Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2014

Ο "Ευτρόπιος" ρωτάει...

"Πού πήγε η διαφορά των δωρεάν τροφίμων κα Πρόεδρε των Πολυτέκνων Χαλκιδικής;"
Το θέμα δεν το έχουμε εμείς, μας το έστειλε ο "Ευτρόπιος"!
Δείτε το ΕΔΩ 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΧΟΛΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι η Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης δια του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων θέτει σε λειτουργία σε όλους τους νομούς της χώρας Σχολές Γονέων. Στο πλαίσιο των Σχολών Γονέων, αναπτύσσονται 5 εκπαιδευτικά προγράμματα.
 Σκοπός του έργου των Σχολών Γονέων είναι η στήριξη των γονέων, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν με επιτυχία στο σύνθετο και δύσκολο ρόλο τους όπως αυτός διαμορφώνεται στις σύγχρονες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες. Το έργο θα προσφέρει στους γονείς και στο οικογενειακό και σχολικό περιβάλλον γνώσεις και ευκαιρίες για προβληματισμό.
 Τα προγράμματα που παρέχονται στις Σχολές Γονέων είναι τα εξής:

Βίντεο ντοκουμέντο από την χθεσινή προκλητική πορεία της Χ.Α στο Κερατσίνι


SoS Χαλκιδική

Φωτογραφίες από τις Σκουριές, 26/1/2014

DE RE METALLICA : Μήπως τελικά δεν χρειαζόμαστε μεταλλεία ;

Σκεπτόμενος Πολίτης
«…Αλλά τι περισσότερο χρειάζεται να πούμε; Αν μετακινήσουμε τα μέταλλα από την υπηρεσία του ανθρώπου, όλες οι μέθοδοι προστασίας και διατήρησης της υγείας, αλλά και της συνέχισης της ζωής, θα εξαφανισθούν. Αν δεν υπήρχαν μέταλλα, η ανθρώπινη ζωή θα ήταν φρικιαστική και άθλια, ανάμεσα σε άγρια κτήνη. Ο άνθρωπος θα επέστρεφε στα βελανίδια, στα φρούτα και στα βατόμουρα του δάσους. Θα τρέφονταν με φυτά και ρίζες που θα έβγαζε με τα νύχια του. Θα έσκαβε σπηλιές όπου θα κοιμόταν τη νύχτα και την ημέρα θα περιπλανιόταν στα δέντρα και στους κάμπους σαν τα ζώα.

Ομιλία ΤΑΣΟΥ ΚΑΝΤΑΡΑ, υποψήφιου δημάρχου "για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ στο Πολύγυρο"