Κυριακή, 23 Μαρτίου 2014

Νέο πρατήριο υγρών καυσίμων στον Πολύγυρο


Συνεστίαση της Επιτροπής Αγώνα Θεσσαλονίκης ενάντια στην εξόρυξη χρυσού

Υπάρχει πολιτική στόχευση με τον διορισμό Ζαχαράκη στον ΟΠΑΔ;

Στο μυαλό των πολιτικών, που αναλαμβάνουν τα εκλογικά μαγειρέματα, είναι απίθανο να κατανοήσει κανείς τι ακριβώς γίνεται! Κανείς λοιπόν δεν μπορεί να ξέρει τι έχουν στο μυαλό τους αλλά... στο μυαλό τρίτων πολλά στροβιλίζουν. Έχουμε λοιπόν και μεις κάτι περίεργα στροβιλίσματα:
Νέα Δημοκρατία & Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: 
Η υποψηφιότητα του Ιωαννίδη προβληματίζει το κόμμα του αφού τουλάχιστον δημοσκοπικά βρίσκεται πίσω από τον με φιλοβασιλικές καταβολές (...έχει σημασία) Τζιτζικώστα και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, όπως γράψαμε και σε παλαιότερη ανάρτηση, δεν κερδίζεται με μπασκετικούς όρους Ιωαννίδη!

Στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ο Βαρνάβας;

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Realnews ο Πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ (Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας) και γιατρός στο Νοσοκομείο Πολυγύρου Δημήτρης Βαρνάβας φέρεται ως υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΚΥΨΟΥΜΕ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩ

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΣΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ (23/03) ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΠΑΝΟΥ
*Ερ:500 εκ για 1 εκ πολίτες δεν είναι και λίγα. Το περιμένατε;
Αν σας έκλεβαν από τη τσάντα σας μερικές χιλιάδες ευρώ και ως ένδειξη μεγαλοφροσύνης σας γύριζαν πίσω κάνα-δυο ευρώ για να πάρετε το λεωφορείο, τι θα λέγατε; Θα λέγατε ευχαριστώ; Θα ψιθυρίζατε ,μήπως, πως δεν είναι και λίγα ή θα σκεφτόσαστε πως δεν το περίμενατε να είναι τόσο γεναιόδωροι;

Τα δικά τους παιδιά!


Το δυνατόν συντομότερα!