Τετάρτη, 9 Απριλίου 2014

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ

Του Βασίλη Τσούγκαρη
Και η μεγάλη στιγμή ήρθε!
Πανηγυρίστε Έλληνες, βγήκαμε στις αγορές!
ΤΩΡΑ δέσαμε!
Μετά από τις «τροχιές ανάπτυξης» και το πρωτογενές πλεόνασμα, το πρωτοφανές πλεόνασμα, η χώρα, με μια ξέφρενη, διαστημική πορεία, βγήκε στις αγορές για μπάμιες, φασολάκια, πατάτες και λοιπά οπωροκηπευτικά.
Η «κυβέρνηση» πανηγυρίζει, και εμείς, ξαραχνιάζουμε τις άδειες τσέπες μας γιατί σύντομα, θα ξεχειλίσουν από χρήμα.
Χρήμα ζεστό, φρέσκο, χρήμα των αγορών.

Δύο χρυσά βραβεία για το Porto Carras Grand Resort στα Tourism Awards.

Το αγαπημένο συγκρότημα της Χαλκιδικής απέσπασε δύο χρυσά βραβεία στα Τοurism Awards που έλαβαν χώρα την Τρίτη 8 Απριλίου 2014. Tο Porto Carras Grand Resort για άλλη μια φορά βραβεύεται για τις πρακτικές πράσινης ανάπτυξης που ακολουθεί λαμβάνοντας χρυσά βραβεία στις κατηγορίες «Εξοικονόμηση και χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας» και «Διαχείριση νερού»! Τα βραβεία παρέλαβε η κ. Μαριάννα Στέγγου, η οποία αναφέρθηκε με δύο λόγια στις προοπτικές και τις ανακαινίσεις που γίνονται αυτή τη περίοδο στο συγκρότημα Πόρτο Καρράς.
Τα Tourism Awards έρχονται για να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις κορυφαίες πρακτικές και τις πιο καινοτόμες πρωτοβουλίες επιχειρήσεων ή φορέων του τουρισμού.

Απ. Πάνας: Δεν θα είναι υποψήφιος - Η διοίκηση της Περιφέρειας δεν άγγιξε τα σοβαρά θέματα της Χαλκιδικής

Μια νέα αρχή χαρακτήρισε την απόφαση του να μην είναι υποψήφιος στις επικείμενες περιφερειακές και αυτοδιοικητικές εκλογές ο Περιφερειακός Σύμβουλός Κεντρικής Μακεδονίας-Χαλκιδικής κ. Πάνας Απόστολος σε συνέντευξη που παραχώρησε.
Ο κ. Πάνας έκανε ένα απολογισμό της παρουσίας του ως Περιφερειακός Σύμβουλος της αντιπολίτευσης επισημαίνοντας συγχρόνως τα κενά του θεσμού και την ανάγκη θεσμικών αλλαγών για την βιωσιμότητα του.
Συγχρόνως άσκησε έντονη κριτική στη σημερινή διοίκηση της Περιφέρειας επισημαίνοντας ότι δεν πέτυχε ουσιαστικά το πρώτο της στόχο την ενιαία διαχείριση θεμάτων στην περιφέρεια, πιο συγκεκριμένα για την Αντιπεριφέρεια Χαλκιδικής τόνισε ότι αρκέστηκε σε μία άκρως επιφανειακή και διαχειριστική προσέγγιση των θεμάτων προτιμώντας

Δ. Χαραλαμπίδου: Συζήτηση παρωδία με στόχο το ξεπούλημα του ΟΛΘ

Συζήτηση παρωδία με στόχο την εκποίηση του μετοχικού κεφαλαίου του ΟΛΘ, παρά την αντίθετη άποψη των εργαζομένων και όλων των φορέων της Θεσσαλονίκης, χαρακτήρισε τη διαδικασία ενημέρωσης της Οικονομικής Επιτροπής της Βουλής από το ΤΑΙΠΕΔ, η υποψήφια Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Δέσποινα Χαραλαμπίδου.
Η Δέσποινα Χαραλαμπίδου την Τρίτη συναντήθηκε με τους εργαζόμενους στον ΟΛΘ και των άλλων λιμανιών της χώρας στην συγκέντρωση που πραγματοποίησαν στην πλατεία Κλαυθμώνος στην Αθήνα και στην πορεία προς τη Βουλή.

Επίσκεψη του Δημάρχου Πολυγύρου, Αστέριου Ζωγράφου, στην Ορμύλια

Την Παρασκευή 11 Απριλίου 2014, στις 12 το μεσημέρι, ο Δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Ορμύλια. 
Σκοπός της επίσκεψης είναι η επιθεώρηση των εκτελούμενων έργων και συνάντηση στο δημοτικό κατάστημα Ορμύλιας με τους δημοτικούς και τους τοπικούς συμβούλους για συζήτηση επί των θεμάτων της περιοχής.
Στη συνέχεια θα παραχωρηθεί συνέντευξη τύπου εφ΄ όλης της ύλης.
Από το Γραφείο Τύπου

ΠΡΟΪΟΝ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ...


Εκλογική Διακήρυξη ΑΝΤΑΡΣΥΑ για τις Ευρωεκλογές

ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ,
ΚΑΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΤΗΣ ΦΤΩΧΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ, ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΣΤΥΓΝΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑΣ. 
 ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΕ.
 ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΕ ΒΑΣΗ  ΤΙΣ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ  ΚΑΙ ΛΑΪΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.
 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ
 Εργαζόμενες / εργαζόμενοι,
 Η προεκλογική περίοδος ανοίγει με την άθλια κυβέρνηση Σαμαρά Βενιζέλου σε κρίση και αποσταθεροποίηση.

ΚΚΕ για τα έργα υποδομής στην Κ. Μακεδονία


Συνέντευξη του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας, Λ. Τόσκα

Υποψήφιος δήμαρχος στον Πειραιά ...

Επιτέλους έξοδος στην αγορά...


Τρίγλια σήμερα: Εγκαίνια εκλογικού κέντρου Δ. Τσούφη (9/4/14)


Απόλλων Αρναίας - Εδεσσαϊκός (Φιλικός αγώνας Βετεράνων)

O Στ. Βαλιάνος το XTV