Πέμπτη, 13 Μαρτίου 2014

Βράβευση στελέχους του ξενοδοχείου SONIA VILLAGE FAMILY RESORT (Γερακινή Χαλκιδικής) σε εκδήλωση με θέμα «Γυναίκες και Οικονομία», με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής σε συνεργασία με το Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών (ΕΕΔΕΓΕ), συνδιοργάνωσαν εκδήλωση με θέμα «Γυναίκες και Οικονομία», υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής, την Κυριακή 9 Μαρτίου 2014, στο συνεδριακό κέντρο του Επιμελητηρίου στον Πολύγυρο.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε πλήθος επισήμων προσκεκλημένων, ενώ εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ήταν οι εισηγήσεις της κ. Σοφίας Οικονομάκου, προέδρου ΕΕΔΕΓΕ που παρουσίασε το πρόγραμμα Erasmous, της Αναπ.Γενικής Γραμματέως Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Αναπτ.Συνεργασίας του Υπουργείου Εξωτερικών κ. Μαγδαληνής Καρακόλη της κ. Ματίνας Κανάκη, Υπεύθυνης Επικοινωνίας ΚΕΑΝ και της κ. Στέλλας Μπαλάση Α' Αντιπρόεδρος ΕΕΔΕΓΕΚατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκε η μαθήτρια λυκείου Καρανταγλή Ελένη που κατέλαβε το 2013 την 1η θέση στον παγκόσμιο διαγωνισμό της UNESCO στην κατηγορία του βίντεο με θέμα «Μονοπάτια για τον πολιτισμό της Ειρήνης», καθώς και τέσσερις γυναίκες επιχειρηματίες της Χαλκιδικής που διακρίθηκαν στον επιχειρηματικό στίβο και την κοινωνική τους δράση, η κα Κουγιώνη Γεωργία (ξενοδοχείο Sonia Village στη Γερακινή), η κα Μαριάννα Καζάκη (Αμπελουργικός Οίκος Καζάκης στη Νέα Γωνιά), η κα Κλαούντια Παπαγιάννη (Κτήμα Κλαούντια Παπαγιάννη στην Αρναία), και η κα Σωτηρίου Αφροδίτη (Αντιπρόεδρος Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Χαλκιδικής).

Την κ. Γεωργία Κουγιώνη – Στέλεχος Marketing & Δημοσίων Σχέσεων του Ξενοδοχείου Sonia Village στη Γερακινή Χαλκιδικής, βράβευσε ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής κ. Ιωάννης Γιώργος, ο οποίος τόνισε ότι η προσπάθεια των ιδιοκτητών συνέβαλε στη δημιουργία μιας τόσο επιτυχημένης επιχείρησης με διεθνείς διακρίσεις. 

Στην ομιλία της η κ. Κουγιώνη Γεωργία αφού ευχαρίστησε τους διοργανωτές της Εκδήλωσης για την τιμητική βράβευση , αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις διακρίσεις του ξενοδοχείου. 

Το "Sonia Village Family Resort" εκπροσώπησε την Ελλάδα εφόσον αναδείχθηκε 1ο σε βαθμολογία σε Εθνικό επίπεδο και βραβεύτηκε για την Ενεργειακή Αναβάθμιση των εγκαταστάσεών του και τη φιλοπεριβαλλοντική συμπεριφορά του με το 1ο Πανευρωπαϊκό βραβείο "RELACS 2013" για την Πράσινη Ενέργεια στον Τουρισμό σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο στα πλαίσια της διεθνούς έκθεσης Τουρισμού "ITB Berlin 2013" .

Το έργο RELACS (Renewable Energy for Tourism Accommodation Buildings) εντάσσεται στην ευρωπαϊκή πρωτοβουλία «Intelligent Energy – Europe, IEE» και αφορά την προώθηση της εξοικονόμησης ενέργειας και της χρήσης Aνανεώσιμων Πηγών Ενέργειας σε τουριστικά καταλύματα . Η διάκριση είναι ιδιαίτερα σημαντική διότι στο Διαγωνισμό συμμετείχαν περισσότερα από 200 Τουριστικά καταλύματα από 10 Ευρωπαϊκές Χώρες.

Επιστέγασμα της κοινής προσπάθειας της Διοίκησης και του Ανθρώπινου Δυναμικού του Sonia Village ήταν επίσης το Πιστοποιητικό Διάκρισης Certificate of excellence 2013 στο Tripadvisor το οποίο είναι πολύτιμο, διότι αφορά σ’ ένα διαδικτυακό forum όπου ο κάθε επισκέπτης διατυπώνει και αξιολογεί την εμπειρία της διαμονής του. 

Τέλος η κ. Κουγιώνη τόνισε ότι με όραμα και αξίες τα μέλη της οικογένειας και το ανθρώπινο δυναμικό του Ξενοδοχειακού Συγκροτήματος Sonia Village Family Resort εξελίσσονται με στόχο την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προκειμένου να προσφέρουν στους επισκέπτες την αυθεντική εμπειρία της ελληνικής παραδοσιακής φιλοξενίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: