Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου 2013

Μ. Γλέζος: "Να καταργηθούν ορισμένα άχρηστα υπουργεία"


Ο Αλέξης Τσίπρας στο Τέξας...


Πλατφόρμα διαλόγου από την ομάδα «Κεντρική Μακεδονία Μπροστά».

Ανακοινώθηκε σήμερα η επίσημη λειτουργία της πλατφόρμας διαλόγου με την ονομασία «Κεντρική Μακεδονία Μπροστά». 
Η ανακοίνωση έγινε από τον Εκπρόσωπο Τύπου για την ομάδα «Κεντρική Μακεδονία – Μπροστά»  Απόστολο Πάνα.

Σκοπός της συγκεκριμένης προσπάθειας είναι η σύνταξη προγράμματος της ευρύτερης περιοχής εν όψει των επικείμενων περιφερειακών εκλογών με την συμμετοχή των πολιτών.

«ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ»!

Του Ν. ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΥ*
Δεν πρόκειται για «πολιτική πράξη». Είναι στυγνή δολοφονία. Δεν πρόκειται για «κινηματική δράση». Είναι μαφιόζικη δράση. Δεν πρόκειται για «ένοπλη πρωτοπορία». Είναι συνδικάτο εγκλήματος. Δεν πρόκειται για «αγωνιστές». Είναι το λούμπεν (παρα-κρατικό;) κατακάθι. Δεν πρόκειται για «επαναστάτες». Είναι προβοκάτορες.
Δεν ξέρω αν οι δολοφόνοι που διέπραξαν το στυγνό έγκλημα στο Νέο Ηράκλειο έδρασαν «επαγγελματικά» ή «ερασιτεχνικά». Αλλά «τους ξέρω»! Ξέρω ότι πρόκειται για αποβράσματα. Δεν ξέρω ποια είναι τα φυσικά πρόσωπα όσων οργάνωσαν, καθοδήγησαν και εκτέλεσαν το έγκλημα. Αλλά «τους ξέρω»! Ξέρω ότι πρόκειται για σεσημασμένους πολιτικούς προβοκάτορες (ή μήπως και προβο-πράκτορες;) που το αντίστοιχό τους μόνο στους χώρους του υποκόσμου και του παρακράτους μπορεί να εντοπιστεί.

Το αιώνιο θέαμα των ελληνικών δρόμων…

Δεξιά κι αριστερά σκουπίδια, σκουπίδια, σκουπίδια… Δεν υπάρχει σπιθαμή γης στα πλαϊνά των δρόμων, που να μην έχει σκουπίδι.
Και όμως, ουδείς από τους Δήμους κάνει κάτι στον τομέα της καθαριότητας των δρόμων, ενώ και οι ασυνείδητοι οδηγοί και επιβάτες συνεχίζουν τη ρύπανση της επικράτειας ανενόχλητοι και ατιμώρητοι.
Αυτή δεν είναι εικόνα σοβαρού κράτους, ούτε σοβαρών πολιτών…

ΠΟΙΟ ΑΝΟΙΓΜΑ...;


Διασκέδαση στον Πολύγυρο

Αυτή τα θέλει ... οι άλλοι θα τα δώσουν;


Εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Ιερισσού - Χαλκιδικής

Το ΕΑΜ για την επίθεση στο Ν.Ηράκλειο

ΤΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ συναντιούνται στο Viva la muerte!

Με όποια ταμπέλα και αν εμφανιστούν, όποια ταυτότητα και αν επικαλεστούν οι εκτελεστές των μελών, φίλων, οπαδών της Χ.Α. στο Νέο Ηράκλειο είναι ομογάλακτοι, ομόσταβλοι και ομοτράπεζοι υπηρέτες της ίδιας χυδαίας, αποκρουστικής, φασιστικής εξουσιαστικής βίας και τρομοκρατίας όπου εκπροσωπούσε και εκπροσωπεί για λογαριασμό του συστήματος η Χρυσή Αυγή.
Το σύνθημα τους είναι το ίδιο με αυτό της Χ.Α. Το Φράνκικο «Viva la muerte -ζήτω ο θάνατος» και αυτό καθορίζει τις σχέσεις τους με την κοινωνία και το ανθρώπινο είδος ως αναλώσιμο υλικό της εξουσίας. 
Όμως οι εκτελεστές των μελών και στελεχών της Χ.Α. στο Νέο Ηράκλειο δεν είναι οι αποκλειστικοί οι μοναδικοί και ίσως οι κυρίως υπεύθυνοι των τρομοκρατικών δολοφονιών.