Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2013

Θερμό καλοκαίρι...

(κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση και άνετη ανάγνωση)

Έτοιμο το www.nikipoligirou.gr

Μεγάλη μέρα η σημερινή καθώς εδώ και λίγα λεπτά το επίσημο site της ιστορικής ομάδας του Πολύγυρου είναι ξανά σε λειτουργία.
Στη γνωστή διεύθυνση www.nikipoligirou.gr μπορεί πλέον κανείς, απ' όπου και αν βρίσκεται, να ενημερώνεται και να μαθαίνει όλα όσα αφορούν την αγαπημένη μας ομάδα.
To site τις επόμενες ημέρες θα τελειοποιήσει τις όποιες τυχόν ελλείψεις και αστοχίες του, με στόχο την τελειότητα..
iΠάμε όλοι μαζί για τη Νίκη!

Επίσκεψη κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ στους 4 προφυλακισμένους κατοίκους της Ιερισσού

Κλιμάκιο της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με την Κατερίνα Ιγγλέζη, βουλευτή Χαλκιδικής, Δέσποινα Χαραλαμπίδου, βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης και Νίκο Σαμανίδη, συντονιστή στη ΝΕ Α΄ Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε στις φυλακές Διαβατών, τους 4 κατοίκους της Ιερισσού οι οποίοι κρατούνται εκεί.
Η αντιπροσωπεία εξέφρασε τη συμπαράσταση του ΣΥΡΙΖΑ στους 4 προφυλακισμένους καθώς και την αλληλεγγύη της στον αγώνα των κατοίκων της Χαλκιδικής για να μην γίνουν τα ορυχεία χρυσού στην περιοχή τους.
Η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο του 3ήμερου κάμπινγκ συμπαράστασης που οργανώνουν οι νέοι και οι νέες του ΣΥΡΙΖΑ στα Νέα Ρόδα.

Δήλωση Σαμαρά για τους πλειστηριασμούς

ΑΔΕΔΥ: Η Κυβέρνηση επιβάλλει την πλήρη διάλυση των Δημοσίων Υπηρεσιών

H E.E. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καταγγέλλει το συνεχιζόμενο πογκρόμ απολύσεων δεκάδων χιλιάδων Δημοσίων Υπαλλήλων που υλοποιεί η Κυβέρνηση, επιβεβαιώνοντας την προώθηση και ολοκλήρωση του εξοντωτικού σχεδίου που οριστικοποιήθηκε κατά τη χθεσινή σύσκεψη των αρμόδιων Υπουργών, με την παρουσία του πρωθυπουργού.
Η Κυβέρνηση επιβάλλει ουσιαστικά την πλήρη διάλυση των Δημοσίων Υπηρεσιών, με «άμεση εκτέλεση» -ιδιαίτερα αυτή την περίοδο- της Παιδείας, της Υγείας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, σπεύδοντας να υλοποιήσει κάθε απαίτηση της Τρόικας, των δανειστών τοκογλύφων που ζητούν "αίμα" για να μας δώσουν "σε δόσεις" την επόμενη δόση.

Στανός: 3rd stanos reggae fest 2013


Στρατώνι: Συναυλία με τον Κώστα Μακεδόνα .

===Ο Κώστας Μακεδόνας στα ‘’Αριστοτέλεια 2013’’, στο Στρατώνι.
===Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013, ώρα 21:15, στο Λιμάνι Στρατωνίου.
===Μαζί του η Σαββέρια Μαργιολά
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Αριστοτέλεια 2013» θα βρεθεί ο Κώστας Μακεδόνας, την Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013, παρουσιάζοντας μια μοναδική συναυλία μαζί με τους συνεργάτες του, στο Στρατώνι Χαλκιδικής.
O Kώστας Μακεδόνας είναι ένας από τους πιο αγαπημένους και καταξιωμένους λαϊκούς, και όχι μόνο, ερμηνευτές των τελευταίων ετών, έχει συμπράξει με όλους τους μεγάλους Έλληνες συνθέτες, που του έχουν εμπιστευτεί τραγούδια του.

ΣΥΡΙΖΑ – Για την ανατροπή της κυβέρνησης και μια νέα προοδευτική πορεία της χώρας

1. Μέσα στο καλοκαίρι, η κυβέρνηση κατέδειξε τις προθέσεις της αναφορικά με το τι σχεδιάζει το Φθινόπωρο. Οι μέχρι πρόσφατα διαβεβαιώσεις της ότι δεν θα υπάρξουν επιπρόσθετα μνημονιακά μέτρα, καθώς και το περιβόητο success story κατέρρευσαν πολύ νωρίς, όπως ήταν και αναμενόμενο, ακολουθώντας την τύχη προηγούμενων αντίστοιχων επικοινωνιακών της προσπαθειών.

KKE ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΝΕΟ ΚΟΥΡΕΜΑ Ή ΝΕΟ ΔΑΝΕΙΟ

Το δίλημμα νέο κούρεμα του ελληνικού χρέους ή νέο δάνειο, που συντηρούν η κυβέρνηση, ο ΣΥΡΙΖΑ, τα άλλα κόμματα, μαζί με την ΕΕ και το ΔΝΤ, είναι κάλπικο και αποπροσανατολιστικό για το λαό, αφού την όποια επιλογή ή συμβιβασμό για τη διάσωση της καπιταλιστικής οικονομίας, ο λαός θα κληθεί να την πληρώσει πανάκριβα με νέα αντιλαϊκά μέτρα. Η μόνη ρεαλιστική φιλολαϊκή διέξοδος από την κρίση βρίσκεται στη μονομερή διαγραφή του χρέους, με αποδέσμευση από την ΕΕ, κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων και εργατική-λαϊκή εξουσία. Κάθε άλλη επιλογή που θα έχει τη σφραγίδα του κεφαλαίου θα εγκλωβίζει το λαό στο ένα ή το άλλο μίγμα διαχείρισης της βαρβαρότητας
ΑΘΗΝΑ 22/8/2013 ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

Φιλικός αγώνας της ΝΙΚΗΣ Πολυγύρου


ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.

Του Βασίλη Τσούγκαρη
Αφορμή γι αυτό το άρθρο μου έδωσε ένα πρόσφατο συμβάν που είχε σαν αποτέλεσμα την απώλεια ζωής ενός άτομου, και τον τραυματισμό άλλων τεσσάρων.
Μάλιστα, από φίλο αστυνομικό που βρέθηκε στο συγκεκριμένο συμβάν (και δεν είναι το μοναδικό) σε γενικότερη συζήτηση που είχαμε για τα τροχαία ατυχήματα – δυστυχήματα, έμαθα τόσο εγώ, όσο και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες στην κουβέντα ότι σε πολύ μεγάλο ποσοστό τα άτομα τα οποία εμπλέκονται σε ατυχήματα, ή ακόμα τα προκαλούν, είναι ηλικιωμένοι!