Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2014

Καρανάσιος: Τα προβλήματα της προ του Άθω περιοχή, με προσωπική εποπτεία του Σαμαρά,θα επικαιροποιηθούν και θα προωθηθούν καταλλήλως για οριστική διευθέτηση. (!!!)

Ο βουλευτής Χαλκιδικής, Νέα Δημοκρατία, Ευθύμης Καρανάσιος συνόδευσε τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στην επίσκεψή του στο Άγ. Όρος το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου και την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014.
Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης ο βουλευτής έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Η διήμερη προσκυνηματική επίσκεψη του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, στο περιβόλι της Παναγίας το Αγ. Όρος , στο λίκνο της ορθοδοξίας, στο κέντρο του ορθόδοξου μοναχισμού, στον τόπο της πνευματικής ανάτασης και της αναγέννησης, πρόσφερε στον ίδιο αλλά και σε μας, μέλη της πρωθυπουργικής αποστολής, την ευλογία και τη δυνατότητα να νιώσουμε το μεγαλείο της αδιάλειπτης πορείας 11 και πλέον αιώνων της τραχειάς αθωνικής γης. Να βιώσουμε την ηρεμία , τη γαλήνη από τη μια, και την εγρήγορση από την άλλη. 

ΚΚΕ για το κλείσιμο των πολυιατρείων του ΕΟΠΥΥ

Οι λαϊκές οικογένειες, οι ασθενείς δεν πρέπει να πιστέψουν τα ψέματα της κυβέρνησης, ότι το κλείσιμο των πολυϊατρείων του ΕΟΠΥΥ αποτελεί αναγκαίο προσωρινό μέτρο, προκειμένου να υλοποιήσει το σχέδιο για την ανάπτυξη των δημόσιων υπηρεσιών ΠΦΥ, που δήθεν θα λύσει τις ανάγκες της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και των υπηρεσιών πρόληψης. 
Αυτό που θα προκύψει για το λαό και τους ασθενείς μετά το άνοιγμα των πολυϊατρείων και τη λειτουργία του νέου φορέα ΠΦΥ θα είναι:

Τσικνοπέμπτη με τον "ΚΛΕΙΓΕΝΗ" Ιερισσού


ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ...


Θέατρο Σκιών Πολυγύρου


ΣΚΟΥΡΙΕΣ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013... ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΨΑΝ ΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ

ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ
Εργοτάξιο Σκουριών. Λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα 16ης προς 17ης Φεβρουαρίου. Μια ομάδα ένοπλων κουκουλοφόρων εισβάλει στις εγκαταστάσεις με σκοπό να βάλει...  λουκέτο. Σπέρνει το φόβο και τον τρόμο στους εργαζόμενους φύλαξης του χώρου. Δύο απ’ αυτούς τους εργαζόμενους ακινητοποιούνται. Οι δράστες τους δένουν χειροπόδαρα και τους περιλούζουν με βενζίνη.

Διακοπή νερού στον Πολύγυρο

Από την Υπηρεσία Ύδρευσης του Δήμου Πολυγύρου ανακοινώνεται ότι αύριο Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014 θα πραγματοποιηθεί διακοπή νερού σε όλη την πόλη του Πολυγύρου από τις 8.00 το πρωί έως τις 12.00 το μεσημέρι λόγω εργασιών για την αναβάθμιση του δικτύου ύδρευσης.

Η "γνήσια" επιστολή και "επιτροπή" διαμαρτυρίας ανέργων Στρατονίκης! (μην τρελαθούμε)

Μας έστειλαν e-mail με τίτλο: "ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΗΣΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΕΡΓΩΝ!!! ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ!!!"
RESPENTZA: 
1. Η πρώτη επιστολή (δείτε την ΕΔΩ) στάλθηκε

Απόλλων Αρναίας - Εθνικός Αλεξανδρούπολης 71-70 (Γ΄Εθνική)

Του Άδωνι το κάγκελο...


Στρατονίκη 2014, Ανοχύρωτη πολιτεία!

Ανοχύρωτη πολιτεία.

Ρήγματα, χάσματα, καθιζήσεις και σπίτια έτοιμα να πέσουν από τα καθημερινά φουρνέλα που χτυπούν κάτω από τα πόδια των ανθρώπων, κάτω από τη ζωή τους.
Κι όμως!
Η άδεια εξόρυξης κάτω από το χωριό έλεγε ότι επιτρέπεται μόνο με μετροπόντικα!
Η ανεργία όμως είναι μεγάλη και τα στόματα ερμητικά κλειστά.
Ένα χωριό γονατισμένο από την ανάγκη υποκύπτει αδιαμαρτύρητα στη προγεγραμμένη του τύχη.
Ο παλιός Ίσβορος, που σημαίνει μέρος με πηγές, έχασε τα πλούσια νερά του το 1961. Τότε ο αρχιμηχανικός της εταιρείας, ο Δαβίδ, χτύπησε για μέταλλα στις πηγές του οικισμού. Από τότε χάθηκε το αίμα του χωριού, το νερό. Οι συνέπειες φάνηκαν άμεσα και οι μεσήλικες θυμούνται ακόμα τις συγκρούσεις με τους κατοίκους του Νεοχωρίου για το νερό του Αγίου Αθανασίου.

ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΒΑΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΘΗΚΑΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ #SKOURIES???

Πότε και... πως έγιναν όλα αυτά;;;
ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ
Οι επαγγελματίες του ακτιβισμού και η αστυνομία της Χαλκιδικής έχουν βαλθεί να μας... πείσουν τις τελευταίες ώρες, ότι η πολύ καλή σχέση εμπιστοσύνης και συνεργασίας που έχουν οικοδομήσει τους τελευταίους μήνες, σ' ότι αφορά την καθημερινή ποινικοποίηση της μεταλλευτικής δραστηριότητας στις Σκουριές, περνάει κρίση...
Οι οικολογούντες σε σχετική ανάρτηση τους περιγράφουν τη δυσάρεστη τροπή που πήρε προς έκπληξη τους αυτή η... σχέση, όπου "το φλερτ και τα συναισθήματα αβρότητας" έχουν καλυφθεί πλέον από... σύννεφα δυσπιστίας, καθώς οι αντίχρυσοι δεν περίμεναν μετά τα όσα έχουν από κοινού μοιραστεί στις Σκουριές, ότι η αστυνομία θα απαιτούσε προχθές να ανοίξουν το δρόμο που κρατούσαν επί ώρες κλειστό προς το εργοτάξιο.