Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2014

Βράσταμα: Μουσικοθεατρική παράσταση


ΚΚΕ για της δηλώσεις του βουλευτή της Ν.Δ. Χριστογιάννη και τη συνεχιζόμενη διπολική αντιπαράθεση

Είναι δεδομένη και αυτονόητη η καταδίκη απόψεων που εξωραΐζουν ή αποκρύπτουν τον πραγματικό χαρακτήρα της εφτάχρονης δικτατορίας. Την ίδια στιγμή και με αφορμή την κάλπικη διπολική αντιπαράθεση των τελευταίων ημερών, τονίζουμε το εξής: Ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ είναι «τρομοκρατική» οργάνωση, όπως αφήνει να εννοηθεί η ΝΔ, ούτε η ΝΔ «χουντικό» κόμμα, όπως υπονοεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Με την ΕΕ και το κεφάλαιο είναι και οι δύο και αυτή τους τη σύγκλιση προσπαθούν να αποκρύψουν. Ο λαός ας βγάλει τα συμπεράσματά του.

Στο 5% μόνο το απεχθές χρέος, λέει ο Σταθάκης του ΣΥΡΙΖΑ

Για το 5% γινόταν όλη η φασαρία, ρε γαμώτο;
μοντάζ Γρέκι

Καταζητούνται… έναντι 4 εκατομμυρίων ευρώ


Βουλευτής της ΝΔ αποκαλεί τη Χούντα «επανάσταση»

...Μακάρι να ήταν ο μόνος στη Ν.Δ.!!!

Πληρωτέα από το πλεόνασμα Σαμαρά-Στουρνάρα

(προσοχή: το ποσό μείον τις κρατήσεις, όχι ...καθαρά!) 

Αφού ψήφισαν το νόμο διαπίστωσαν τα προβλήματα! Πλάκα έχει... η ιστορία!

Ερώτηση με θέμα τα προβλήματα της εφαρμογής τήρησης βιβλίων εσόδων - εξόδων των αγροτών, κατέθεσαν τριάντα δύο βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας μεταξύ των οποίων ο βουλευτής Χαλκιδικής Ευθύμης Καρανάσιος. Οι βουλευτές, επικεντρώνουν το ενδιαφέρον τους σε πέντε σημεία και καταθέτουν τις δικές τους προτάσεις.  
Συγκεκριμένα αναφέρουν:
«Με το νέο καθεστώς τήρησης βιβλίων εσόδων – εξόδων των αγροτών, τα προβλήματα που δημιουργούνται είναι πολλά διότι:

Λαογραφικός Όμιλος Πολυγύρου : Ετήσιος Χορός-Κοπή Βασιλόπιτας

Τον ετήσιο Χορό του πραγματοποιεί το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014 απο τις 10:30 μ.μ. ο Λαογραφικός Όμιλος Πολυγύρου στο κέντρο "ΜΟΝΤΑΖ" στον Πολύγυρο Χαλκιδικής.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί και η κοπή της Βασιλόπιτας του Ομίλου.
Συνοδεία της Παραδοσιακής μας ορχήστρας και της ορχήστρας του "ΜΟΝΤΑΖ" και με την παρέα του Λαογραφικού Όμιλου Πολυγύρου, ελάτε να γλεντήσουμε και να περάσουμε μια αξέχαστη Βραδιά...
τιμή εισόδου 5€

ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ "ΑΝΟΜΙΑ" ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ. ΘΑ ΤΟΥΣ ...ΑΦΗΣΟΥΜΕ;

Η πραγματικότητα είναι πώς χωρίς την επέκταση της μεταλλευτικής δραστηριότητας, το μεταλλείο κλείνει.
Αυτό το γνωρίζουν οι «αντιδρώντες» και με εκτεταμένη ανομία ,φτάνοντας πολλές φορές και σε ακραίες καταστάσεις, προσπαθούν να το πετύχουν οδηγώντας τη βόρεια Χαλκιδική στον αφανισμό.
Με Ενέργειες, όπως την τρομοκρατική επίθεση στις Σκουριές.
Τους πυροβολισμούς και τον τραυματισμό αστυνομικών.
Το κάψιμο του αστυνομικού τμήματος Ιερισσού.
Τις περιουσίες των μεταλλωρύχων, που ρήμαξαν.

ΟΜΙΛΙΑ TAΣOY KANTAΡA: ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ στο ΔΗΜΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟ

Φίλες/οι. Ευχαριστούμε γιατί ανταποκριθήκατε μ αυτό το μαζικό τρόπο, στο κάλεσμα μας. Να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την ομάδα πρωτοβουλίας για την τιμή που μου κάνει, να ηγηθώ αυτής της δύσκολης, αλλά όμορφης προσπάθειας, προσπάθεια που με την ενεργή συστράτευση των συνδημοτών μας, θα είναι νικηφόρα. Επιτρέψτε μου απο εδώ την έδρα του δήμου, την καρδιά της ιστορικής Χαλκιδικής, να στείλουμε ένα θερμό χαιρετισμό σ όλους τους  συνδημότες/τισες, των τοπικών διαμερισμάτων. Ιδιαίτερα στους συντοπίτες μας, που ως πολίτες και ως δημότες ταυτόχρονα υφίστανται τις συνέπειες των δύσκολων ημερών. Να τους πούμε πως θέλουμε να συγκροτήσουμε, μια νέα ενωτική δημοτική κίνηση, ένα πρωτόγνωρο εγχείρημα, και πως φιλοδοξούμε αυτό να μην έχει προηγούμενο στα πλαίσια του ενιαίου Δ.Π. Εξάλλου, αυτό που βιώνει η ελληνική κοινωνία, αλλά και ο χώρος της Τ.Α, δεν έχει προηγούμενο. Δεν έχει καμιά σχέση, με το οικονομικό-κοινωνικό περιβάλλον άλλων δημοτικών αναμετρήσεων.

Πρωτιά δίνει στον ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ η δημοσκόπηση της Public Issue

Κατά 3,5 μονάδες μπροστά δίνει τον ΣΥΡΙΖΑ δημοσκόπηση της Public Issue για την Εφημερίδα των Συντακτών, εμφανίζοντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο 31,5%. Στο 28% η Νέα Δημοκρατία.
Ακολουθεί η Χρυσή Αυγή με 10%. ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ έρχονται στην επόμενη θέση με 6,5% και ακολουθούν οι ΑΝΕΛ με 4,5 και η Δημοκρατικής Αριστερά με ποσοστό 3,5%.
Στην ερώτηση ποια κυβέρνηση θεωρείται ότι μπορεί να αντιμετωπίσει καλύτερα τα προβλήματα της χώρας, το 29% πιστεύει μία κυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ενώ το 26% μία κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -το 41% απαντά καμία από τις δύο.