Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου 2014

Τατσόπουλος για τις επιθέσεις εναντίον του...

Το κείμενο στο οποίο αναφέρεται ο Τατσόπουλος ΕΔΩ

Βαγγέλης κατά Πέτρου...

Επίθεση στον Πέτρο Τατσόπουλο έκανε με ανάρτησή του, στο facebookο συνάδελφός του βουλευτής στο ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Διαμαντόπουλος. 
Σχολιάζοντας τις χθεσινοβραδινές δηλώσεις του Πέτρου Τατσόπουλου στην εκπομπή "ΣΚΑΪ", ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook αυτό που βλέπετε στην εικόνα! 
Ο λόγος της επίθεσης Διαμαντόπουλου στον Τατσόπουλο ήταν η δήλωση του δεύτερου: 

Πέτρο στάσου, Σύριζα!

ΓΣΕΕ: Στο 33% η πραγματική ανεργία!

"Μπορεί η ΕΛΣΤΑΤ να υπολογίζει την ανεργία τον Οκτώβρη στο 27,8% η πραγματική ανεργία όμως αγγίζει το 33%. Το 2014 ο μη ενεργός πληθυσμός θα είναι κατά 1.100.000 άτομα περισσότερος από τους απασχολούμενους με ότι αυτό συνεπάγεται." (από ανακοίνωση της ΓΣΕΕ)

Τσίπρας: Οι αξίες της Ορθοδοξίας συμπλέουν με τις θέσεις της Αριστεράς

Οι δηλώσεις Τσίπρα μετά τη συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο ΕΔΩ

ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΞΗΡΟ...


Χαλκιδική: Προβληματισμός για τη μειωμένη παραγωγή της επιτραπέζιας ελιάς

Με μείωση παραγωγής κατά 80% ολοκληρώθηκε φέτος η συγκομιδή της επιτραπέζιας ελιάς Χαλκιδικής, με την παραγωγή να εκτιμάται ότι θα ανέλθει ως και 20.000 τόνους, έναντι των 100.000 πέρυσι, που αποτέλεσε και μια από τις καλύτερες χρονιές για τους ελαιοπαραγωγούς της Χαλκιδικής.
Αυτό τόνισε ο πρόεδρος της ΕΑΣ Πολυγύρου, Ευάγγελος Ευαγγελινός. Στο Νομό δραστηριοποιούνται περισσότεροι από 19.000 ελαιοπαραγωγοί, με τον αριθμό αυτό να αυξάνει συνεχώς και καλλιεργούνται πάνω από 300.000 στρέμματα ελιάς.

Καταγγελία του ΚΚΕ(μ-λ) για τη σύλληψη του Παύλου Αντωνόπουλου

Το ΚΚΕ(μ-λ) καταγγέλλει τη σύλληψη του Παύλου Αντωνόπουλου, συνδικαλιστή καθηγητή, μέλους της Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ και στελέχους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Η σύλληψή του έγινε χθες 8/1, ημέρα κυβερνητικής απαγόρευσης των συγκεντρώσεων και πορειών σε εκτεταμένη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, όταν στο χώρο των Προπυλαίων συνδικαλιστές που έδιναν συνέντευξη Τύπου για την ανάληψη της προεδρίας της Ε.Ε. και την απαγόρευση, δέχθηκαν τη βίαιη επίθεση των δυνάμεων καταστολής.

Κοιτάξτε γύρω! Θα μας χρειαστούν για αυτούς που πρέπει οι χειροπέδες

Όχι ο Παύλος δεν τις κρύβει τις χειροπέδες. Διότι δεν ντροπιάζουν αυτόν, αλλά τους μικρόνοες που τις παράγγειλαν ως επιτομή της χουντικής απαγόρευσης της διαδήλωσης ενάντια στην παράτα της ελληνικής προεδρίας της ΕΕ.
Θυμηθείτε τον Παπαγεωργόπουλο, τον Τζοχατζόπουλο, τον Λιάπη, τον Μιχολολιάκο, πως χρησιμοποιούσαν τον χαρτοφύλακα ή το ακριβό σακκάκι για να κρύψουν τη ντροπή τους, όταν οι δικοί τους τους παρέδιδαν στο πύρ το εξώτερο, για να κορεστεί η λαϊκή οργή.

Εδώ Ξηρός, εκεί Ξηρός … στο Ζάππειο o Ξηρός !

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ !...

"Η εφορία δεν ξεχνά" ; Ο λαός να δεις!


Τεράστιο το σκάνδαλο, άργησαν να το δουν!


ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ - ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ