Τρίτη, 22 Απριλίου 2014

Ενωτική κίνηση για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ στο Δήμο Πολυγύρου

O Απ. Τζιτζικώστας στο Δήμο Νέας Προποντίδας

«Το μεγάλο μας στοίχημα είναι να μην χάσουμε ούτε μια μέρα για το σχεδιασμό και την υλοποίηση δράσεων που θα ενισχύουν τις κοινωνικές δομές στην Κεντρική Μακεδονία των επομένων πέντε χρόνων. Σας καλώ να δώσουμε τη μάχη μαζί και να είστε σίγουροι πως θα την κερδίσουμε» τόνισε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και επικεφαλής της «Αλληλεγγύης» Απόστολος Τζιτζικώστας, μιλώντας σήμερα το πρωί στα μέλη του Σώματος Πολιτών Υποστήριξης και Βοήθειας Νέας Προποντίδας στη Χαλκιδική.

Το 2ο Διεθνές Παιδικό Φεστιβάλ στο Porto Carras Grand Resort

Στο Porto Carras Grand Resort θα πραγματοποιηθεί το 2ο Διεθνές Παιδικό Φεστιβάλ "Paradise Holiday" της Μουσικής Ακαδημίας της Eurovision, από τις 23 έως τις 30 Απριλίου 2014, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής, του Δήμου Θεσσαλονίκης, του Οργανισμού «Θεσσαλονίκη – Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014» και του Κέντρου Πολιτισμού Θεσσαλονίκης.
Είναι η δεύτερη συνεχής χρονιά που οι διοργανωτές επιλέγουν το Porto Carras Grand Resort για να φιλοξενήσει ένα τόσο μεγάλο και σημαντικό show.

Γιατί σωστά κόπηκε η Σαμπιχά Σουλεϊμάν από τον ΣΥΡΙΖΑ

«Αν κάποιοι λοιπόν πρέπει να κοιτάξουν στον καθρέφτη για να αποδώσουν τις ευθύνες που η μειονότητα, στην πλειοψηφία της, τουρκοποιήθηκε, είναι αυτοί που αίφνης «ανακάλυψαν» τους Τσιγγάνους και τους Πομάκους για να τη διασπάσουν: το ίδιο το ελληνικό κράτος...»
Ο αριστερός αγώνας εναντίον των εθνικισμών, μειονοτικών ή μη, είναι διμέτωπος. Υπάρχουν φυσικά διαβαθμίσεις ή εστιάσεις (ανάλογα με τη συγκυρία, το θέμα που επικρατεί, τον εθνικισμό που είναι κυρίαρχος), ωστόσο ο αγώνας πρέπει να παραμένει σταθερά και αταλάντευτα διμέτωπος. Αν δεν είναι, τότε μετατρέπεται, ηθελημένα ή μη, σε αγώνα του ενός εθνικισμού ενάντια στον άλλο. Και αυτό, σίγουρα, δεν είναι αριστερός αγώνας. Δεν χρειάζεται να επιμείνω σε αυτό.

Οι λύκοι της ΕΕ και οι στρουθοκάμηλοι της αριστεράς

Αποκαλυπτική για την πορεία όχι μόνο της προεκλογικής αντι­παράθεσης αλλά συ­νολικά της πολιτι­κής και ταξικής διαπάλης αποτέλε­σαν όσα έγιναν μετά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ την προηγούμενη Κυ­ριακή. Εκεί, η Αριστερή Πλατφόρ­μα κατέθεσε τροπολογίες στη διακή­ρυξη του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλο­γές, οι οποίες κινούνταν στις γνωστές τοποθετήσεις της Πλατφόρμας για τον αντιδραστικό χαρακτήρα της ευρωζώνης και της EE και έθεταν, με χλιαρό θα λέγαμε τρόπο, την ανάγκη ύπαρξης εναλλακτικής προοπτικής σε ρήξη με την ευρωζώνη και την EE.

ΚΑΤΙ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ...


"Η απόλυτη παράνοια" ....ενός παλαιοκομματικού προεκλογικού τεχνάσματος!


Cafe - bar - bistro TIVERIUS στον Πολύγυρο


Κάλεσμα υπ. Δημάρχου Πολυγύρου Τάσου Κανταρά

Συνδημότες και συνδημότισσες,
Είκοσι επτά ημέρες πριν την κρίσιμη επιλογή! Επιλογή πενταετίας, επιλογή ζωής για τον τόπο και την τοπική κοινωνία! Επιλογή που μπορεί να ανοίξει παράθυρο ελπίδας για τις ζωές όλων μας. Με τη συμμετοχή και την συμπαράσταση όλων των ενεργών και σκεπτόμενων πολιτών μπορούμε να φέρουμε την ΑΝΑΤΡΟΠΗ.
Δεν έχουμε αυταπάτες για τις αντικειμενικές δυσκολίες της πραγματικότητας και δεν έχουμε σκοπό να τάξουμε «λαγούς με πετραχήλια». Αυτό όμως που δεσμευόμαστε, και το εννοούμε, είναι πως θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις, πως θα σταθούμε δίπλα στον δοκιμαζόμενο δημότη όλων των τοπικών διαμερισμάτων. Πως θα προστατέψουμε τον τόπο μας από την απειλούμενη καταστροφή!

Υποψήφιοι Χαλκιδικής με το ψηφοδέλτιο "Ριζοσπαστική Αριστερή Ενότητα" (υπ. περιφερειάρχης Δέσποινα Χαραλαμπίδου)

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ:

ΤΟΣΚΑΣ ΛΑΖΑΡΟΣ
Γεννήθηκε στην Μεγάλη Παναγία Χαλκιδικής τον Απρίλιο του 1958.
Σπούδασε στη Σχολή Τεχνολόγων Μηχανικών Θεσσαλονίκης και διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών Χαλκιδικής. Ιδρυτικό μέλος και για πολλά χρόνια Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεγάλης Παναγίας.
Μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ 1982-84. Το 1985 αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ. Υποψήφιος βουλευτής συνεργαζόμενος με το ΚΚΕ τον Μάιο του 1985. Υποψήφιος βουλευτής με τον Συνασπισμό της Αριστεράς και της Προόδου το 1989, 1990 & 1993.
Ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος Δήμου Παναγίας το 1998 (49,5%) και το 2002. Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Παναγίας το 2007-2008.

Η υπ. Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Δέσποινα Χαραλαμπίδου στην Β. Χαλκιδική

Επίσκεψη στην Βόρεια Χαλκιδική θα πραγματοποιήσει η υποψήφια περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας, Δέσποινα Χαραλαμπίδου του συνδυασμού "Ριζοσπαστική Αριστερή Ενότητα", συνοδευόμενη από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Χαλκδικής Τόσκα Λάζαρο και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Χαλκιδικής.
Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 22/4,  και θα περιλαμβάνει περιοδείες σε Β.Α. Χαλκιδική,  επαφές με υπηρεσίες, φορείς, συλλόγους κλπ.
Το πρόγραμμα της Τρίτης 22/4:

Επίσκεψη του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα στη Χαλκιδική

Την Τρίτη 22 Απριλίου ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και επικεφαλής της «Αλληλεγγύης» Απόστολος Τζιτζικώστας θα επισκεφθεί την Χαλκιδική σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα.
Ο κ. Τζιτζικώστας θα συνοδεύεται από τον Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής κ. Ιωάννη Γιώργο, Περιφερειακούς Συμβούλους και μέλη της «Αλληλεγγύης».

Γιάννης Μίχος στην εκπομπή "ΛΑΚΩΝΙΖΕΙΝ" στο XTV

ΚΑΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

Του Βασίλη Τσούγκαρη
Αναρωτιέμαι, για πόσο ακόμα η υποτιθέμενη κυβέρνηση θα μας κοροϊδεύει, και εμείς δεν θα ξεσηκωνόμαστε για να τους πετάξουμε στη χωματερή, γιατί για εκεί μόνο είναι.
Άγιες μέρες, είπα να μην ασχοληθώ με τα πολιτικά σκουπίδια, μόνο που κάτι τέτοιο στη διαλυμένη χώρα που ζούμε, είναι αδύνατον όταν καθημερινά οι κραυγές απόγνωσης του κοσμάκη πληθαίνουν.
Και θα δανειστώ τα λεγόμενα ενός αρρώστου σε ένα νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης σαν μικρό «παράδειγμα» του μεγάλου κακού που δε θα αργήσει να γίνει.