Δευτέρα, 5 Μαΐου 2014

«Ψηφίζω κόουτς» το προεκλογικό σύνθημα του Γ. Ιωαννίδη

Την πείρα αλλά και τις επιτυχίες του ως προπονητής καλαθοσφαίρισης είναι αυτό που θεωρεί ως το πλέον σημαντικό χαρακτηριστικό του ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Γιάννης Ιωαννίδης, τοποθετώντας σε δεύτερη μοίρα τόσο τον ρόλο του βουλευτή όσο και αυτόν του υπουργού.
«Είμαι ο κόουτς στην Ελλάδα. Μου αρέσει το κόουτς, διότι είναι πάνω από όλα. Είναι παραπάνω από υπουργός και βουλευτής. Κόουτς είναι ο αρχηγός της ομάδας, λαμβάνει τις αποφάσεις, δεν έχει το σύνδρομο του νεοφώτιστου», δήλωσε ο κ. Ιωαννίδης.

Άλλωστε φρόντισε να επιλέξει ως βασικό σύνθημα της προεκλογικής του εκστρατείας το «ψηφίζω κόουτς».
«Είχα πολλές επιτυχίες γι αυτό έκανα και εχθρούς. Κάποιοι είναι στεναχωρημένοι και δεν θα ψηφίσουν Ιωαννίδη, το κατανοώ και αυτό», είπε και πρόσθεσε πως «ο λαός αποφασίζει και περιμένουμε να αποφασίσει».
Σε ερώτηση αν είναι ικανοποιημένος από τη στήριξη που του παρέχει η Ν.Δ. απάντησε πως το κόμμα κάνει ό,τι μπορεί με τα μέσα που διαθέτει, ενώ για τους συναδέλφους του βουλευτές σημείωσε πως δεν έχει παράπονο, καθώς όλοι έχουν τη διάθεση να τον βοηθήσουν.
Για τους υποψηφίους του συνδυασμού του είπε ότι είναι όλοι «κρυστάλλινοι» κι επειδή είναι υπέρ της ομαδικής δουλειάς και όχι της ατομικής έχει συγκροτήσει μια ομάδα η οποία θα δουλέψει με ενότητα και δύναμη για την Κεντρική Μακεδονία.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κόουτσ!πόσα Ευρωπαϊκά κύπελλα πήρες;

Ανώνυμος είπε...

Α και όταν χάσεις μην τα χάσεις, ως συνήθως, γιατί δεν έχεις δίπλα σου τον Λυπηρίδη να του ρίξεις γροθιά ούτε το Σιγάλα να του πετάς μπουκάλια ούτε τον Μπακατσιά να του ρίξεις σφαλιάρα, συγχώρεσέ με αν ξέχασα κάποια από τις "επιτυχίες" σου.
Υ.Γ Πάλι τα είχες χάσει όταν από "λάθος" ψήφισες κατά της άρσης της ασυλίας του φασίστα Κασιδιάρη για το άνανδρο χτύπημα στη Κανέλλη;