Κυριακή, 16 Μαρτίου 2014

Συνέντευξη Τύπου υπ. Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θανάση Αγαπητού

Με επιτυχία έγιναν οι αγώνες Στίβου « Σίγγεια 2014»

Ο Γυμναστικός Σύλλογος «η Σιθωνία» σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και την στήριξη του Δήμου Σιθωνίας(Δημοτική Επιχείρηση), Δημοτική ενότητα Αγίου Νικολάου, εκτέλεσαν με επιτυχία, παρουσία μεγάλου αριθμού θεατών, αγώνες στίβου με την επωνυμία «Σύγγεια 2014» στο δημοτικό γήπεδο Αγίου Νικολάου. Σκοπός των  αγώνων αυτών ήταν η ανάπτυξη του στίβου στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκιδικής. Συμμετείχαν αθλητές-τριες των συλλόγων της Χαλκιδικής.

Α΄κατηγορία Ε.Π.Σ.Χαλκιδικής: Απόλλων Αρναίας - Άρης Κασσανδρείας 2-0

Κεντροαριστεροί ναυαγοί

Σήμερα πάμε γήπεδο!


Υπάρχει ένας κρυφός πολιτικός έρωτας με την οικογένεια...

"Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί τον ιδαίτερο ρόλο που παίζουν ξεχωριστές προσωπικότητες στην ιστορία. Μια τέτοια ήταν και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής." 
(Αλέξης Τσίπρας σε ομιλία του στο Ίδρυμα Κωνσταντίνος Γ.Καραμανλής, 6/3/13)
"Η Ν.Δ. του Κώστα Καραμανλή δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το ακροδεξιό περιβάλλον Σαμαρά που λύνει και δένει σήμερα". (Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του στη Realnews, 16/3/14)

Η πλάκα δεν είναι στο ότι θα κάνει κόμμα...

...η πλάκα θα είναι αν βρει ...ψηφοφόρους!

ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ

Του Βασίλη Τσούγκαρη
Στη χώρα της φτώχειας, της ανεργίας, της κλεψιάς από το κράτος, και ένα σωρό άλλων, η κατάσταση εδώ και χρόνια έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο και λογική.
Ήταν τότε που «άνοιξαν» τα σύνορα, πριν χρόνια, και γεμίσαμε με ότι ήθελαν να ξεφορτωθούν οι γείτονες μας, από καταδίκους φυλακών, μέχρι και ένας Θεός ξέρει τι άλλο, είναι και σήμερα, ΤΩΡΑ, που μπαινοβγαίνουν ανεξέλεγκτα στη χώρα τα ίδια με το χθες, ίσως και χειρότερα «καρυδιάς καρύδια».
Πρόσφατα, διαβάσαμε για σύλληψη σε χωριό της Χαλκιδικής Βούλγαρου που εκκρεμούσε σε βάρος τους διεθνές ένταλμα σύλληψης (το μπουμπούκι αυτό είναι μπλεγμένο σε ανθρωποκτονία), το ίδιο και πριν λίγο καιρό, για άτομα άλλης εθνικότητας, και πόσα ακόμα, με τις διάφορες «μαφίες» που δρουν στη χώρα, για συμβόλαια θανάτου, κλπ.