Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2013

Άδωνις: Η απληστία του νεόπλουτου και η φρενοβλάβεια του ΚΙΤΣ

Σε εποχές σήψης και παρακμής το γελοίο, το γλοιώδες, αλλά και η θηριώδης κακογουστιά παίρνουν απαίσιες μορφές, απαστράπτουσες στα πρόσωπα των νεόπλουτων της πολιτικής εξουσίας και των τηλεοπτικών κοπράνων.
Τηλεοπτικά κόπρανα (τα υποπροϊόντα της απληστίας του τηλεοπτικού νεοπλουτισμού) και οι νεόπλουτοι πολιτικοί γίνονται ένα κράμα, κράμα που καταγράφει με τα πιο γκρίζα χρώματα την τραγωδία της παρακμής: Τη μωρία του λογικού, την «αισθητική» βαρβαρότητα, τη χυδαιότητα και την καταθλιπτική ηθική μηδαμινότητα.

Υποβρύχια διακυβέρνηση

Το Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής στη Νέα Τένεδο

Ο Δήμος Νέας Προποντίδας, συμμετέχει στο Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής της Vodafone.

Το Πρόγραμμα, θα ξεκινήσει από τη Νέα Τένεδο την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου και ώρα 9:00 π. μ. στο χώρο του ΚΑΠΗ Νέας Τενέδου.
Το Πρόγραμμα αυτό, απευθύνεται σε άτομα άνω τον 40 ετών, οι οποίοι να είναι καπνιστές ή/και υπέρβαροι και οι οποίοι να μην είναι διαγνωσμένοι με κάποια ασθένεια.
Οι εξετάσεις που θα γίνουν στους ενδιαφερόμενους του Προγράμματος Τηλεϊατρικής είναι:

Παράταση μέχρι τις 15 Νοεμβρίου 2013 για το Κτηματολόγιο

Παράταση μέχρι τις 15 Νοεμβρίου 2013 για την υποβολή αιτήσεων διόρθωσης/ένστασης δίνεται από την Εθνικό Κτηματολόγιο & Χαρτογράφηση ΑΕ. Οι εκατοντάδες πολίτες, που δεν θα καταφέρουν να εξυπηρετηθούν λόγω του τεράστιου όγκου εργασίας στο Γραφείο Κτηματογράφησης Πολυγύρου μέχρι τις 29 Οκτωβρίου 2013, θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν τις αιτήσεις διόρθωσης/ένστασής τους μέχρι και τις 15 Νοεμβρίου 2013. Σε περίπτωση που παρατηρηθούν προβλήματα και κατά τη διάρκεια της παράτασης, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να λαμβάνουν από το Γραφείο Κτηματογράφησης Πολυγύρου αριθμό πρωτοκόλλου, προκειμένου να εξυπηρετηθούν έως το τέλος του μήνα.

Σε σχέση με το ηλεκτρονικό γκάλοπ της ΡΕΣΠΕΝΤΖΑΣ

Από χθες στη ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ ξεκίνησε μια ηλεκτρονική δημοσκόπηση όπου και καλούνται οι αναγνώστες μας να "δηλώσουν" "τι θα ψήφιζαν αν οι εκλογές γίνονταν αύριο".
Τονίσαμε από την αρχή ότι η μέτρηση αυτή δεν είναι αξιόπιστη όσο υπάρχουν "ηλεκτρονικά κλεφτρόνια".
Ας είναι λοιπόν προσεκτικά τα "ηλεκτρονικά κλεφτρόνια" που προσπαθούν να επηρεάσουν το αποτέλεσμα της μέτρησης, δεν τους συμφέρει, γιατί  οι αναγνώστες μας συνειρμικά οδηγούνται  σε αμαρτωλά χρόνια όπου η κλεψιά ήταν εθνικό σπορ κάποιων πολιτικών "σωτήρων" μας και μονολογεί: 
"Αυτοί καταέκλεψαν το κράτος, ένα "γκαλοπάκι" της ΡΕΣΠΕΝΤΖΑΣ θα άφηναν!"

Επίθεση Βαρνάβα στον Γεωργιάδη

"...ο φυσικός πολιτικός χώρος του κ. Γεωργιάδη είναι η Χρυσή Αυγή, οι πρακτικές του είναι όμοιες με εκείνες του Κασιδιάρη και καθοδηγητής του είναι ο Κώστας Πλεύρης". 
(Δημήτριος Βαρνάβας, Πρόεδρος Ομοσπονδίας Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας)

Η πρώτη ανακοίνωση υποψηφιότητας σε Δήμο της Χαλκιδικής

ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ

ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ
Το άρθρο που ακολουθεί αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα "κουτί της πανδώρας". Διαβάστε το. Ακολουθεί σχόλιο του blog.
 Του Μάριου Αραβαντινού

Η αποκάλυψη ότι στη δικογραφία για τις Σκουριές συμπεριλαμβάνονται και συνομιλίες αντιδρώντων, και κυρίως του προέδρου του Παρατηρητηρίου Μεταλλευτικών δραστηριοτήτων και εμφανιζόμενου από τις αρχές ως επικεφαλής της «εγκληματικής οργάνωσης» Τόλη Παπαγεωργίου με δημοσιογράφους, κάνει από το απόγευμα της Τετάρτης το γύρο του διαδικτύου και εγείρει σημαντικά ερωτήματα για τη λειτουργία της αστυνομίας, η οποία έχει συντάξει τη σχετική δικογραφία.

ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στον Εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου και πιο συγκεκριμένα κατά την διάρκεια των παρελάσεων, δεν θα παρευρίσκονται ανάμεσα στους Επίσημους. Οι Εκπρόσωποι μας θα βρίσκονται ανάμεσα στον Ελληνικό λαό.
Σε ότι αφορά την κατάθεση στεφανιού στο εορτασμό του "ΟΧΙ" οι εκπρόσωποι των Ανεξάρτητων Ελλήνων για λόγους τελετουργικούς θα κάνουν την κατάθεση εκ μέρους του Προέδρου του Κινήματος.

Η προσωποποίηση της ... γραφικότητας!!!


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

Την περασμένη Δευτέρα παρακολούθησα και εγώ όπως και πολλοί άλλοι την τηλεοπτική παρουσία του υπουργού υγείας κ. Άδωνη Γεωργιάδη στην εκπομπή του κ. Νίκου Χατζηνικολάου.

Ομολογώ ότι δεν έχω ξαναδεί πιο.... 

άθλια εμφάνιση υπουργού σε τηλεοπτικό πλατό παρόλο που ο συγκεκριμένος υπουργός έχει μια μακρόχρονη εμπειρία ως “πλασιέ” και πωλητής βιβλίων!
Ενώ απέναντι του είχε ευπρεπείς πολίτες αλλά και επίσημους φορείς από το χώρο της υγείας ο συγκεκριμένος “κύριος” από κάποια στιγμή και μετά άρχισε να χάνει την ψυχραιμία του εμφανίζοντας αλαζονική και προκλητική συμπεριφορά η οποία θύμιζε “ξαναμμένο” έφηβο .... αλλά και “κουτσαβάκι” από αυτά που περιφερόταν παλαιότερα στα πορνεία της οδού Αθηνάς και πουλούσαν προστασία!

ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ

Του Βασίλη Τσούγκαρη
Στη χώρα του ΠΟΤΕ, των μεγάλων «μεταρρυθμίσεων», των ακόμα μεγαλυτέρων κυβερνητικών «έργων», των μεγάλων σχεδίων, και ΟΛΩΝ αυτών γενικά των «μεγάλων» πραγμάτων που εξαγγέλλονται από «μικρούς» ανθρώπους που κατέχουν μεγάλες θέσεις τις οποίες ΔΕΝ τις αξίζουν το ποτήρι της αγανάκτησης ξεχείλισε, και αλλοίμονο από εδώ και πέρα σε όλους εκείνους που κοροϊδεύουν και εκμεταλλεύονται τον κοσμάκη, αλλά και στους «άλλους» τους «κόλακες» τους, τους γνωστούς γυμνοσάλιαγκες που τρώνε και εκείνοι από τις σάρκες του λαού.

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: "ΚΡΥΦΗ ΚΑΜΕΡΑ ΤΗΣ ΔΤ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΣΚΟΥΡΙΩΝ"

ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ
Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος έκανε δηλώσεις στην εκπομπή του δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα "χωρίς αναισθητικό" για τις δικαστικές συνέπειες που προκάλεσε η προτροπή του σε οπαδούς του κόμματος του περί λιντσαρίσματος του δημάρχου Αριστοτέλη Χρήστου Πάχτα. 
Ως γνωστόν, η σχηματισθείσα δικογραφία διαβιβάστηκε στη βουλή της οποία το σώμα θα αποφασίσει αν θα γίνει άρση της ασυλίας του κ. Καμμένου για να δικαστεί για το αδίκημα της προτροπής σε τέλεση κακουργήματος ή πλημμελήματος.

Το χρέος είναι ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ (και «άρα» διαγραμμένο»)!

«Όλοι γνωρίζουν ότι η Ελλάδα δεν θα μπορέσει ποτέ να αποπληρώσει τα χρέη της», έλεγε την περασμένη βδομάδα σε συνέντευξή του στο «Spiegel», ο Τζορτζ Σόρος. «Όχι», απαντά η κυβέρνηση, το χρέος είναι «βιώσιμο» και θα το πληρώσουμε. Μόνο να: Δώστε μας μια επιμήκυνση μέχρι το… 2064!
Αφού λοιπόν ήδη μας το ξεφούρνισαν πόσο μακριά πάει αυτό το παραμύθι, ας κάνουμε μια ανακεφαλαίωση: Υποτίθεται πως όσα φρικτά βιώνει ο ελληνικός λαός τα βιώνει για να μειωθεί το χρέος. Στην πραγματικότητα συμβαίνει το εξής:
Το 2009 το δημόσιο χρέος ήταν στο 129% του ΑΕΠ. Αλλά το 2014 (σύμφωνα με το προσχέδιο του προϋπολογισμού) μετά από τέσσερα χρόνια αδιάκοπης βαρβαρότητας, μετά από δύο μνημόνια, μετά από διαρκείς εφαρμοστικούς, από μεσοπρόθεσμα και από μακροπρόθεσμα μέτρα λεηλασίας, μετά από χαράτσια, φοροληστείες και «κουρέματα», το χρέος αναμένεται να έχει εκτιναχτεί στο 177,5% του ΑΕΠ!

Aντικατάσταση αγωγών ύδρευσης Δ. Κ. Νέας Τρίγλιας του Δήμου Ν. Προποντίδας

Στις 26/11/2013 δημοπρατείται το έργο αντικατάστασης αγωγών ύδρευσης Δ. Κ. Νέας Τρίγλιας του Δήμου Ν. Προποντίδας, προϋπολογισμού 975.000 €.
Το έργο αφορά στην αντιμετώπιση του προβλήματος ύδρευσης του οικισμού Νέας Τρίγλιας του Δήμου Νέας Προποντίδας, με την αντικατάσταση τμήματος του υφιστάμενου εσωτερικού δικτύου ύδρευσης και την διαστασιολόγηση των αγωγών πολυαιθυλενίου 3ης γενιάς.
Ο οικισμός Νέας Τρίγλιας διαθέτει δίκτυο ύδρευσης, το οποίο δεν αποδίδει, λόγω των προβλημάτων που προκύπτουν σε ορισμένες διατομές, οι οποίες είτε δεν επαρκούν είτε αποτελούνται από αμιαντοσωλήνες.