Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2013

H ερημία του πλήθους

Γαλάτιστα: "Νέοι δρόμοι στα τρίποντα"


Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013  στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Γαλάτιστας θα πραγματοποιηθεί τουρνουά 3 με 3 . 
Δελτία συμμετοχής: Α.Ο. ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ (πληροφορίες Ματθαίου Αθανάσιος κιν. 6974748536)
Συνδιοργάνωση:
Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.)
Αθλητικός Όμιλος Γαλάτιστας
Δημοτική Κοινότητα Γαλάτιστας
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν αγόρια και κορίτσια γεννηθέντες από 1995 εώς 2005.
Θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός τριπόντων και ελευθέρων βολών.
Σε κάθε συμμετέχοντα η Ελληνική Ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης θα απονείμει δίπλωμα συμμετοχής.
Στους παίκτες της νικήτριας ομάδας του κάθε ομίλου απονέμονται μετάλλια.
Στους παίκτες των ομάδων που συμμετάσχουν στους τελικούς αγώνες του κάθε ομίλου η Ομοσπονδία θα απονέμει ένα μπλουζάκι Champion.

Τον Παναθηναϊκό αγαπάμε αλλά κι αυτά του ΠΑΟΚ μας αρέσουν!


Θεσσαλονίκη: Σήμερα ξεκινούν οι εκδηλώσεις του 39ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή»

Γιορτή λήξης της καλοκαιρινής εκστρατείας “Στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυγύρου ο κόσμος είναι πολύχρωμος”

Γιορτή για την ολοκλήρωση της εκστρατείας ανάγνωσης και δημιουργικότητας του δικτύου Future Library “Στις Βιβλιοθήκες ο Κόσμος είναι Πολύχρωμος!” διοργανώνει η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυγύρου την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 7.00 μ.μ. στην αυλή της οικείας Τραγανού.
Στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυγύρου από τις 14 Ιουνίου αναπτύχθηκαν δράσεις για παιδιά του νηπιαγωγείου και του δημοτικού με κεντρικό τίτλο “Στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυγύρου ο κόσμος είναι πολύχρωμος”.
Όλο το καλοκαίρι κάθε Τετάρτη και Παρασκευή απόγευμα ο χώρος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πολυγύρου πλημμύριζε από χαρούμενες φωνές και χαμόγελα. Τα παιδιά συνδύασαν την ανάγνωση βιβλίων με τη ζωγραφική, τη χειροτεχνία, το τραγούδι, το παιχνίδι.

2ος Κολυμβητικός Περίπλους Διαπόρου Νήσου 2013


Ημερίδα για την Ανάρτηση Κτηματολογικών στοιχείων στο Δήμο Πολυγύρου

Η Εθνικό Κτηματολόγιο & Χαρτογράφηση ΑΕ σε συνεργασία με το Δήμο Πολυγύρου διοργανώνει την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013 στην «Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου» στο Δημαρχείο Πολυγύρου, Πολυτεχνείου 50, ενημερωτική ημερίδα με θέμα:

«Ανάρτηση των προσωρινών κτηματολογικών στοιχείων και διαδικασία υποβολής αιτήσεων διόρθωσης/ ένστασης»

Η ημερίδα θα ξεκινήσει στις 11:00 και μετά τις εισηγήσεις των στελεχών της εταιρίας θα ακολουθήσει συζήτηση.

Δήμος Αριστοτέλη: Ένταξη στα συγχρηματοδοτούμενα Ευρωπαϊκά Προγράμματα του έργου ενεργειακής αναβάθμισης του κτηρίου της Μαθητικής Εστίας Αρναίας.

===Εντάσσεται στο ΕΣΠΑ το έργο: της ενεργειακής αναβάθμισης του κτηρίου της Μαθητικής Εστίας Αρναίας.
===Χρηματοδοτείται με προϋπολογισμό 349.765,00€ από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη(Ε.Π.ΠΕΡ.Α.Α.) του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.
Η πρόταση που υποβλήθηκε από τον Δήμο Αριστοτέλη για την υλοποίηση του έργου της ενεργειακής αναβάθμισης του κτηρίου της Μαθητικής Εστίας Αρναίας, αξιολογήθηκε θετικά και εντάχθηκε στα συγχρηματοδοτούμενα Ευρωπαϊκά Προγράμματα.

Κοινοβουλευτική δραστηριότητα Γιάννη Δριβελέγκα

Ερώτηση του βουλευτή ΠΑΣΟΚ νομού Χαλκιδικής Γιάννη Δριβελέγκα προς τον  Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με θέμα: "Απώλεια αγροτικού εισοδήματος"
Το κείμενο της ερώτησης:
Προς : Τον κ. Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων
Θέμα : « Απώλεια αγροτικού εισοδήματος»
k. Υπουργέ
Λόγω των καιρικών συνθηκών, κυρίως κατά τον μήνα Μάιο 2013, η απώλεια της φετινής παραγωγής της ελιάς στο Νομό Χαλκιδικής ξεπερνά ακόμα και το ποσοστό ογδόντα τις εκατό ( 80%). Αντιλαμβάνεστε ότι η απώλεια εισοδήματος για τους αγρότες, παραγωγούς της ελιάς Χαλκιδικής, πιστεύω και άλλων περιοχών, θα είναι δυσβάστακτη.

ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ...


Πολύγυρος, Ομιλία με θέμα: "Οι πρώτες μέρες στο Σχολείο"


Ο Καρανάσιος στο Δήμο Κασσάνδρας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο βουλευτής Χαλκιδικής-Νέα Δημοκρατία- Ευθύμιος Καρανάσιος, επισκέφτηκε το Δημοτικό Συμβούλιο Κασσάνδρας που συνεδρίασε σήμερα Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013.
Το Βουλευτή καλωσόρισε Δήμαρχος και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Στη σύντομη παρέμβαση του ο κ. Καρανάσιος απευθυνόμενος στα μέλη του Σώματος υπογράμμισε τη βούληση του για ουσιαστική και διαρκή συνεργασία με τη Δημοτική αρχή που θα έχει ως στόχο την προώθηση και την επίλυση των ζητημάτων που απασχολούν τη χερσόνησο της Κασσάνδρας.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν είναι Πακιστανοί να ανέχονται τους φασίστες χρυσαβγίτες !

Επεισόδια σημειώθηκαν λίγο μετά τις 17.00 το απόγευμα της Τετάρτης στην οδό Καζαντζάκη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου στεγάζονται τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.
Στο σημείο βρέθηκαν 30 οπαδοί του ΠΑΟΚ, οι οποίοι κινήθηκαν με μπουκάλια και κροτίδες, εναντίον μελών της Χρυσής Αυγής, με τους τελευταίους να ανταπαντούν στην πρόκληση. Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις.

Pulse: Προβάδισμα 1,5 μονάδας για τον ΣΥΡΙΖΑ


+1% ο ΣΥΡΙΖΑ

Δείτε το ΠΟΛΙΤΙΚΟ "ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ" ΕΔΩ