Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2013

ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ...


Κάλεσμα βουλευτών Νομού Χαλκιδικής σε συνάντηση με θέμα τον ΟΑΕΕ

Ανοικτή Επιστολή
 Αξιότιμοι κύριοι/κυρία Αντιπρόσωποι του Λαού της Χαλκιδικής στην Βουλή των Ελλήνων,
Η Ένωση Ελευθέρων Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων, Πολυγύρου, Κεντρικής και Βόρειας Χαλκιδικής, ο Εμπορικός Σύλλογος Νέων Μουδανιών, ο Σύλλογος Εμπόρων και Ελευθέρων Επαγγελματιών Δήμου Ανθεμούντα, ο Εμπορικός Σύλλογος Παλλήνης,  ο Σύλλογος Βιοτεχνών Επεξεργασίας Ξύλου Ν. Χαλκιδικής, το Σωματείο Επαγγελματιών Ουρανούπολης και το Σωματείο Ιδιοκτητών,Κατόχων και Χειριστών Χωματουργικών Μηχανημάτων Νομού Χαλκιδικής συνήλθαν σε κοινή σύσκεψη την Τετάρτη 13/11/13 στο κτήριο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Χαλκιδικής με θέμα τον ΟΑΕΕ και την έναρξη λειτουργίας του ΚΕΑΟ.

Συνάντηση Επαγγελματικών Συλλόγων για ΟΑΕΕ

Την Τετάρτη 13/11/13 στις 1830 στο κτήριο του Εμπορικού  Επιμελητηρίου έγινε συνάντηση  των Εμπορικών και Επαγγελματικών Συλλόγων του Νομού μας, με βασικό θέμα την ενημέρωση για το ΚΕΑΟ και τις προεκτάσεις που θα έχει η συμπερίληψη στο ΚΕΑΟ των «οφειλών» των Ελευθέρων Επαγγελματιών στον ΟΑΕΕ.
Στην  συζήτηση παρεβρέθησαν ο πρόεδρος της  ΟΕΣΚΑΜΘ και μέλος του ΔΣ της  ΕΣΕΕ κ. Παντελής Φιλιππίδης.  Παρόλο που είχαν κληθεί όλοι οι Επαγγελματικοί Σύλλογοι του νομού μας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα εκπρόσωποί από τους παρακάτω Συλλόγους:

Το Porto Carras Grand Resort στην έκθεση Philoxenia!

Tο Porto Carras Grand Resort από τις 21 έως 24 Νοεμβρίου 2013 θα συμμετέχει στην 29η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού, Philoxenia.
Υπολογίζεται πως και φέτος, το Porto Carras Grand Resort θα έχει μία επιτυχημένη παρουσία στη Philoxenia με δικό του σταντ Νο. 47 στο περίπτερο 15, το οποίο πρόκειται για άλλη μια χρονιά να γίνει πόλος έλξης επισκεπτών και επαγγελματιών του τουριστικού κλάδου.
Το Porto Carras Grand Resort με στόχο την ανάπτυξη και βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών αλλά και τη γενικότερη αναβάθμιση του τουριστικού κλάδου, συμμετέχει αδιάλειπτα στις πιο σημαντικές εκθέσεις τουρισμού.
Πιστό στη φιλοσοφία του για υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και προσανατολισμένο στην αειφορία και την προστασία του περιβάλλοντος, το Porto Carras έχει λάβει πλειάδα βραβείων και πιστοποιήσεων που το επιβεβαιώνουν.

Μας κυνηγούν φαντάσματα ...!

...κι εμείς αντιστεκόμαστε!!!

Προσοχή, ο γιατρός είπε να μην του λέμε "ΟΧΙ" !!!


Περιοχή ρέματος Καρατζά, 13-11-2013...

Λήψεις από την περιοχή ρέματος Καρατζά την Τετάρτη 13-11-2013. Η εταιρεία συνεχίζει να καταστρέφει (΄΄αναπτύσει΄΄) ένα από το πιο όμορφα δάση της Ευρώπης για να εγκαταστήσει ρυπογόνα μεταλλουργία χρυσού κτλ. Οι Σκουριές θα είναι μόνο η αρχή από μια σειρά δεκάδων νέων θέσεων εξόρυξης/μεταλλείων στην Χαλκιδική όπως η ίδια η εταιρεία έχει παρουσιάσει (εδώ και καιρό) σε σχετικούς χάρτες εξερεύνησης νέων κοιτασμάτων.

Η πολιτεία από την άλλη πλευρά, μέσω των ελεγκτικών της μηχανισμών είναι κατ'ουσία μονίμως απούσα και συνήθως ΄΄εμφανίζεται΄΄ μόνον κατόπιν εντόνων οχλήσεων των κατοίκων.