Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2013

Πορεία διαμαρτυρίας στον Πολύγυρο

Η καταστροφή της Χαλκιδικής έχει ήδη ξεκινήσει.
Τα ξένα και ιδιωτικά συμφέροντα παρανομούν έχοντας την υποστήριξη της «Ελληνικής» κυβέρνησης, τη συστράτευση της «Ελληνικής» Αστυνομίας, και πρόσφατα τη συνεργασία της «Ελληνικής» δικαιοσύνης.
Τα ανθρώπινα δικαιώματα των κατοίκων της Χαλκιδικής που αντιστέκονται, καταπατούνται ασύστολα με τις παράνομες λήψεις DNA, τους βάρβαρους ξυλοδαρμούς της ΕΛ.ΑΣ. και τις αντισυνταγματικές προφυλακίσεις των συναγωνιστών μας.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!
ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Κουτσούμπας: Συναγερμός εργαζομένων παντού!

Το σάπιο σύστημα βολεύει όλα τα παιδιά του !

-Λεπτομέρεια: Ο μισθός  είναι σίγουρα όσο και ...ενός συνταξιούχου!

ΤΟ 3ΛΕΠΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΣΑΣ ΛΥΣΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

 
George Carlin ήταν ένας αμερικανός κωμικός, συγγραφέας  που ασκούσε κοινωνική κριτική και έκανε σάτιρα. Πέθανε  το 2008. Απολαύστε το βίντεο.
Είναι  σα να ζει και να μιλάει σε εμάς...
Μπορεί ίσως να σας προβληματίσει για το τι ευθύνεται για τη σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα και δεν είναι κακό να το συνδυάσετε με την κατάσταση στην ΒΑ Χαλκιδική.
Λαδιαβίτης

ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ - ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Άρση ασυλίας βουλευτή Χαλκιδικής

Με ονομαστικές ψηφοφορίες στην Ολομέλεια της Βουλής, ήρθη η ασυλία του βουλευτή της ΝΔ, Ευθ. Καρανάσιου, καθώς και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Γ. Γερμενή και Στ. Μπούκουρα.
Παράλληλα δεν εγκρίθηκε η άρση ασυλίας του βουλευτή της ΝΔ, Κώστα Καραγεώργου που εγκαλούνταν για παράβαση καθήκοντος και του βουλευτή του ΚΚΕ, Γιώργου Λαμπρούλη, που εγκαλούνταν για παρακώλυση συγκοινωνιών από πρόθεση.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

Οι σαρωτικές ανατροπές, που προωθεί η κυβέρνηση με το πολυνομοσχέδιο, θα βυθίσουν ακόμη περισσότερο τον λαό μας στην φτώχεια, την ανεργία και την εξαθλίωση. Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ θα συμβάλλει με όλους τους τρόπους στην οργάνωση της πάλης του λαού μας. Καταψηφίζει το νομοσχέδιο και ζητά την διενέργεια ονομαστικής ψηφοφορίας στην Βουλή. Ο κάθε βουλευτής έχει προσωπική ευθύνη. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα στο όνομα καμιάς πειθαρχίας, να ψηφίσει την σφαγή των δικαιωμάτων του λαού.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΟΙΚΟΥ Β.ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Εδώ και αρκετό καιρό στα χωριά μας μπήκε και μπαίνει θέμα δημοκρατίας.
Δυστυχώς όμως στελέχη κομμάτων όχι μόνο δεν καταδικάζουν τα γεγονότα, αλλά στηρίζουν αυτούς που στήνουν ενέδρες, τρομοκρατούν τους μεταλλωρύχους που βγάζουν τίμια το ψωμί τους, καταστρέφουν αυτοκίνητα, καίνε, ρημάζουν, κρατάνε κλειστούς τους δρόμους που οδηγούν στην Ιερισσό, αποφασίζοντας αυτοί ποιος θα περάσει και όλα αυτά για να μην γίνει η μεταλλουργία χρυσού.
Ενώ ακόμα κια η βουλευτής του Σύριζα της Χαλκιδικής ξέχασε, τον όρκο που είχε δώσει και δηλώνει ότι ανήκει σε αυτή τη μειοψηφία. (Ντροπή της!)
Σχετικά με την αλλαγή του χαρακτήρα, της περιοχής από αγροτική σε βιομηχανική όπως δηλώνουν οι επιστήμονες που τους στηρίζουν, δεν ξέρουν τι τους γίνεται.

Σχετικά με την απόφαση της πλειοψηφίας (ΠαΣοΚ – ΝΔ )της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας για τις απολύσεις δημοτικών αστυνομικών και σχολικών φυλάκων

Οι μόνιμοι στυλοβάτες – συχνά και συνδιαμορφωτές - των κυβερνητικών επιλογών στην Τοπική Διοίκηση, τα στελέχη της Π.Ε.Δ. Κεντρικής Μακεδονίας, για μια ακόμα φορά «έλαμψαν» με τις αντεργατικές τους θέσεις. Στη χτεσινή (11.7.2013) συνεδρίαση της Π.Ε.Δ. έλαβαν απόφαση, με μειοψηφούσα την «Λαϊκή Συσπείρωση», να υποδείξουν στην κυβέρνηση ποιοι εργαζόμενοι πρέπει να απολυθούν για να διατηρήσουν την δουλειά τους – όπως οι ίδιοι ισχυρίζονταν – οι σχολικοί φύλακες και οι εργαζόμενοι στην Δημοτική Αστυνομία.

Στρατώνι: Party υποδοχής φοιτητών από την Ελληνικός Χρυσός !

"Στα πλαίσια του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η εταιρία Ελληνικός Χρυσός Α.Ε. υποδέχεται πάνω από 250 φοιτητές από όλη την Ελλάδα και τους καλωσορίζει με ένα Cocktail Party στο Paraty - All Day Beach Bar στο Στρατώνι Χαλκιδικής την Τρίτη 16 Ιουλίου μετά τις 18:00."

Μ. Γλέζος: «Τα άλογα που έσερναν το άρμα όλον αυτό τον καιρό και εσείς τα λέτε συνιστώσες, τώρα θέλουμε να τα σκοτώσουμε»

«Κεραυνοί» Γλέζου κατά της αυτοδιάλυσης των συνιστωσών ;"
«Εμείς δεν αυτοδιαλυόμαστε, εσείς κάντε ό,τι θέλετε»
Σε πολύ οξείς τόνους κινήθηκε ο Μανώλης Γλέζος, στην ομιλία του κατά το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. Το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς κατήγγειλε την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ πως «θέλει να σκοτώσει τα άλογα που έφεραν τον ΣΥΡΙΖΑ ως εδώ» και ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος δεν πρόκειται να διαλύσει τη συνιστώσα του. 
Ο Μανώλης Γλέζος κινείται σε τροχιά σύγκρουσης με την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς παρά τη διαφαινόμενη απόφαση του Συνεδρίου περί αυτοδιάλυσης των συνιστωσών, ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να πειθαρχήσει στην απόφαση αυτή. 

Απέσυραν ρύθμιση - σκάνδαλο για τους «ημετέρους»

Έσπευσε, χτες το απόγευμα, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης να ανακοινώσει ότι θα αποσύρει την προκλητική ρύθμιση που περιλαμβάνεται στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών σύμφωνα με την οποία προβλεπόταν πριμοδότηση μορίων για αποσπασμένους υπαλλήλους σε υπουργικά γραφεία με στόχο να «προστατευτούν» από τη διαθεσιμότητα κατά τη φάση της αξιολόγησης.

ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΑΧΤΗ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ (Φωτογραφίες)

ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ
Τα κατάφεραν!  Επί τρεις εβδομάδες οι "πολιτοφύλακες" της Ιερισσού με τα... δημοκρατικά, τα... αντιρατσιστικά, τα... φιλειρηνικά και τα... φιλοοικολογικά αισθήματα κατεδάφιζαν τις τζαμαρίες του καταστήματος της προέδρου του τοπικού συμβουλίου Ιερισσού κ. Ζωής Γατά. 
Xθες κατά τις πρώτες πρωινές ώρες (περίπου στις 3 τα ξημερώματα) αποτελείωσαν το "σπουδαίο έργο" τους , παραδίδοντας τις φλόγες στο μαγαζί.

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ...


Παράσταση Θεάτρου Σκιών

"Όλα ανθηρά" θα είναι στη Σιθωνία από Παρασκευή 12 μέχρι και Κυριακή 14 Ιουλίου τουλάχιστον . Θα παρουσιαστεί το νέο έργο για τον μπερντέ του Μ. Π. Μαρέτα και το Θέατρο Σκιών Χαλκιδικής. Έργο που αφορά στο περιβάλλον , φυσικό, δομημένο και ανθρωπογενές μεσα από μια αστεία ιστορία . Υπόθεση : ο Καραγκιόζης πεινάει κι αστειεύεται ... ο Πασάς , έχει κάποιες "υποχρεώσεις" και πρέπει να αυξήσει τα κέρδη του ... ζητάει τη γνώμη του Κου Σολωμινίκου , ο οποίος τον συμβουλεύει να .... και όλα θα είναι ανθηρά !!!! ... ο Καραγκιόζης και τα παιδιά του πεινάνε κι αστειεύονται ... οπότε ..... όμως ... αλλά ....
Μ.Μ.