Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2013

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

Ο Κυριάκος και η δημοσιογράφος

Κυριάκο, τι της έκανες της δημοσιογράφου και κουνιόταν διαρκώς δεξιά-αριστερά ;
(Το βίντεο το βρήκαμε στο fb της ΝΙΚΗΣ)

Δύο φανταστικές ιστορίες με πραγματικά γεγονότα

Ιστορία 1η: Ο Δημήτρης και η μητέρα του
Η μητέρα του Δημήτρη, δούλευε στα ξενοδοχεία, μαγείρισσα, χρόνια τώρα. Σκληρή δουλειά, αλλά έβγαινε το μεροκάματο.
Άκουγε ότι ο τουρισμός είναι «η βαριά βιομηχανία της Ελλάδας» και θα σώσει τη χώρα. Ιδίως το 2004 με τους Ολυμπιακούς Αγώνες, σχεδόν το είχε πιστέψει. Περίμενε να ‘ρθουν οι ευρωπαίοι τουρίστες από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Γι αυτό, τα αφεντικά, της έλεγαν, όπως και στους συναδέλφους της, ότι πρέπει να καταρτιστούν. Να ξέρουν και μια ξένη λέξη, να μάθουν πιο γκουρμέ φαγητά, να γίνουν πιο επιχειρηματικοί, από μόνοι τους να πάνε σε κάνα σεμινάριο κλπ Όλο και κάτι έκανε.
Στο σωματείο δεν πολυπήγαινε, μη το πάρει ανάποδα το αφεντικό. Έμπαινε και ταμείο ανεργίας όταν το ξενοδοχείο έκλεινε το χειμώνα.

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ...


ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΡΙΖΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΓΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΟΑΕΕ

Την ώρα που ο εμπορικός κόσμος της χώρας έχει γονατίσει από την κρίση και την πρωτόγνωρη κατάσταση την οποία βιώνει, με την έλλειψη ρευστότητας να χτυπάει κόκκινο και την υπερφορολόγηση να του απειλούν άμεσα τη βιωσιμότητά του, την ώρα που χιλιάδες επιχειρήσεις κλείνουν η μία μετά την άλλη και επίσης χιλιάδες υπάλληλοι και εργαζόμενοι βρίσκονται στον δρόμο, ο ΟΑΕΕ προβαίνει στη χαριστική βολή με την αποστολή εκβιαστικών επιστολών στους ασφαλισμένους του με την οποία απειλεί με “αναγκαστικά μέτρα” είσπραξης.

Πικ Νικ στο άλσος Αριστοτέλη στα Στάγειρα


Δεν προχώρησε με την Hellas Gold ο ΠΑΟΚ

«H ΠΑΕ ΠΑΟΚ θέλει να ενημερώσει τους φίλους της ότι οι αρχικές επαφές για χορηγικά προγράμματα με την εταιρεία «Hellas Gold» δεν κατέληξαν σε συνεργασία».
(Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ)

Απογραφή για να ξέρουν ...τι θα κατασχέσουν!


H κατάσταση σήμερα ...έρχονται και χειρότερα!