Κυριακή, 4 Αυγούστου 2013

Το είπαν ή δεν το είπαν;

-Εντάξει τώρα! Ειπώθηκε αλλά... ούτε εσείς το πιστεύατε, ούτε εμείς το πιστέψαμε!
Δε χάλασε κι ο κόσμος!

ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΕ ΡΟΛΟ «ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ» ΑΚΤΙΒΙΣΤΩΝ

Σκεπτόμενος Πολίτης
«Το 80% της επιτυχίας είναι να κάνεις φιγούρα» (Γούντυ Άλεν)
Kαι με τη Niki
'Αλλη μια πεζοπορία αργόσχολων μανουριάρηδων στον Κάκαβο, αναιμικής συμμετοχής. Με ολίγους ψιλο-τραμπουκισμούς κατά τα γνωστά, από τους βασιβουζούκους, για να μην ξεχνιόμαστε και να κάνουμε και την επαναστατική γυμναστική μας. Αλλά και με πολιτικά celebrities. 
Η νεαρά Καναδέζα βουλευτίνα Niki Ashton που πήγε στον Κάκαβο, φαίνεται βρήκε θέμα να ασχολείται και ευκαιρία να μας επισκέπτεται. Έτσι βελτιώνει και το βιογραφικό της και αλιεύει ψήφους, από δω και από κεί. Η οικολογία «πουλάει» την σήμερον ημέρα.

Έτσι βάζει "λουκέτα" στα νυχτερινά κέντρα το ΣΔΟΕ- Κανονικά τραγούδησε ο Κιάμος (ΒΙΝΤΕΟ)

Φαίνεται πως οι αποφάσεις και τα πρόστιμα του ΣΔΟΕ είναι "ψιλά γράμματα" για τους ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου της Καλλιθέας που αγνόησαν το 48ωρο λουκέτο που επιβλήθηκε και άνοιξαν κανονικά το νυχτερινό κέντρο. Οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ πραγματοποίησαν έλεγχο την Παρασκευή και επέβαλαν το παραπάνω πρόστιμο στους ιδιοκτήτες γιατί δεν έκοβαν αποδείξεις. Κανονικά δηλαδή το κέντρο θα έπρεπε να παραμείνει κλειστό το Σάββατο και την Κυριακή.

Η ΚΟΡΟΪΔΊΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ..

Του Βασίλη Τσούγκαρη
Σε ένα κράτος διαλυμένο από την ανικανότητα και τα συνεχή «πειράματα», μέσα σε όλα τα άλλα τα προβλήματα είναι και αυτό των Κέντρων Πιστοποίησης Αναπηρίας, αυτών που δημιουργήθηκαν (υποτίθεται) για καλό, αλλά στην πορεία αποδείχτηκε ότι η δημιουργία τους είχε σαν σκοπό τον ΑΦΑΝΙΣΜΟ των αναπήρων μέσα από τον εγκλωβισμό τους  σε ατελείωτη «αναμονή» και διαδικασίες παράλογες.
Και για να μην ξεχνιόμαστε, τον Γολγοθά της απανθρωπιάς και της κοροϊδίας δεν τον ανεβαίνουν μόνο οι ανάπηροι, αλλά και οι οικογένειες τους κάτι που βέβαια δεν ενδιαφέρει το «κράτος πρόνοιας» .
Και επειδή υπάρχουν πολλοί καλοθελητές, πολλά κομματόσκυλα που θα σπεύσουν να υπερασπιστούν τους ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ και ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ  «αρμοδίους, για δείτε ρε λεβέντες ΕΝΑ μικρό παράδειγμα…..

"Λουκέτο" από το ΣΔΟΕ σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Χαλκιδικής

Έφοδο σε νυχτερινό κέντρο στη Χαλκιδική, πραγματοποίησε τα ξημερώματα του Σαββάτου η Επιχειρησιακή Διεύθυνση Ειδικών Υποθέσεων του Σ.Δ.Ο.Ε Θεσσαλονίκης (Ε.Δ.Ε.Υ.Θ).
Στο νυχτερινό κέντρο, που βρίσκεται στην Καλλιθέα Χαλκιδικής και στο οποίο εμφανιζόταν ο τραγουδιστής Πάνος Κιάμος, διαπιστώθηκαν πλήθος παραβάσεων εφαρμογής των διατάξεων του ΚΦΑΣ, καθώς είχαν κοπεί ελάχιστες αποδείξεις.

Για όσους έχουν ψευδαισθήσεις


Χαριστική βολή στην Ελληνική Κοινωνία