Τετάρτη, 2 Απριλίου 2014

Το γκολ και η σφαγή του ΠΑΟΚ (βίντεο)

Βαλιάνος: Ο Τζιτζικώστας ακολουθεί παλαιοκομματικές και πολιτικάντικες πρακτικές

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας επισκέφτηκε την Τετάρτη 02/04 τη Χαλκιδική και επιθεώρησε τα έργα που εκτελούνται στον οδικό άξονα Ποτίδαιας – Κασσανδρείας. Στις δηλώσεις που έκανε από εκεί τόνισε ότι το μεγαλύτερο μέρος του έργου (πρόκειται έναν δρόμο που δέχεται τεράστιο κυκλοφοριακό φόρτο) θα παραδοθεί στην κυκλοφορία λίγο πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου. Συγκεκριμένα, πριν την έναρξη της φετινής τουριστικής περιόδου θα παραδοθούν 9 από τα συνολικά 17 χιλιόμετρα του οδικού άξονα. Τα υπόλοιπα 8 θα παραδοθούν, όπως δήλωσε ο Α. Τζιτζικώστας, πριν από την έναρξη της τουριστικής περιόδου του 2015. Ο ίδιος σημείωσε ακόμα ότι το έργο χρηματοδοτείται με πόρους από το ΕΣΠΑ.

Το βίντεο του ξύλου μεταξύ γιου Μπαλτάκου και χρυσαυγιτών

Κύπελλο Ελλάδας στο ποδόσφαιρο

Παρακολουθώντας το παιχνίδι ποδοσφαίρου μεταξύ ακατονόμαστου και ΠΑΟΚ, που γίνεται αυτή τη στιγμή, αντιλαμβάνεται κανείς γιατί ο ακατονόμαστος ζητάει να παίζει στα ευρωπαϊκά παιχνίδια με Έλληνες διαιτητές! 
-Και μην ξεχνάμε και τον περσινό τελικό με τον Αστέρα Τρίπολης!

Φίλοι του Α.Ο.Πολυγύρου...

...δεν θα σας καταλογίσουμε πρόθεση... αλλά αυτό αποτελεί πολιτική διαφήμιση!
Τέτοιες εποχές (προεκλογική περίοδο) χρειάζεται προσοχή!
-Σίγουρα σας καταλογίζουμε άγνοια & σοβαρό λάθος!

Παραιτήθηκε κακήν κακώς ο Μπαλτάκος, πολιτική θύελλα από τις στενές επαφές του με την Χρυσή Αυγή

Πολιτική θύελλα έχει προκαλέσει η δημοσιοποίηση από τον Ηλία Κασιδιάρη, βιντεοσκοπημένης συνομιλίας του με τον Παναγιώτη Μπαλτάκο, στενό συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά. Στο βίντεο αποδεικνύονται οι στενές σχέσεις του γενικού γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου με τη Χρυσή Αυγή, ενώ ο Π. Μπαλτάκος παραδέχεται παρεμβάσεις Σαμαρά και της κυβέρνησης στη Δικαιοσύνη.

Ένας Ληστής ...για το Δήμο Σιθωνίας!!!

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες της Δημοτικής Κίνησης Σιθωνίας που αφορούσαν την επιλογή του επικεφαλής του Συνδυασμού για τις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές.
Στην Συγκέντρωση που έγινε στον Άγιο Νικόλαο την Κυριακή 30/3, η συνέλευση ανέθεσε στον Σωτήρη Ληστή την ευθύνη να ηγηθεί του συνδυασμού «ΣΙΘΩΝΙΑ – ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ» για την διεκδίκηση του Δήμου Σιθωνίας
Ο Σωτήρης Ληστής κατάγεται από τον Άγιο Νικόλαο όπου και διαμένει μόνιμα. Είναι εκπαιδευτικός (Μαθηματικός) και έχει υπηρετήσει την Τοπική Αυτοδιοίκηση επί σειρά ετών καθώς διετέλεσε μέλος του κοινοτικού συμβουλίου του Αγίου Νικολάου ενώ τώρα είναι Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Σιθωνίας. Επίσης μακρόχρονη είναι και η συμβολή του στους αγώνες των εκπαιδευτικών αφού υπηρέτησε στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΜΕ Χαλκιδικής από όλες σχεδόν τις θέσεις (αντιπρόεδρος, ταμίας, οργανωτικός γραμματέας).

ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ...


Μπαλτάκος: Συγνώμη για την αναστάτωση

Για προσπάθεια αποφυγής των πιέσεων από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής έκανε λόγο στην επιστολή παραίτησής του ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης, Τάκης Μπαλτάκος, που χαρακτήρισε συμπτωματικές τις συναντήσεις του με τα μέλη της Χρυσής Αυγής, αποδίδοντάς τες στη γειτνίαση των γραφείων τους.
Αναλυτικά η δήλωση του κ. Μπαλτάκου

Επεισόδιο στη Βουλή από το γιο του Μπαλτάκου

Ο γιος του «υπό παραίτηση» γενικού γραμματέα της κυβέρνησης, Τάκη Μπαλτάκου εισήλθε στη Βουλή και επιτέθηκε εναντίον των μελών της Χρυσής Αυγής - Ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος καταγγέλλει ότι τον κλώτσησε - Πανδαιμόνιο στον 1ο όροφο του Κοινοβουλίου.
Πρωτοφανές επεισόδιο σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στη Βουλή, έπειτα από τη δημοσίευση της συνομιλίας του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης, Τάκη Μπαλτάκου με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης.

Η συνομιλία Μπαλτάκου - Κασιδιάρη (βίντεο & διάλογοι)


Ανακοίνωση Υποψηφιότητας Δημάρχου Χρήστου Πάχτα

Πριν 3 χρόνια ξεκινήσαμε ένα συναρπαστικό ταξίδι. Έναν ωραίο αγώνα για να δώσουμε σ αυτόν  τον μοναδικό τόπο όπου έχουμε την τύχη να ζούμε και να μεγαλώνουμε τα παιδιά μας, το μέλλον που του αξίζει.
Με σχέδιο, όραμα  και γνώση .
Με στόχο να αλλάξουμε πορεία. 
Καταφέραμε να φέρουμε την πολυπόθητη ανάπτυξη, να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής μας, τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον. Να αναδείξουμε την μοναδική μας παγκόσμια κληρονομιά.
Πετύχαμε να αφήσουμε πίσω μας τη φτώχεια και την ανεργία. Να διασφαλίσουμε την κοινωνική συνοχή. 
Κατορθώσαμε να νοικοκυρέψουμε τα οικονομικά μας, καθιστώντας πλεονασματικό έναν υπερχρεωμένο Δήμο (χρέος 160%), απελευθερώνοντας έτσι , νέες δυνατότητες άσκησης αναπτυξιακής και κοινωνικής πολιτικής με ίδιους πόρους.

Πρόσκληση καθαρισμού Ακτής


Επίσκεψη του Απ. Τζιτζικώστα στον οδικό άξονα Ποτίδαια - Κασσανδρεία

Λίγο πριν από την έναρξη της φετινής τουριστικής περιόδου θα παραδοθεί το μεγαλύτερο μέρος του έργου που αφορά το δρόμο, ο οποίος δέχεται τεράστιο κυκλοφοριακό φόρτο στη Χαλκιδική.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του σήμερα το πρωί ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και επικεφαλής της «Αλληλεγγύης» Απόστολος Τζιτζικώστας στο εργοτάξιο της Κασσάνδρας τόνισε ότι «πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο συνολικού μήκους 17 χιλιομέτρων.

Συνέντευξη υπ. αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής, Στ. Βαλιάνου, στην XTV

Tελικός πρωταθλήματος μπάσκετ ΕΚΑΣΧαλκιδικής