Σάββατο, 15 Ιουνίου 2013

"Ὡς ἐμεγαλύνθη τά ἔργα σου, Κύριε, πάντα ἐν σοφία ἐποίησας"

 Πολύγυρος 2013.
Επειδή η "σοφία" των εμπνευστών-κατασκευαστών έχει εξαντληθεί προ πολλού  στο θέμα των οδικών σαγμάτων, μήπως θα πρέπει επιτέλους να εξαφανιστούν τα υπολείμματά τους επί της οδού Πολυτεχνείου;
Ήταν και παραμένουν επικίνδυνα για τους οδηγούς οχημάτων και ιδιαίτερα για τα ελαστικά των αυτοκινήτων αφού κοφτερές βίδες "χάσκουν" έτοιμες να τα καταστρέψουν! 
Και να μην ξεχνάμε ότι αυτά τα περίφημα "σαμάρια" εκτός των άλλων είναι και ΠΑΡΑΝΟΜΑ!

ΚΕΝΤΡΑ «ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ» ΑΝΑΠΗΡΙΩΝ Β΄

Του Βασίλη Τσούγκαρη
Και περνούν οι μέρες, οι εβδομάδες, οι μήνες, όμως «φως» στο μαύρο σκοτάδι δεν φαίνεται πουθενά.
Ο λόγος και πάλι για τα Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηριών, τα οποία θα μπορούσαμε να τα χαρακτηρίσουμε σαν τα «Νταχάου» των «Ελληνικών Κυβερνήσεων» στους «φούρνους» των οποίων οδηγούνται τα άτομα με αναπηρία, οι παραπληγικοί, οι τετραπληγικοι, οι με παραπάρεση και οι οικογένειες τους γιατί ΕΤΣΙ το αποφάσισαν, ΕΤΣΙ το σχεδίασαν οι επικίνδυνοι με τις … γραβάτες.
Και ενώ ο Πρωθυπουργός και οι λοιποί υπουργοί πετούν τη μια πίσω από την άλλη μπούρδα περί «ανόδου» της χώρας μας ενώ προσπαθούν να μας πείσουν ότι και καλά βρισκόμαστε σε … «ανάκαμψη» και πως φροντίζουν για όλα, έρχεται μια (από τις μύριες) πραγματικότητα να τους ρίξει ακόμα ένα χαστούκι (άσχετα με το αν λόγο αναισθησίας δεν καταλαβαίνουν τίποτα) και να τους κάνει να καταπιούν το ψέμα τους.

Αρναία: 2η Ιππική Συνάντηση


Ο πόλεμος είναι βρόμικος ...

...αλλά δεν μας λες ποιος είναι ο πιο βρομιάρης της ιστορίας "κύριε" κομιστή DVD!

ΚΟΣΜΗΜΑ...


Δημοσκόπηση της «Κάπα Research» για «Το Βήμα»


Δημοσκόπηση της METRON ANALYSIS για τον ΕΠΕΝΔΥΤΗ


ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΔΝΤ...


Κάλεσμα του Π.Α.ΜΕ. Θεσσαλονίκης

Η γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους και τα σωματεία σε προσυγκέντρωση την Κυριακή 16/6 στις 19:00 στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης για να καταδικάσουν την απαράδεκτη απόφαση της συγκυβέρνησης των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ για το κλείσιμο της ΕΡΤ και να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στον αγώνα των εργαζόμενων. Θα ακολουθήσει πορεία προς το κτήριο της ΕΡΤ3.

Τι έδειξε μέτρηση της Vprc για τις Σκουριές

Σύμφωνα με μέτρηση της Vprc για το tvxs.gr αναφορικά με τον ορυκτό πλούτο της χώρας (Σκουριές/εξόρυξη χρυσού Χαλκιδικής/Πετρέλαια) το 59% των πολιτών μάλλον διαφωνεί με την εκμετάλλευση από ιδιώτες, το 29% μάλλον συμφωνεί, ενώ το 12% απάντησε Δεν Γνωρίζω.

ΑΠΟ ΘΥΤΕΣ… ΘΥΜΑΤΑ


Απάντηση στην ‘’κραυγή αγωνίας ‘’
ΕΣΕΙΣ οι φιλήσυχοι και νοικοκύρηδες κάτοικοι, που ήσασταν κάποτε, εδώ και ένα χρόνο βρίζετε, απειλείται και προπηλακίζετε ΕΜΑΣ που δουλεύουμε στην εταιρία. Σπάσατε, κάψατε τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ αυτοκίνητα. 
ΕΣΕΙΣ οι φιλήσυχοι ψεύδεστε όταν λέτε ‘’για μια ομάδα ανθρώπων’’ ,γιατί ψάχνοντας στο διαδίκτυο, βρίσκουμε video από αρκετά άτομα του χωριού σας, τα οποία συμμετέχουν στο μπάζωμα και κλείσιμο των δρόμων. ΕΣΕΙΣ φοράτε κουκούλες για να βρίζετε ΕΜΑΣ, παρεμποδίζοντας ΕΜΑΣ να πάμε στην εργασία μας.
ΕΣΕΙΣ οι νοικοκύρηδες απομονώσατε τα Θεοφάνεια τρία ολόκληρα χωριά, με αποτέλεσμα στην διακίνηση των επισκεπτών του Αγιου Ορους να δημιουργηθεί πρόβλημα. Καθώς επίσης κάποια χωριά να δεχτούν μεγάλο οικονομικό πλήγμα. Αντίθετα με το χωριό ΣΑΣ να ανακάμψει οικονομικά.

Μεγάλες ανατροπές στη δασική νομοθεσία

Νομοσχέδιο για το Κτηματολόγιο
Μεγάλες ανατροπές στη δασική νομοθεσία
Την προηγούμενη βδομάδα, σε άρθρο μας με τίτλο «Νομοσχέδιο για το κτηματολόγιο: με φωτογραφική διάταξη συνεχίζεται το σκάνδαλο του Πόρτο Καρράς - Μεγάλες ανατροπές στη δασική νομοθεσία», επισημάναμε ότι στο νομοσχέδιο αυτό, μετά την περιβόητη δημόσια διαβούλευση, μπήκαν εμβόλιμες φωτογραφικές διατάξεις (με μία απ’ αυτές συνεχίζεται το σκάνδαλο Πόρτο Καρράς – Χρ. Πάχτα), ενώ προκαλούνται μεγάλες ανατροπές στη δασική νομοθεσία.

Σήμερα: Το κίνημα των Σκουριών, στο πρόγραμμα της ΕΤ3 μέσω streaming

Δείτε, στη συνέχεια, LIVE μέσω streaming το πρόγραμμα της ET3

Πολύγυρος: Να ανοίξει η οδός Τρικούπη!

Σήμερα Σάββατο στον Πολύγυρο:
Απαράδεκτη κατάσταση στην περιοχή της Τρικούπη εξ αιτίας του αποκλεισμού του δρόμου, κατά την άποψή μας χωρίς λόγο, από την Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής!
Ένα απίστευτο κυκλοφοριακό κομφούζιο και μια ατέλειωτη ταλαιπωρία του κόσμου αφού στην περιοχή, σήμερα, λειτουργεί και η Λαϊκή Αγορά !
-Δεν βλέπει κανείς την απαράδεκτη αυτή κατάσταση;