Σάββατο, 24 Μαΐου 2014

ΑΓΩΝΑΣ για τη νίκη της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Το ΕΑΜ καλεί τα μέλη, τους φίλους και τους συναγωνιστές των κοινών αγώνων ενεργητικά και δραστήρια να στηρίξουν χωρίς επιφυλάξεις και προαπαιτούμενα τα αριστερά-προοδευτικά ψηφοδέλτια στο Β γύρο των περιφερειακών και αυτοδιοικητικών εκλογών.
Ειδικά για τον Δήμο της Πάτρας καλεί κάθε αριστερό, προοδευτικό, δημοκρατικό πολίτη να φράξει το δρόμο στους ακραίους εκπροσώπους της εμποροτοκογλυφικής ολιγαρχίας που λυμαίνεται και καταστρέφει την πόλη της δουλειάς και του μόχθου.Να φράξει το δρόμο προς την δημαρχία, στους εργολάβους και διαμεσολαβητές των παρασιτικών συμφερόντων, στους εντεταλμένους της ΤΡΟΙΚΑ και του εξουσιαστικού μπλοκ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.

Η «Νέα πόλη» του μεγαλοαριστοκράτη Χριστόπουλου, θα είναι η πόλη των ανέργων, των πεινασμένων, των αστέγων, των ανασφάλιστων, των δουλοπάροικων του εμποροτοκογλυφισμού.

Να δώσουμε την μάχη για την επικράτηση του συνδυασμού του Κώστα Πελετίδη, αναπτύσσοντας και στέρεους συναγωνιστικούς δεσμούς με τα μέλη και τους οπαδούς του ΚΚΕ στους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες.

Να δώσουμε αυτή τη μάχη ουσιαστικά κόντρα και στην ηγεσία του ΚΚΕ που η στρατηγική ενός δήθεν ιδεολογικού απομονωτισμού είναι το αποτελεσματικότερο εργαλείο στα χέρια του εξουσιαστικού μπλοκ και της ολιγαρχίας για να αχρηστεύει τις πολιτικές δυνατότητες ενός αγωνιστικού μαχητικού αριστερού μετώπου που επιβάλει η συγκυρία της κατοχικής αρμοστείας.

Αν ο Δήμος της Πάτρας, ο Δήμος Βόλου…περάσουν στην αντίδραση και τους κύκλους των πιο μαύρων συμφερόντων, την αποκλειστική ευθύνη θα την έχει η ηγεσία και η στρατηγική του ΚΚΕ.

Αγωνιζόμαστε για την νίκη του Κ. Πελετίδη στο Δήμο, για την νίκη των αριστερών συνδυασμών στις τοπικές και αυτοδιοικητικές εκλογές.

Παλεύουμε για την απομόνωση και την ήττα του φασισμού σε όλα τα επίπεδα.

Παλεύουμε στο μέτωπο των ευρωεκλογών για την πλήρη απονομιμοποίηση και ανατροπή των εγκάθετων της Τρόικα, των τραπεζιτών, της ολιγαρχίας και των μνημονίων της καταστροφής.

Παλεύουμε και ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ για μια καθαρή, μεγάλη και αδιαμφισβήτητη εκλογική νίκη, για την αριστερή ανατροπή στην Ελλάδα και για άλλες κινηματικές πολιτικές εξελίξεις στον ευρωπαϊκό χώρο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: