Δευτέρα, 26 Μαΐου 2014

Μετεκλογικό Σχόλιο του υπ. Ευρωβουλευτή Αστερίου Κατσαμούρη

Το πιο δημοφιλές Κόμμα του Ελληνικού Κοινοβουλίου, η ΔΗΜΑΡ, υπέστη μεγάλη ήττα στις Ευρωεκλογές. Είναι προφανές ότι τα μυνήματά της δεν βρήκαν τους αποδέκτες που προσδοκούσε. Για μένα προσωπικά, η κύρια αιτία αυτού του αποτελέσματος βρίσκεται στην φράση "χωρίς να σπάσεις αυγά ομελέτα δεν γίνεται"
Από τις στήλες του ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με συμπαραστάθηκαν στην προεκλογική μου προσπάθεια.


Η προσπάθεια αυτή είχε και σημαντικά αποτελέσματα στη Βόρεια Χαλκιδική, αν συγκρίνει κανείς τα αποτελέσματα της ΔΗΜΑΡ σε άλλες περιφέρειες. Συγκεκριμένα, σε κανένα διαμέρισμα της χώρας, συμπεριλαμβανομένων και της Β' Αθηνών και Τρικάλων, η ΔΗΜΑΡ δεν είχε τα ποσοστά που είχε στη Βόρεια Χαλκδική. Σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα της χώρας τα ποσοστά της ΔΗΜΑΡ ήταν κάτω από το 2%, ενώ στο Δημοτικό Διαμέρισμα της Αρναίας ήταν 7,65% και στην ΑΡΝΑΙΑ 17%. Τηρουμένων των αναλογιών, έχω κάθε λόγο να αισθάνομαι απόλυτα ικανοποιημένος από την υποστήριξη των συμπατριωτών μου, τους οποίους και μεταφέρω την αγάπη μου! 
Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω ένθερμα τις στήλες του ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ που τόσο ανιδιοτελώς φιλοξένησαν τα κείμενά μου, όσες φορές επιθυμούσα! 
Επανέρχομαι στα Ιατρικά καθήκοντά μου.
 
Αστέριος Κατσαμούρης
Καθηγητής Αγγειοχειρουργικής

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς και καλά έκαναν και δεν σας ψήφισαν. Η πολιτική είναι για άλλους. Για διαφορετικούς.