Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2013

Θεοδώρα Τζάκρη: «Είδε το φως το αληθινό»

Σβάρνα παίρνει όλα τα ΜΜΕ η ανεξάρτητη πλέον βουλευτής Θεοδώρα Τζάκρη και κατηγορεί με τα χειρότερα λόγια το κόμμα που την ανάδειξε.
Για στάκα όμως γιατί η τύπισσα παρουσιάζεται ότι προήλθε από παρθενογένεση.
Δεν μας ενδιαφέρει αν η κίνησή της να διαφοροποιηθεί απ’ το ΠΑΣΟΚ κρύβει άλλες σκοπιμότητες (Οι πρώην σύντροφοι της λένε ότι γνωρίζει ότι το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να ξαναεκλέξει βουλευτή στην Πέλλα και με την ανεξαρτητοποίηση της επιδιώκει να ρίξει γέφυρες με τον Σύριζα να ώστε κατέβει με την στήριξη του δήμαρχος Εδεσσας).
Αλλα για να μην τρελαθούμε εντελώς. Αυτή δεν ήταν απ’ τους «κηπουρούς» του Γ. Παπανδρέου που ψήφισε με τα δυο της χέρια, Μεσοπρόθεμα, αντιλαϊκούς και αντεργατικούς εφαρμοστικούς νόμους και Μνημόνια;

Πρόεδροι των ΔΗΜΤΟ και μελών των ΔΗΜΤΕ Ν.Δ. Χαλκιδικής

Τα ονόματα των Προέδρων των ΔΗΜΤΟ και των μελών των ΔΗΜΤΕ Χαλκιδικής μετά από την εσωκομματική εκλογική διαδικασία της 16ης Νοεμβρίου 2013.

Σ. Κούλογλου: Αποσύρουν δημοσκοπήσεις στις οποίες προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο δημοσιογράφος Στέλιος Κούλογλου μίλησε στο Κόκκινο 105,5 FM για την δημοσκόπηση που παρουσιάζει το TVXS, τις πολιτικές εξελίξεις και την προκήρυξη για την επίθεση στα γραφεία της ΧΑ. 

"Ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται σε όλες τις δημοσκοπήσεις και αυτός ήταν ο λόγος που αποσύρθηκαν δύο δημοσκοπήσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο" δήλωσε στο Κόκκινο ο δημοσιογράφος Στέλιος Κούλογλου με αφορμή τη δημοσκόπηση που δημοσιεύει σήμερα το tvxs.gr 
Πρόσθεσε επίσης πως "ο ΣΥΡΙΖΑ θα φτάσει την αυτοδυναμία, το ερώτημα είναι τι θα την κάνει καθώς θα βρει μπροστά του καμμένη γη και θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος σε κάθε επίπεδο και σε κάθε κοινωνικό τομέα για να μπορέσει να κυβερνήσει" .
Ακούστε το ηχητικό στη συνέχεια:

Πραγματικό μπάχαλο ο Δήμος Ν.Προποντίδας!

-Την περασμένη εβδομάδα σε έκτακτη συνεδρίαση (όπως προβλέπεται) επρόκειτο να ψηφιστεί ο προϋπολογισμός του Δήμου Ν. Προποντίδας!
Δεν ψηφίστηκε γιατί κάποιοι (ποιος αλήθεια; ο Καρράς;) ξέχασαν να ετοιμάσουν το Τεχνικό Δελτίο του Δήμου!!!
-Χθες, Κυριακή 17/11, επρόκειτο να ψηφιστεί (όπως προβλέπεται: "την αμέσως επόμενη Κυριακή από την αναβολή") αλλά δεν ψηφίστηκε λόγω έλλειψης απαρτίας. Απουσίαζαν Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας!!! 
Οι κακές γλώσσες λένε πως οι εσωκομματικές εκλογές δεν τους επέτρεψαν να παραστούν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (θ' αφήσουμε το γάμο να πάμε για πουρνάρια!). Η αλήθεια μάλλον είναι πως πήγαν στις πορείες για την επέτειο του Πολυτεχνείου (!!!),  
-Σήμερα ...ο "χαβάς" συνεχίζεται και το κακό τρίτωσε  : 

ΑΤΕΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ, ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ

Σκεπτόμενος Πολίτης
«Και πίσω; Πίσω από εκείνους τους βράχους τι έχει; Συνεχίζει έτσι μέχρι το βάθος;»….
«Λένε πως είναι όλο πέτρες, ένα είδος ερήμου, πέτρες άσπρες, λένε, σαν να έχει πάντα χιόνι»
«Όλο πέτρες; Κι αυτό είναι όλο;»
«Έτσι λένε, και μερικοί βάλτοι»
«Ναι, αλλά στο βάθος; Στο βορρά φαίνεται τίποτα καθαρά;»
«Στον ορίζοντα συνήθως έχει ομίχλη», είπε ο Μορέλ, που είχε χάσει την προηγούμενη εγκάρδια διάθεσή του. «Είναι οι ομίχλες που δεν σ’ αφήνουν να δεις τίποτα…Υπάρχουν όμως κάποιοι που ισχυρίζονται ότι έχουν δεί»

Δήμος Αριστοτέλη: 41 θέσεις απασχόλησης διαφόρων ειδικοτήτων

===Δημοσιεύτηκε ο οριστικός πίνακας κατάταξης της πρώτης προκήρυξης του ΟΑΕΔ για θέσεις κοινωφελούς εργασίας πεντάμηνης διάρκειας κατηγορίας Υ/Ε.
===Σε εξέλιξη βρίσκεται η δεύτερη προκήρυξη για 27.948 θέσεις απασχόλησης – 41 νέοι εργαζόμενοι στο Δήμο Αριστοτέλη
===Ξεκίνησε η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων στη σελίδα του ΟΑΕΔ.
O Δήμος Αριστοτέλη σε συνεργασία, με την ΚΕΔΕ και τον ΟΑΕΔ, συνειδητοποιώντας την ανάγκη μείωσης της ανεργίας και ενίσχυσης της απασχόλησης, υπέβαλλε πρόταση για συμμετοχή στο Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας, πεντάμηνης διάρκειας του Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας.

Για διασκέδαση στον Πολύγυρο

Μανώλης Γλέζος για την προκήρυξη των "ΜΛΕΔ"

"Δημοσιοποιήθηκαν, επιτέλους, οι απόψεις των δολοφόνων των πολιτών στο Νέο Ηράκλειο την 1η Νοεμβρίου 2013.(Ρ: δείτε την προκήρυξη εδώ) 
Η προκήρυξη των αυτοπροσδιοριζόμενων ως "Μαχόμενες Επαναστατικές Λαϊκές Δυνάμεις" αποκαλύπτει ξεκάθαρα το απάνθρωπο ποιόν τους, παρά την απελπισμένη προσπάθειά τους να επενδύσουν ιδεολογικά το έγκλημά τους. Όποιοι κι αν είναι, πέρα από την ταυτότητά τους, ποιός τους όρισε ανακριτές, δικαστές, εκτελεστές; Ποιός τους έδωσε το δικαίωμα να αφαιρούν την ανθρώπινη ζωή; Η κατάργηση της θανατικής ποινής αποτελεί συνάρτηση του ανθρωπιστικού πολιτισμικού επιπέδου ενός κράτους. 
 Όσο για την ταυτότητα των δολοφόνων δύο είναι οι εκδοχές:

Η νέα επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ από την εφημερίδα "Τα Νέα"

Βρώμικη ιστορία και πρόσκληση αποστασίας χαρακτηρίζει τις δηλώσεις του αρχηγού της αντιπολίτευσης με πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα.
Χαρακτηρίζει προσκλητήριο αποστασίας και βρώμικη επανάληψη της ιστορίας τη χθεσινή δήλωση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην "Κυριακάτικη Αυγή" να τεθεί τέρμα στην καταστροφική πορεία της χώρας με ανατροπή της κυβέρνησης Σαμαρά.
Αγοραία και αποκάλυπτη πρόκληση χαρακτηρίζει τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα, με δήλωση του στα "Νέα" ο Ευάγγελος Βενίζελος.

Νέα δημοσκόπηση: Με 3,3% προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ της ΝΔ

Δείτε περισσότερα για την δημοσκόπηση ΕΔΩ

Πολυτεχνείο Θεσσαλονίκης. Σαράντα χρόνια πριν

Του Δημήτρη Τσιμούρα
Θεσσαλονίκη.  Πανεπιστήμιο. Φυσικομαθηματική.
Μαθήματα, σιωπή, με τη χούντα πανταχού παρούσα.
Χαφιέδες σε μόνιμη διατεταγμένη υπηρεσία.
Βλέμματα που επικοινωνούν μόνο με τη σιωπή.
Η διορισμένη ΦΕΑΠΦ  στην υπηρεσία της χούντας.
Τα όργανα της χούντας  δολοφονούν, βασανίζουν, εξορίζουν  όσους αντιστέκονται με τους κομμουνιστές να έχουν την τιμητική τους.

Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Μεγαλοπαναγιωτών Θεσσαλονίκης

Μετά το τέλος των καλοκαιρινών διακοπών το ΔΣ του συλλόγου Μεγαλοπαναγιωτών Θεσσαλονίκης συνεδρίασε προκειμένου να σχεδιάσει τις επόμενες δράσεις του για το ερχόμενο διάστημα και που είναι οι εξής:
Στο πλαίσιο του αφιερώματος προς τιμήν των μελών του συλλόγου που πραγματοποιείται εδώ και πολλά χρόνια, την Τετάρτη 20/11/2013 θα πραγματοποιηθεί μία Βραδιά Μνήμης για τα εκλιπόντα μέλη μας Κωνσταντίνο Κοτσιάνη και Αστέριο Μάρκου. 
Η προγραμματισμένη ημερήσια εκδρομή του συλλόγου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24/11/2013 και τα μέλη και οι φίλοι μας θα επισκεφτούν τα Λουτρά Πόζαρ, δήμου Αριδαίας και τη γύρω περιοχή.