Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2013

Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ

Σκεπτόμενος Πολίτης
«…Ο φασισμός είναι λαϊκισμός- και κάθε λαϊκισμός είναι φασισμός κατά βάσιν και κατ’ ουσίαν. Ο φασισμός δεν αγαπά το μεγάλο κεφάλαιο (εκτός από το πάρα πολύ μεγάλο που τον γεννάει) και λατρεύει το μικρομεσαίο. Ο φασισμός είναι κοινωνικό καθεστώς σπέσιαλ για μικροαστούς. Όχι για αστούς, ούτε για προλετάριους. Οι αστοί και οι προλετάριοι βρέθηκαν αντίπαλοί του εξ αρχής. Και δεδομένου ότι στη λεγόμενη αστική κοινωνία δεν κυριαρχούν οι αστοί αλλά οι μικροαστοί, δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς την απήχηση που είχαν στο λαό τα φασιστικά καθεστώτα. 
Άλλωστε, οι στολές, οι παρελάσεις, οι λαμπαδηδρομίες, τα κολοσσιαία θεάματα αρένας, τα συνθήματα, το προγονικό μεγαλείο απ’ το οποίο ο χάλιας μικροαστός αντλεί δύναμη για να

Αλέξη... νωρίς το κατάλαβες!


Ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών η προσέλευση στη συναυλία για τις Σκουριές


Απίστευτα μεγάλη ήταν η προσέλευση του κόσμου στη συναυλία που πραγματοποιήθηκε στο στρ. Παύλου Μελά προς ένδειξη συμπαράστασης στους κατοίκους της Χαλκιδικής που αγωνίζονται ενάντια στην εξόρυξη του Χρυσού. 
Οι διοργανωτές αναφέρουν για 30.000 εισιτήρια, ενώ οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για μεγαλύτερο αριθμό προσέλευσης, καθώς δεν υπολογίζονται αυτοί που δεν ¨έκοψαν εισιτήριο¨, αλλά και οι εκατοντάδες εθελοντές.