Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2014

Εθισμένος στο ψέμα!


10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν τους μειώσει, θα βγείτε να ζητήσετε συγνώμη;

το βελόνι... είπε...

Και πρέπει να μειωθούν οι φόροι και ειδικά οι εταιρικοί φόροι. Να έρθουν επιχειρήσεις, να φέρουν δουλειές για να μπορέσουμε να μειώσουμε το άσωτο κράτος τα έξοδα του οποίου μας έφεραν εδώ που είμαστε. Το αναπόφευκτο συμπέρασμα είναι ότι μόνο η καπιταλιστική πολιτική παράγει πλούτο, οι σοσιαλιστικές συνταγές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του IMF παράγουν μόνο φτώχεια και σπατάλη.

Ή να ψηφίσουμε Σύριζα και όπως μας υπόσχονται θα λύσουμε όλα τα υπαρξιακά μας προβλήματα. Αναρωτιέμαι, τα λεφτά πώς θα μας τα δώσει, μετρητά σε φακελάκι ή θα είναι νοητά και θα μας πει αυτό που είπε ο Τσε Γκεβάρα: "Το θέμα δεν είναι πόσα κιλά κρέας θα μπορούσε κανείς να φαει, ή πόσες φορές το χρόνο μπορεί κάποιος να πάει στην παραλία, ή πόσα μπιχλιμπίδια από το εξωτερικό θα μπορούσε κανείς να αγοράσει με τον τρέχοντα μισθό του. Αυτό που πραγματικά έχει σημασία είναι το άτομο να αισθάνεται πιο πλήρης, με πολύ μεγαλύτερο εσωτερικό πλούτο και πολύ μεγαλύτερη αίσθηση ευθύνης."

Επί υπουργίας του Τσε Γκεβάρα όταν ένας εργάτης ξεπερνούσε τον στόχο του δεν έπαιρνε μεγαλύτερο μισθό, έπαιρνε έπαινο. Αν δεν πετύχαινε τον στόχο του κοβόταν ο μισθός του.

το βελόνι...

Ανώνυμος είπε...

Βρε δεν το βλέπεις που γυάλισε το μάτι του; Δεν μπορεί ή μάλλον δε θέλει να τους συμμορφώσει . . .Οι ίδιοι που έτρωγαν παλιά, τρων και τώρα και μάλλον τρων περισσότερα . . .Με μόνο τον καπετάνιο το καράβι δεν σώζεται αν δεν είναι και οι άλλοι ικανοί. Αυτοί παν να πουλήσουν και τα κουπιά . . .

Ανώνυμος είπε...

Ω ρε.!! ληγμενα , γενοσημα, ολα τα πηρε

Ανώνυμος είπε...

Άμα την πηδήξει με μικρές απώλειες στις εκλογές, τότε θα καταλάβετε τι θα πει Μερκελ και Σόιμπλε!!! ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Και μετά από το θάνατο τού Τσε Γκεβάρα, όλα ξαναγύρισαν στη θέση τους, ο εργάτης δεν παίρνει έπαινο αλλά πριμ, και έζησαν αυτοί καλά . .κλπ κλπ. Και κανείς δεν αναρωτιέται για ποιο λόγο τον κυνήγησαν . . .

Ανώνυμος είπε...

Καλά τώρα και γιοφύρια θα μας κάνει και ποτάμια θα μας φέρει. Τη Μέρκελ τη ρώτησε;;
Οσο για το βελόνι! Τι να πεί κανείς. Πήρε προαγωγή; Αφού άλλαξε τα φώτα στην αριστερά στην Ελλάδα, τώρα αποδομεί και το μύθο του Τσε Γκεβάρα.Πολύ θα ήθελα να μας πει που το είδε αυτό ότι όποιος δεν έπιανε το στόχο στη Κούβα ο τσε του έκοβε το μισθό!! Μήπως λέω μήπως του το σφύριξε η CIA;

Ανώνυμος είπε...

Δεν αποκλείεται αυτό που λεει το βελόνι να είναι αλήθεια. Ο Τσε ήταν υπουργός οικονομικών και βιομηχανίας. Είναι γνωστό ότι οι μεταρρυθμίσεις του απέτυχαν.
Μάλλον εδώ θα το βρήκε. http://en.wikipedia.org/wiki/Che_Guevara

Ανώνυμος είπε...

εσεις ξανα ψηφιστε σαμαρα και μετα τον κλαινε. μετα θα δειτε τι εστι φορος και χαρατσι. αν απο φετος πληρωνουμε φορους και χαρατσια για το 2015 προκαταβολικα μετα να δειτε γλεντια. αν περασει αλωβητος τις εκλογες τοτε θα το βγαλεο το προφυλακτικο και θα σταματησει τη βαζελινη και το σαλιο. στεγνα οπως μας πρεπει.

Ανώνυμος είπε...

Καλα κάνει ο σαμαράς.