Σάββατο, 22 Ιουνίου 2013

ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΠΑΛΗ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ

Μόλις ένα χρόνο  μετά τις εκλογές, το κυβερνητικό  σχήμα που προέκυψε από αυτές, δέχτηκε το πρώτο σοβαρό του πλήγμα. Έσπασε ο “αδύνατος κρίκος” του  που ήταν η ΔΗΜΑΡ. Μια εξέλιξη  που αν συνδυαστεί με τους απανωτούς ελιγμούς του Σαμαρά, οι οποίοι διαδέχτηκαν την επίδειξη πυγμής απέναντι στους εργαζόμενους της ΕΡΤ, βάζει σε καινούργιους και μεγάλους μπελάδες το πολιτικό σύστημα διαχείρισης στη χώρα μας. Μια εξέλιξη που σαφώς πιστώνεται στις έντονες λαϊκές αντιδράσεις από το κλείσιμο της ΕΡΤ, αλλά και στην αντίσταση των εργαζομένων της.

Φεστιβάλ της κρίσης και των μνημονίων...

Επίσημη έναρξη του 5ου Φεστιβάλ Πολυγύρου σήμερα! Αξιόλογη προσπάθεια του Δήμου από την έναρξή του μέχρι σήμερα! Αναμφισβήτητα απαραίτητο για την Πρωτεύουσα του Νομού και του Δήμου μας.
Με αφορμή λοιπόν την επίσημη έναρξη του Φεστιβάλ και την κουβεντούλα με φίλο μου, για το θέμα, σας μεταφέρω την απάντησή του στην φιλική ερώτηση:  "Θα πας απόψε στο θέατρο;"
"Είμαστε τέσσερα άτομα στην οικογένεια, χρειάζομαι (18+18+14+14) 64 € για τα εισιτήρια και 5-6 € για τέσσερα αναψυκτικά, σύνολο 70 €! Πού να τα βρω αφού η γυναίκα μου είναι άνεργη κι εγώ βρίσκω το πολύ δέκα-δεκαπέντε μεροκάματα το μήνα!"
-...

Αυτό το κράτος φτιάξαμε και διατηρούμε με τις επιλογές μας!!!

...20.000.000,00 € για την ΑΕΚ του Μελισσανίδη από τον Περιφερειάρχη Σγουρό!!!
Τη συμπαθέστατη κατά τ' άλλα ΑΕΚ...

Αυτά συμβαίνουν στην Νέα Φώκαια Χαλκιδικής

Παιδιά sorry και όλας άλλα στη Φώκια  Πάμε καλά ή το έχουμε χάσει τελείως;;; 
είπανε να περάσουμε σωλήνες για το βιολογικό. οκ να πασάρουμε. είπαμε θα καταστρέψουμε του δρόμους. έρχεται καλοκαίρι ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΤΙΆΞΟΥΜΕ;; όχι βεβαία! έχουμε αφήσει έναν δρόμο μόνο να περνάει στο χωρίο. τον κεντρικό της πλατείας! 
Μπαίνω εχθές από το γήπεδο για να πάω σπίτι μου (στο οποίο σπίτι μένω 8 χρόνια, πάνω από το σπίτι μου υπάρχουν καμιά δεκάρια σπίτια ακόμα, και βέβαια δεν μας έχουν βάλει άσφαλτο. .-- φταίει μάλλον που δεν πληρώνουμε φόρους εμείς!!!-- ) πάω να μπω από την πλατεία κλειστή, πάω να κάνω δεξιά απαγορεύετε, πάω να κάνω αριστερά από τα έργα και τις λακκούβες που αφήσαμε δεν περνάει ο δρόμος. λέω να κάνω αναστροφή δεν γίνετε έχει παρκαρισμένα. 

ΚΑΡΝΤΑΣΙΑ...


Η ΝΙΚΗ Πολυγύρου συγχαίρει τον Θανάση Δημόπουλο

Το Δ.Σ. της Νίκης Πολυγύρου συγχαίρει θερμά τον πρώην προπονητή της ομάδας μας κ. Θανάση Δημόπουλο για την ανάληψη της θέσης του προπονητή των μικτών ομάδων της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής για τη σεζόν 2013-14 και του εύχεται κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Δημοσκόπηση της Rass για την εφημερίδα "Ο ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ"


ΑΝΤΑΡΣΥΑ : Μπορούμε να τους ρίξουμε ! Να κάνουμε το ρήγμα δρόμο ανατροπής της βάρβαρης πολιτικής ΕΕ-ΔΝΤ-κεφαλαίου

Ο τεράστιος κλονισμός της κυβέρνησης Σαμαρά, τα ρήγματα στο εσωτερικό της, η έξοδος ενός από τους κυβερνητικούς εταίρους, φανερώνουν το βάθος και την ένταση της οικονομικής και πολιτικής κρίσης που οξύνεται στο έπακρο από την άθλια μνημονιακή πολιτική τους, αλλά, πάνω από όλα, δείχνουν την ικανότητα του εργαζόμενου λαού να σφραγίζει καταλυτικά τις εξελίξεις, όπως φάνηκε στην εντυπωσιακή επιστροφή του εργατικού και λαϊκού κινήματος στο προσκήνιο και μέσα από τις κινητοποιήσεις για την ΕΡΤ.