Πέμπτη, 30 Οκτωβρίου 2014

ΑΝΤΑΡΣΥΑ : Τι φοβούνται οι απόγονοι των ναζί από το άκουσμα του ύμνου του ΕΑΜ ;

Για όσους από εδώ και στο εξής αναρωτηθούν γιατί οι ναζί της χρυσής αυγής απο τα βρωμόνερα των υπονόμων, σουλατσάρουν κορδομένοι στους διαδρόμους του κοινοβουλίου, ας ακούσουν τις τοποθετήσεις του κυβερνητικού Πλεύρη και ας διαβάσουν τα σχόλια του κατοικίδιου των τηλεοπτικών παραθύρων πρώην υπουργού της κυβερνητικής συμμαχίας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, για το άκουσμα της μουσικής τού ύμνου του ΕΑΜ στην παρέλαση στο Χαλάνδρι.


Οι οσφυοκάμπτες των επιχειρηματικών συμφερόντων, των Βρυξελλών και του Βερολίνου, οι οπαδοί του ΝΑΙ στα μνημόνια, στους νόμους της εξαθλίωσης, της υποταγής στα συμφέροντα των τραπεζών, της ισοπέδωσης του λαού και του ξεπουλήματος του πλούτου της χώρας, ανατριχιάζουν στο άκουσμα των ήχων που ξεσήκωσαν τη συντριπτική πλειοψηφία του λαού, όταν ύψωσε το ανάστημά του και πήρε τα όπλα για να αναμετρηθεί με το πανίσχυρο τέρας της ναζιστικής πολεμικής μηχανής, την ώρα που οι πολιτικοί πρόγονοι των Γεωργιάδη-Πλεύρη συνθηκολογούσαν και συνεργάζονταν με τους κατακτητές.
Κρύβουν τον πραγματικό τους φόβο πίσω από ανιστόρητες ανοησίες.
Φοβούνται στην πραγματικότητα ότι μπορεί ο εξαθλιωμένος λαός, οι νέοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι της πείνας, να ορθώσουν το ανάστημά τους απέναντι στο φαινομενικά ανίκητο τείχος που έχουν υψώσει για να διεκδικήσουν αυτό που πραγματικά τους ανήκει.
Φοβούνται ότι ο λαός μπορεί να πιάσει το νήμα της ηρωικής αντίστασης του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, για να αναμετρηθεί με ταξικούς και κοινωνικούς όρους και αιτήματα αυτή τη φορά, με αυτούς που μας γυρίζουν έναν αιώνα πίσω. Με το ελληνικό και ξένο κεφάλαιο που δέ διαστάζει να ρίξει μαζί με τους ευρωπαίους συμμάχους του έναν ολόκληρο λαό στη δυστυχία, για να εξασφαλίσουν τα κέρδη τους και να επεκτείνουν τη δύναμή και την εξουσία τους.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η επιβολή των απόψεων της μειοψηφίας στην πλειοψηφία με τη βία είναι φασισμός και όχι δημοκρατία. Δυστυχώς στην Ελλάδα έχουμε δικτατορία των οργανωμένων μειοψηφιών οι οποίες επιβάλουν με τη βία τις απόψεις τους (π.χ. τα Πανεπιστήμια).
Στη συγκεκριμένη περίπτωση του ο εορτασμός των εθνικών εορτών ακολουθεί κάποιους κανόνες. Δεν μπορεί να γίνεται σύμφωνα με τα πολιτικά πιστεύω του κάθε δημάρχου δηλαδή στο Χαλάνδρι η παρέλαση με Ρώσικη μουσική (ο ύμνος του ΕΑΜ είναι τα λόγια) και π.χ. στην Λακωνία ο δήμαροχς στην παρέλαση να βάλει "Γρίβα σε θέλει ο βασιλιάς!!!!" . Στη δεύτερη περίπτωση δεν μπορω να φανταστώ τι θα γινόταν.
Επιτέλους πάψτε να είστε μπαχαλάκιδες και να εξευτελίζετε τα πάντα στο όνομα δήθεν του λαού τον οποίο δεν εκπροσωπείτε.