Παρασκευή, 4 Απριλίου 2014

Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

Του Βασίλη Τσούγκαρη
Χρεοκοπημένη Ελλάδα, η καλύτερα, καταχρεωμένοι Έλληνες έτος 2014.
Σε ένα μήνα, έρχονται εκλογές, ευρωεκλογές, δημοτικές, περιφερειακές, και δεν συμμαζεύεται και όπως πάνε τα πράγματα, ίσως και για βουλευτικές.
Τα κόμματα έχουν τον «νταλγκά» τους, να ανεβάσουν τα ποσοστά που έχουν, εκείνα που υποτίθεται ότι κυβερνούν να σιγουρέψουν τις καρέκλες τους, τα άλλα, να αποκτήσουν, οι μεν κατηγορούν τους δε, οι κοκορομαχίες και οι πολιτικές μπουρδολογίες σπάνε κάθε ρεκόρ, με εξόδους στις αγορές, με τροχιές ανάπτυξης, με σκάνδαλα επί σκανδάλων.

Στιγμές

Δημοσκόπηση VPRC: Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ με 2,5 μονάδες

Η δημοσκόπηση της VPRC έγινε για λογαριασμό του newsit στις 1 και 2 Απριλίου

Εγκαίνια εκλογικών κέντρων υπ. Δημάρχου Δημήτρη Τσούφη


Αποτελέσματα ελεύθερης ψηφοφορίας στη ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ (για την Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας)

Οι αναγνώστες της ΡΕΣΠΕΝΤΖΑΣ ψηφίζουν για τις περιφερειακές εκλογές στην Κεντρική Μακεδονία όπως φαίνεται στην εικόνα!
Στην μέτρηση αυτήν γνωρίζουμε πολύ καλά ότι δεν τηρούνται οι μεθοδολογικές και επιστημονικές προϋποθέσεις αυτού του είδους των μετρήσεων απλά καταγράφονται οι προτιμήσεις των αναγνωστών του ιστολογίου μας και τίποτα περισσότερο!
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Η αλλαγή στο προφίλ του Ζωγράφου...

...προς το καλύτερο! 

Είναι δυνατόν... ;

...κι όμως! Πατήρ και υιός δηλώνουν (είναι) βάζελοι!
-Να μεταγραφούν πάραυτα στον ακατονόμαστο!

Γ. ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΓΙΑ ΜΠΟΛΑΡΗ - " Μάρκο είσαι πραγματικό διαμάντι"

Μέσα σε πολύ φιλικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε το πρωί η συνάντηση του υποψηφίου περιφερειάρχη κ. Μάρκου Μπόλαρη με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Μπουτάρη. 
Ο επικεφαλής της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής κίνησης "συμμετέχω", μαζί με την υποψήφια αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης του συνδυασμού κα Χρυσούλα Παλιαδέλη, επισκέφτηκαν τον κ. Μπουτάρη στο δημαρχιακό μέγαρο.

Υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με το ψηφοδέλτιο Τζιτζικώστα

Ανακοινώθηκαν σήμερα τρεις υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στη Χαλκιδική με το ψηφοδέλτιο "Αλληλεγγύη: Σύγχρονη, Ανθρώπινη Μακεδονία" του Απόστολου Τζιτζικώστα:
Πασαλής Γεώργιος – Συνταξιούχος ΔΕΗ, πρ Πρόεδρος Νομαρχιακού Αθλητικού Οργανισμού Χαλκιδικής
Συρδάρη Μαγδαληνή – Μηχανολόγος Μηχανικός
Φώτης Βασίλειος – Αγρότης

Ανταρσία στην Κ. Μακεδονία : Για την πρόταση του Γ. Ιωαννίδη να θεσπιστεί «Σύμμαχος του επιχειρηματία» στα πλαίσια της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας

Σχόλιο για την πρόταση του Γ. Ιωαννίδη να θεσπιστεί «Σύμμαχος του επιχειρηματία» στα πλαίσια της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας
 Στη συνάντηση που είχε ο κυβερνητικός υποψήφιος και βουλευτής της ΝΔ Γ. Ιωαννίδης με το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (2.4.14) είχε την έμπνευση να προτείνει την ίδρυση του «Σύμμαχου του επιχειρηματία»,σαν μια νέα υπηρεσία στον Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας, με στόχο τη στήριξη των επιχειρήσεων από το κράτος. Αυτή την υπηρεσία που ο Ιωαννίδης προτείνει να στελεχωθεί με επιστημονικά στελέχη, τη θέλει να λειτουργεί σαν «συνήγορος του επιχειρηματία».

ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ...


Τους ζώνουν μαύρα φίδια...


Εξαφάνιση...


Συνέντευξη Βαλιάνου στον Γ. Παπαδόπουλο και το XTV

Ο Βαλιάνος στα Ν. Μουδανιά

Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Στυλιανός Βαλιάνος θα παρευρεθεί αύριο Σάββατο και ώρα 10π.μ στο Δημοτικό Θέατρο Ν. Μουδανιών σε ημερίδα της Interamerican που διοργανώνει ο κ. Θωμάς Παπαθανασίου. Η ημερίδα έχει στόχο την ενημέρωση νέων για την Interamerican και τις δραστηριότητες της αλλά και την ενδεχόμενη εξεύρεση εργασίας πολλών νέων σ’ αυτή. Ο κ. Βαλιάνος χαιρετίζει την ενέργεια και θα παραστεί για να δηλώσει το ενδιαφέρον του για τους νέους. 
Από το Γραφείο Τύπου