Παρασκευή, 11 Απριλίου 2014

Τα 12.000.000 € ξεπερνούν οι παρεμβάσεις του Δήμου Πολυγύρου στη Δημοτική Ενότητα Ορμύλιας

από τη συνέντευξη τύπου
Επιθεώρηση - αυτοψία στα εκτελούμενα έργα στην Ορμύλια πραγματοποίησε σήμερα, Παρασκευή 11 Απριλίου 2014, ο Δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος, συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του.

«Ο προϋπολογισμός των παρεμβάσεων, που βρίσκονται σε εξέλιξη ή έχουν προγραμματιστεί στη Δημοτική Ενότητα Ορμύλιας (οδικό δίκτυο, περιβάλλον, αναπλάσεις, πολιτισμός-παιδεία-αθλητισμός), ξεπερνά τα 12 εκατομμύρια ευρώ» τόνισε χαρακτηριστικά.

Βούλα Πατουλίδου, υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης με το ψηφοδέλτιο του Τζιτζικώστα!!!


Παρουσίαση υποψηφίων του Τζιτζικώστα


Ιγγλέζη για την “Διαδικασία Οριοθέτησης και ρυθμίσεις θεμάτων για τα υδατορέματα – ρυθμίσεις Πολεοδομικής νομοθεσίας”

Εχθές ψηφίστηκε, αφού συζητήθηκε και στις αρμόδιες κοινοβουλευτικές επιτροπές και την ολομέλεια, το νομοσχέδιο του ΥΠΕΚΑ “Διαδικασία Οριοθέτησης και ρυθμίσεις θεμάτων για τα υδατορέματα – ρυθμίσεις Πολεοδομικής νομοθεσίας”.
Η βουλευτίνα Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Ιγγλέζη με τοποθετήσεις της - τόσο στη συνεδρίαση της διαρκούς επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου όσο και κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου στην ολομέλεια – κατέδειξε ότι στο εν λόγω νομοσχέδιο υπάρχουν φωτογραφικές διατάξεις προς διευκόλυνση της Ελληνικός Χρυσός.

Καρανάσιος: Ερώτηση για την προμήθεια φίλτρων Αιμοκάθαρσης.

Ο βουλευτής Χαλκιδικής Ευθύμης Καρανάσιος, συνυπέγραψε με συναδέλφους του της Νέας Δημοκρατίας ερώτηση που κατατέθηκε προς τον υπουργό Υγείας και αναφέρεται στην προμήθεια φίλτρων Αιμοκάθαρσης.
Ακολουθεί η ερώτηση:
Κύριε Υπουργέ,
Σοβαρότατα είναι τα προβλήματα που έχουν ανακύψει τον τελευταίο χρόνο στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας και ειδικότερα στους ασθενείς που υποβάλλονται σε αιμοκάθαρση, καθώς η Εθνική Επιτροπή Υγείας (ΕΠΥ) αναιρεί το καθήκον της επιλογής του φίλτρου αιμοκάθαρσης από τους θεράποντες ιατρούς και επιβάλει στις Διοικητικές Υπηρεσίες των Νοσοκομείων, μέσω μηνιαίων μειοδοτικών διαγωνισμών να προμηθεύονται φίλτρα τεχνητού νεφρού χωρίς να λαμβάνονται υπόψη όλες οι απαραίτητες επιστημονικά προδιαγραφές. 

ΔΕΝ πολιτεύεται τελικά με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τελικά η Πατουλίδου αλλά με τον Τζιτικώστα

Επιβεβαιώθηκε πληροφορία ότι Η Βούλα Πατουλίδου είναι η εκλεκτή του Απόστολου Τζιτζικώστα για την αντιπεριφερεία Θεσσαλονίκης. Η παρουσίαση της κ. Πατουλίδου έγινε σήμερα στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού, στην οδό Παύλου Μελά. Η κυρία Πατουλίδου μετά από ώριμες σκέψεις αποφάσισε να μην κατέβει με το κόμμα της Χρυσής Αυγής όπως η ίδια άφησε να φανεί πριν από ένα μήνα αλλά με μια συγγενική παράταξη όπως αυτή του κ. Τζιτζικώστα η οποία ως γνωστών διατηρεί άριστες σχέσεις με τον ακροδεξιό χώρο.

Όπως δήλωσε ο κ. Τζιτζικώστας, επέλεξε την Βούλα Πατουλίδου επειδή απέδειξε ότι μπορεί να καταφέρει το ακατόρθωτο ενώ εξήρε και το εθελοντικό της έργο στον Ερυθρό Σταυρό.

Στο βυθό των αγορών

ΑΝΤΑΡΣΥΑ : Ο προεκλογικός κρετινισμός της κυβέρνησης δε θα περάσει!

Ξεπερνά κάθε όριο πολιτικού κρετινισμού η νέα προεκλογική αστειότητα της κυβέρνησης που ακούει στο όνομα «έξοδος στις αγορές» και «τέλος των μνημονίων». Σύμφωνα με την κυβέρνηση και τα ΜΜΕ που τη στηρίζουν, η έκδοση ελληνικών ομολόγων λίγο -πολύ θα σημάνει το τέλος της εποχής των μνημονίων και αποδεικνύει ότι  «οι θυσίες πιάνουν τόπο». Στο ίδιο κλίμα έρχονται και δηλώσεις στήριξης του ΔΝΤ, της Κομισιόν, της Άλφα Μπανκ και διεθνών χρηματοπιστωτικών κύκλων…

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του περιοδικού "ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ"


Δημήτρης Τσούφης: "Δέσμευση για Ποιότητα ζωής, Ασφάλεια, Κοινωνικές Παροχές, Ανάπτυξη"

Με τη δέσμευση ότι «Αυτό το μέρος θα γίνει αυτό που πραγματικά του αξίζει», ο υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Προποντίδας Δημήτρης Τσούφης εγκαινίασε χθες το εκλογικό κέντρο της παράταξης «Νέα Γενιά-Νέα Πορεία» στα Νέα Μουδανιά.
Μπροστά σε ένα πολυπληθές και δυναμικό ακροατήριο, ο κ. Τσούφης καταδίκασε τις ατελέσφορες πολιτικές του παρελθόντος που ανήγαγαν τα αυτονόητα ζητήματα σε μείζονα προβλήματα, οδηγώντας την πόλη σε στασιμότητα και κακοδιοίκηση.

ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ...


Προγράμματα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Αριστοτέλη

==Σε πλήρη εξέλιξη τα Προγράμματα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Αριστοτέλη 
==Έναρξη δύο Τμημάτων «Πρακτικών Συμβουλών Υγιεινής Διατροφής» σε Αρναία και Στανό 
Συνεχίζονται στον Δήμο Αριστοτέλη τα Προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων, στο πλαίσιο λειτουργίας του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου, παρέχοντας τη δυνατότητα σε όσους ενδιαφέρονται να επιμορφωθούν και να βελτιώσουν τις δεξιότητες τους σε διάφορους τομείς.

Εγκαίνια πολιτικού γραφείου Στ. Βαλιάνου, στον Πολύγυρο


Ν. Προποντίδα: Υλοποίηση προγράμματος "Εμβολιά-ζουμε: Παιδιά ανασφάλιστα, όχι απροστάτευτα"

Ο Δήμος Ν. Προποντίδας ενημερώνει τους δημότες του ότι έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα δράσης “Εμβολια-ζουμε: Παιδιά ανασφάλιστα, όχι απροστάτευτα” σε συνεργασία με τη ΜΚΟ “Αποστολή “Άνθρωπος”.
Για την υλοποίηση αυτού του προγράμματος συνεργαζόμαστε με το Κέντρο Υγείας Ν. Μουδανιών.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 2373350075 κα Μαρία Γούτα. Κέντρο Υγείας Ν. Μουδανιών

"ΣΙΘΩΝΙΑ - ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ". ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΕΠΙ ΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ, ΛΗΣΤΗ ΣΩΤΗΡΗ

Go out og Greece... Merkel-nazi!

Αέρας νίκης για τον ΣΥΡΙΖΑ...

...κερδίζει τη Ν.Δ.! Την κοινωνία την κερδίζει με 19,5%; 

Και τοκογλύφοι οι αθεόφοβοι;


Εγκανίασε το εκλογικό του κέντρο στα Ν. Μουδανιά ο Δημήτρης Τσούφης (φωτο)

Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Νέα Γενιά, Νέα Πορεία» πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 10 Απριλίου στα Νέα Μουδανιά. Ο υποψήφιος δήμαρχος Νέας Προποντίδας Δημήτρης Τσούφης με την ομιλία του έδωσε το έναυσμα για επανεκκίνηση του Δήμου Νέας Προποντίδας.
Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Ιωάννης Γιώργος, ο τ. βουλευτής Αθηναίος Φλωρίνης, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Στέλιος Βαλιάνος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Χάρης Σαρόγλου, ο πρώην Δήμαρχος Απόστολος Δαλαμπίρας, ο Πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής Γρηγόρης Τάσιος, υποψήφιοι Περιφερειακοί & Δημοτικοί Σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.
Το halkidikinow.gr βρέθηκε στα εγκαίνια και σας μεταφέρει πλούσιο φωτορεπορτάζ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΕΤΕΙΟΥ “ΜΑΥΡΟ ΑΛΩΝΙ” ΤΡΙΤΗ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014