάσθηκε εκ παραδρομής στη σύνθεση του ψηφοδελτίου.

Ο Χ. Πάχτας καταγγέλλει βιαιοπραγία κατά υπ. Δημ.Συμβούλου του ψηφοδελτίου του

Είναι ιδιαίτερα λυπηρό το γεγονός, ότι συμπολίτης μας σήμερα υπήρξε θύμα βιαιοπραγίας. Οι ιδέες και οι απόψεις δε μπορούν να περιορίζονται και η περιοχή μας είναι σίγουρο ότι δεν μπορεί να ανεχθεί άλλο  τέτοιες στιγμές. Οι ελεύθερες εκλογές, το δικαίωμα της συμμετοχής στα κοινά, το δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου είναι αξίες τις οποίες η κοινωνία μας σέβεται και περιφρουρεί.

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου στον Πολύγυρο

Σας καλούμε στα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου στον Πολύγυρο την Πέμπτη 8 Μαΐου και ώρα 9.00 μ.μ.(Ασκληπιού 35)

Δυναμική Χαλκιδική, Δυναμική Πολιτική

Άρθρο του Καραμίτσιου Νικολάου*
Η πολιτική συμμετοχή είναι υπεύθυνη πράξη, ενώ η αποχή εξυπηρετεί μόνο φαύλους σκοπούς. Στο αγαθό της κοινωνικής ζωής έχουμε όλοι μερίδιο, όσοι ζούμε στη Χαλκιδική ,όσοι επισκεπτόμαστε τη Χαλκιδική και όσοι νιώθουμε αγάπη για αυτή. Η απόφαση του κάθε δημότη κρίνει και τις αποφάσεις μιας ολόκληρης περιφέρειας. Μιας περιφέρειας που θα κληθεί να διαχειριστεί μεγάλα κονδύλια, ίσως τα μεγαλύτερα στην ιστορία της και να αναλάβει αρμοδιότητες που της εκχωρούνται για πρώτη φορά σε τόσο μεγάλο εύρος. Η Ευρώπη των Περιφερειών γίνεται όλο και πιο εμφανής στην τοπική αυτοδιοίκηση με πολιτικές που καλύπτουν πολλές πτυχές της καθημερινής μας ζωής.

ΚΚΕ για το διακύβευμα των ευρωεκλογών

Η κυβερνητική σταθερότητα, την οποία επιζητούν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, σημαίνει συνέχιση της ίδιας αντιλαϊκής πολιτικής, μέσω των μνημονίων διαρκείας που επιβάλλει η ΕΕ και το κεφάλαιο. 
Η κυβερνητική εναλλαγή, την οποία επιδιώκει ο ΣΥΡΙΖΑ, κινείται εντός των ίδιων τειχών της ΕΕ και της καπιταλιστικής οικονομίας. Γι αυτό άλλωστε και παραπέμπει στο άγνωστο μέλλον την κατάργηση των αντιλαϊκών μέτρων του μνημονίου. 
Πραγματικός αντίπαλος της βάρβαρης κυβερνητικής πολιτικής είναι το ισχυρό ΚΚΕ, που παλεύει για αποδέσμευση από την ΕΕ και ανατροπή της εξουσίας του κεφαλαίου, και όχι εκείνα τα κόμματα που κινούνται στις ίδιες - με την κυβέρνηση - ράγες.

Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου "Ανατροπή στον Δήμο Πολυγύρου" στην Ορμύλια


Πρόγραμμα περιοδειών του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Τόσκα Λάζαρου

Το πρόγραμμα περιοδειών του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Τόσκα Λάζαρου και υποψήφιους περιφ. συμβούλους του συνδυασμού "Ριζοσπαστική Αριστερή Ενότητα":
Τετάρτη 7/5: Συνάντηση με τους εταιροδημότες της Θεσσαλονίκης 
Πέμπτη 8/5: Περιοδεία σε Καλλικράτεια - Γωνιά - Αγ. Παύλος - Ηράκλεια - Λάκκωμα - Σύλλατα - Πετράλωνα
Παρασκευή 9/5: Περιοδεία σε Κρυοπηγή - Πευκοχώρι - Πολύχρονο - Παλιούρι - Αγ. Παρασκευή - Ν. Σκιώνη

Κεντρική ομιλία του Απόστολου Τζιτζικώστα και του Ιωάννη Γιώργου στον Πολύγυρο


Ομιλία του βουλευτή Χαλκιδικής Ε.Καρανάσιου για τις Ευρωεκλογές τη Δευτέρα 12 Μαΐου στις 7:30μμ στο κέντρο "Έξι βρύσες" στον Πολύγυρο

Ο βουλευτής Χαλκιδικής, Νέα Δημοκρατία, Ευθύμης Καρανάσιος, θα πραγματοποιήσει πολιτική ομιλία με αφορμή τις επικείμενες Ευρωεκλογές 2014.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Μαΐου, ώρα 7:30 μμ, στο κέντρο ¨6 βρύσες¨ στον Πολύγυρο.
Ο βουλευτής κ. Καρανάσιος απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση προς όλες και όλους τους κατοίκους της Χαλκιδικής να παραβρεθούν στην ομιλία.

«Η συμβολή του καθενός αποδεικνύεται χρήσιμη, ώστε να μπορέσουμε όλοι μαζί να πετύχουμε καλύτερο μέλλον για την Ελλάδα και μια δίκαιη Ευρώπη».

Προεκλογικό πρόγραμμα του Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Ιωάννη Γιώργου

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής και εκ νέου υποψήφιος Ιωάννης Γιώργος με το συνδυασμό "Αλληλεγγύη" επισκέφθηκε χθες το απόγευμα τις Καλύβες και συμμετείχε στον Εσπερινό και τις εορταστικές εκδηλώσεις για τον Όσιο Σεραφείμ.
Σήμερα Τρίτη 6 Μαΐου στις 19:00 θα επισκεφθεί τον Άγιο Μάμα και στις 20:30 θα παραστεί στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψήφιου Δημάρχου κ. Γεωργίου Γκιλή στα Νέα Μουδανιά.

5o Porto Carras Pro Am & Open 2014 τουρνουά Γκολφ

Τo Porto Carras Grand Resort φιλοξένησε το 5ο Porto Carras Pro-Am & Open 2014, το οποίο ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Κυριακή 4 Μαΐου, με τη συμμετοχή 100 παικτών από 8 χώρες.
Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με την απονομή των χρηματικών επάθλων στους επαγγελματίες γκολφέρ και των επάθλων στους ερασιτέχνες που συμμετείχαν.
Νικητής στην κατηγορία των επαγγελματιών ήταν, μετά από playoff 2 τρυπών με τον κ. Βαγγέλη Γκίνη, ο κ. Παναγιώτης Καραντζιάς από την Αθήνα με συνολικό σκορ -4 (4 under), ο οποίος παρέλαβε το χρηματικό έπαθλό των 2.300 ευρώ, ενώ τρίτος ήταν ο Ισπανός Zeke Martinez me -2 (2 under).

Μ.Μπόλαρης: Η απουσία έργου απεικονίζεται και από τις ελλείψεις στο κτήριο διοίκησης της Περιφέρειας

«Τεράστια είναι τα προβλήματα που διαπιστώνει κανείς περνώντας την πόρτα του κτηρίου της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας . Προβλήματα που τα καταγγέλλουν οι ίδιοι οι υπάλληλοι . Υπάρχει έλλειψη καθαριότητας, ελλείψεις σε γραφική ύλη και αναλώσιμα, έλλειψη προσωπικού και φυσικά έλλειψη συντονισμού μεταξύ των υπηρεσιών στις περιφερειακές ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας. Αυτό είναι το περίφημο έργο για το οποίο κάνει λόγο ο κ. Τζιτζικώστας;

Και ψέματα και λάσπη κύριε Τζιτζικώστα;

Η έπαρση και η ψευδολογία του κ. Τζιτζικώστα ξεπέρασε κάθε όριο. Στο σημερινό 8ο κατά σειρά τηλεοπτικό του μονόλογο, δεν περιορίστηκε στα συνήθη προεκλογικά του ψεύδη (εκατοντάδες έργα, κοινωνική αλληλεγγύη κ.λπ.) αλλά τόλμησε να πει ότι, απέναντί του έχει τρεις βουλευτές οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να δουν τις συνέπειες που είχαν οι νόμοι που ψήφισαν στην τοπική αυτοδιοίκηση και στους πολίτες! 

Καλατζής Παναγιώτης, υπ. Τοπικός Σύμβουλος Τ.Κ. Πολυγύρου


Καραμανλής Δημήτριος, υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Κασσάνδρας


Ευρωεκλογές 2014: Προεκλογικό σποτ της ΟΚΔΕ‏

Θεσσαλονίκη: Εκδήλωση - Συζήτηση


Στη μέγγενη της μνημονιακής λιτότητας, δε διακινεί ούτε τα ψηφοδέλτια η Περιφέρεια.

Οι αρνητικές επιπτώσεις των μνημονιακών πολιτικών, καταστροφικές για τη δημόσια υγεία, παιδεία κτλ. αγγίζουν πια σχεδόν όλο το φάσμα της λειτουργίας του δημόσιου τομέα. Σύμφωνα με τον «Καλλικράτη», φέτος, για πρώτη φορά, τα ψηφοδέλτια για τις εκλογές στην Περιφέρεια θα τα παραδώσουν στους Δήμους οι Παρατάξεις που  συμμετέχουν στις εκλογές και όχι ο διοικητικός μηχανισμός της Περιφέρειας, όπως γίνονταν παλιότερα από τη Νομαρχία, και μάλιστα χωρισμένα σε πακέτα ανά εκλογικό κέντρο.

Η απόφαση ανακήρυξης των υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων της Δημοτικής Ενότητας Ν. Μουδανιών...

του συνδυασμού "Νέα Γενιά - Νέα Πορεία" με υπ. Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσούφη.
Τα ονόματα των υποψηφίων
(κλικ στις εικόνες για άνετη ανάγνωση)

ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ - Γιάννης Μίχος: Συνάντηση Ετεροδημοτών Δήμου Αριστοτέλη (Θεσσαλονίκη 7-5-2014)


Υπήρχε και δεδικασμένο...

Στην περίπτωση του Δημήτρη Τσούφη και του ψηφοδελτίου "Νέα  Γενιά - Νέα Πορεία" αξίζει να αναφερθεί ότι υπήρχε δεδικασμένη απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας από το παρελθόν!
Ήταν, λοιπόν, μάλλον εύκολη υπόθεση αυτή του Δήμου Ν. Προποντίδας για το Εφετείο που εξέτασε το θέμα και αναμενόμενη η απόφαση!
Ανακηρύχθηκαν 34 υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Δημοτικής Ενότητας Ν. Μουδανιών, με το ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Τσούφη "Νέα Γενιά-Νέα Πορεία".

Κλήσεις υπάρχουν πολλές, Χαλκιδική μόνο μία…

Συντονιστικό Φορέων και Συλλόγων Σταγείρων-Ακάνθου 
ενάντια στην εξόρυξη χρυσού
Τις τελευταίες μέρες είναι εμφανής άλλη μία προσπάθεια ποινικοποίησης του κοινωνικού κινήματος της Χαλκιδικής ενάντια στις καταστροφικές εξορύξεις χρυσού. Τα γνωστά πλέον «χαρτάκια», αυτή την φορά με την μορφή κλήσεων για λήψη DNA, έχουν κάνει ξανά την εμφάνισή τους λειτουργώντας για άλλη μια φορά ως όπλο του συστήματος να τρομοκρατήσει ανθρώπους που εδώ και πολύ καιρό είναι μέτοχοι ενός δίκαιου αγώνα για την προάσπιση της ίδιας τους της ζωής. 
Ο αγώνας κατά των εξορύξεων χρυσού έχει πάρει ήδη χαρακτηριστικά κοινωνικού κινήματος που εναντιώνεται σε οποιαδήποτε προσπάθεια ξεπουλήματος της γης με αντάλλαγμα το κέρδος των εταιρειών και την υποδούλωση των ανθρώπων. Αυτό είναι που ενοχλεί την κυβέρνηση, η οποία πασχίζει να παρουσιάσει μια ολόκληρη κοινωνία σαν «τρομοκράτες» χρησιμοποιώντας τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, την καταστολή και αυτήν την ίδια τη δικαιοσύνη.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ

Του Βασίλη Τσούγκαρη
Παρακολουθώ όπως όλοι άλλωστε την επικαιρότητα, προσπαθώντας να ενημερωθώ όσο γίνεται περισσότερο και καλύτερα από την «επιλεκτική ενημέρωση» που προσφέρουν τα διάφορα μέσα, τηλεοράσεις, ραδιόφωνα, διαδίκτυο, εφημερίδες.
Η επικαιρότητα, έχει πολλά θέματα σοβαρά, και γελοία, όπως για παράδειγμα το αν χώρισε η φ,χ,ψ τηλεπερσόνα, η αν το έκανε πέντε φορές με τον σύντροφο της, και άλλα πολλά.
Τα κανάλια στα δελτία και τα παράθυρα τους παρουσιάζουν ότι θέλει, και όπως θέλει η εκαστοτε κυβέρνηση, και όπως είναι φυσικό, αποκρύπτουν κάθε τι που θα μπορούσε να βλάψει τα κόμματα και την πολιτική γενικότερα, και ας προσπαθούν να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια και να μας αποπροσανατολίσουν.

Κομπόγιαννος Χρήστος, υπ. Περιφερειακός Σύμβουλος Χαλκιδικής

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΝΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

Δεκτή η έφεση του Δημήτρη Τσούφη

Δεκτή έγινε, από το Εφετείο, η έφεση του υποψήφιου Δήμαρχου Ν. Προποντίδας Δημήτρη Τσούφη και του συνδυασμού του  σχετικά με την μη ανακήρυξη των υποψηφίων της Δημοτικής Ενότητας Ν. Μουδανιών.
Έτσι ο υπ. Δήμαρχος με πλήρες ψηφοδέλτιο τίθεται στην κρίση των πολιτών της Ν. Προποντίδας οι οποίοι θα αποφασίσουν για το Δήμαρχό τους και το Δημοτικό Συμβούλιο.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ !!! ΕΛΑΙΩΝΑΣ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ

Από υποσχέσεις και λόγια χορτάσαμε επιτέλους κάντε κάτι !!!

Όχι άλλη υποβάθμιση στη ζωής μας !!!!!
Μπορούμε να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα και επιτέλους οι υποψήφιοι Δήμαρχοι και σύμβουλοι να αναλογιστούνε τις ευθύνες που θα αναλάβουν και να κάνουν κάτι !!!!
Δεν πάει άλλο δεν είναι ο ελαιώνας σκουπιδότοπος ούτε κέντρο εγκληματικής δραστηριότητας !!!
Είμαστε και εμείς δημότες του μεγαλύτερου Δήμου της Χαλκιδικής και απαιτούμε σεβασμό και αξιοπρέπεια .
Ελάτε στην συγκέντρωση να δυναμώσουμε την φωνή μας απέναντι σε όποιον υποβιβάζει την καθημερινότητά μας .
Επιτροπή Κατοίκων Ελαιώνα 

ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ

Από την προεκλογική δραστηριότητα του Δημήτρη Τσούφη

Μέσα σε ένα πρωτόγνωρο κλίμα ελπίδας για αλλαγή στον τόπο μας πραγματοποιήθηκαν χθες, Δευτέρα 5 Μαΐου, οι ομιλίες του Δημήτρη Τσούφη στην Κρήνη και τα Πετράλωνα.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Προποντίδας και επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Γενιά – Νέα Πορεία» πραγματοποίησε τις κεντρικές του ομιλίες σε δύο χωριά του Δήμου που μπορούν να αποτελέσουν εφαλτήρια δημιουργίας και ανάπτυξης. 
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ανατροπή των διεφθαρμένων λογικών που κυριάρχησαν στο Δήμο και η αντικατάστασή τους από συμμετοχικές, υγιείς λογικές που θα πάνε τη Νέα Προποντίδα μπροστά.

Ανακοίνωση Οµοσπονδίας Τουριστικών Καταλυµάτων Χαλκιδικής

Η Οµοσπονδία Τουριστικών Καταλυµάτων Χαλκιδικής γνωστοποιεί στους κατόχους Ειδικών Σηµάτων Λειτουργίας τουριστικών καταλυµάτων, ότι ο Οργανισµός Γεωργικών Ασφαλίσεων δηµοσίευσε το πρόγραµµα Κοινωνικού Τουρισµού για το έτος 2014. 
 Όσοι επιχειρηµατίες επιθυµούν να συµµετέχουν στο πρόγραµµα αυτό θα πρέπει µέχρι τις 23/05/2014 (ηµεροµηνία σφραγίδας ταχυδροµείου) να αποστείλουν τις αιτήσεις / δηλώσεις συµµετοχής τους και τα απαιτούµενα δικαιολογητικά στον κλάδο Αγροτικής Εστίας του Ο.Γ.Α. ΜΟΝΟ ταχυδροµικά στην διεύθυνση Ο.Γ.Α./ Κλάδο Αγροτικής Εστίας - Πατησίων 30 10170 ΑΘΗΝΑ.

Το πρόγραμμα των συγκεντρώσεων της "Ενωτικής Κίνησης για την Ανατροπή στον Πολύγυρο"

"Συνέντευξη" Α. Τσίπρα στην "Ελληνοφρένεια"

"Ανεπαρκής" και "λιγόψυχος" ..."επενδυτής";


Προεκλογικό πρόγραμμα Αστ. Ζωγράφου (υπ. Δήμαρχος Πολυγύρου)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ
ΤΡΙΤΗ 6 ΜΑΙΟΥ 2014 
ΜΑΡΑΘΟΥΣΑ 18.30
ΚΡΗΜΝΗ 19.00
ΠΛΑΤΑΝΟΧΩΡΙ 19.15
ΡΙΖΑ 19.30
ΓΕΡΟΠΛΑΤΑΝΟΣ 20.15
ΣΑΝΑ 20.45
ΔΟΥΜΠΙΑ 21.15
ΠΕΜΠΤΗ 8 ΜΑΙΟΥ 2014 
ΓΑΛΑΡΙΝΟ 18.00
ΒΑΒΔΟΣ 18.30
ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟ 19.30
ΑΓ. ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ 20.30

Ο Υπ. Δήμαρχος Πολυγύρου Τάσος Κανταράς, σήμερα 6/5, στα Ριζά


ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠ;

Του Βασίλη Τσούγκαρη
Λοιπόν, δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, το σημαντικότερο σε αυτή τη χώρα, ΔΕΝ είναι τα προβλήματα, η πείνα του λαού, ΔΕΝ είναι η εξαθλίωση, η έλλειψη ΥΓΕΙΑΣ, η ΑΝΕΡΓΙΑ, ΔΕΝ είναι οι αυτοκτονίες του κοσμάκη από την απελπισία.
ΤΙΠΟΤΑ απ’ όλα αυτά δεν είναι σημαντικό.
Το σημαντικότερο ΟΛΩΝ, είναι τα γκάλοπ, οι δημοσκοπήσεις, τα ποσοστά, τα νούμερα για τα… ΝΟΥΜΕΡΑ.
Μα καλά, δεν το έχετε καταλάβει τόσα χρόνια;
Στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (όσων έμειναν σε έντυπη μορφή) κάθε λίγο και λιγάκι βλέπουμε και από ένα γκάλοπ, από μια δημοσκόπηση.

«Περιφέρεια- Πρωταθλήτρια»: Παρουσίαση του τουριστικού προγράμματος "picture it" στον Πολύγυρο

Το Τουριστικό Πρόγραμμα και οι θέσεις του συνδυασμού «Περιφέρεια- Πρωταθλήτρια» για την Τουριστική Ανάπτυξη θα παρουσιαστούν την Τρίτη 6 Μαϊου και ώρα 13.30 στο Εκλογικό Κέντρο του συνδυασμού στον Πολύγυρο από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννη Ιωαννίδη και τους υποψήφιους Αντιπεριφερειάρχες Ημαθίας Στάθη Σαρηγιαννίδη και Χαλκιδικής Στυλιανό Βαλιάνο.
Η Ενότητα έχει τίτλο "picture it" και αποτελεί μια πρωτοποριακή πρόταση του συνδυασμού «Περιφέρεια- Πρωταθλήτρια».

Ομιλίες Μανώλη Καρρά, υποψήφιου Δήμαρχου Νέας Προποντίδας

Σήμερα Τρίτη 6 Μαΐου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Προποντίδας Μανώλης Καρράς στις 20:00 πρόκειται να πραγματοποιήσει ομιλία στην Ποτείδαια μπροστά στην Κοινότητα και στις 21:00 στον Άγιο Μάμα στο ΚΑΠΗ του χωριού.